עבור לתוכן
Izik Bakshi

vroute.info בקרוב ב VATSIM

Recommended Posts

פורסם
אחלה תוכנה!!אהבתי את האפשרויות.

תחכו קצת והעומס ירד,במזל הצלחתי להוריד את זה,ועוד צריך להרשם ולאשר במייל :?

קיבינימאט איך אתה תמיד מצליח להשיג את כל הדברים האלו בזמן שלכל העולם זה לא יורד ? :P

פורסם

מה שלא אהבתי,זה שברגע הטיסה יוצאת מהFIR לא רואים אותה באותו ארץ וצריך ללכת לארץ שבו המטוס נמצא,

למשל המטוס ממריא לניו יורק מת"א והמטוס עצמו כרגע בלונדון,אתה לא תראה את המטוס ברשימת מטוסים בישראל,אלא בFIR של לונדון תחת transit.

פורסם

תוכנה מצוינת! התוכניות טיסה אמיתיות ומתחשבות בפוליטיקה..

רק לא אהבתי את זה שאי אפשר לטייל במפה חופשי וחייבים לפי ארץ..זה די מציק..

וגם שלא כתוב איזה חברת תעופה אני.

פורסם

לא יודע מה איתכם זה ירד דיי מהר

בכל מקרה תקנו אותי אם אני טועה המערכת מנותקת מהיורובווק זא תמערכת ניפרדת לחלוטין...

פורסם

נחמד ביותר ביחוד הקטע של תוכניות הטיסה.

משהו יודע לאן נעלם נושא המז"א ?

פורסם

לא יודע אני מוריד את התוכנה אבל זה לא עובד כותב לי EROR

The following error occurred attempting to install 'http://vroute.net/download/vroute.info.application':

"Application not found "

See the setup log file located at 'C:\DOCUME~1\Ilan\LOCALS~1\Temp\VSD1A.tmp\install.log' for more information.

תעזרו =\\\

פורסם

חרשתי את התוכנה בלילה

זה כלי חזק מאוד בנושא הבוקינג אם טייסים ופקחים ישכילו להשתמש בזה אז הטיסות שלנו יראו אחרת.

נושא הנתיבים יש כמה ניתבים שצריכים תיקון ו (סידים) אפשר לשלוח להם אותו.

דבר שמאוד מאוד חסר בתוכנה הזאת זה מראה כללי של התנועה ברשת ולא לפי מדינות

פורסם
חרשתי את התוכנה בלילה

זה כלי חזק מאוד בנושא הבוקינג אם טייסים ופקחים ישכילו להשתמש בזה אז הטיסות שלנו יראו אחרת.

נושא הנתיבים יש כמה ניתבים שצריכים תיקון ו (סידים) אפשר לשלוח להם אותו.

דבר שמאוד מאוד חסר בתוכנה הזאת זה מראה כללי של התנועה ברשת ולא לפי מדינות

נכון, חסרה מפה שאפשר להזיז ו"לטייל" איתה בעולם.... המפה שהם נותנים היא מקובעת למדינה/אזור מסויים.

פורסם

העניין של המפה לא באמת קריטי, אפשר לבחור כל מדינה באירופה, ללחוץ על REGION ולראות את כל אירופה למשל.

קטע יותר מפריע זה התצוגת טיסות, למשל לא רשומות טיסות שהמריאו מב'ג וכבר יצאו מ LLLL כטיסות שקשורות לישראל, אלה רק למרחב שהן נמצאות בו.

למשל עכשיו, אני על ELY315 ואני לא רשום בישראל או ב UK, כנראה בגלל הקטע של התחזית של שעתיים לטיסה.

היה יותר נוח לראות את כל הטיסות הנכנסות או היוצאות ממדינה מסוימת, לא משנה איפה הן נמצאות עכשיו.

חוץ מזה?

תוכנה חזקהההההה...! :mrgreen:

הבוקינג ממש נוח ונורא נוח גם לפרסם סינרים או נתיבים.

פורסם

אגב, לפני שיצוצו שאלות, כדי לעשות בוקינג כפקח צריך שהתוכנה תראה אתכם קודם כל אונליין בעמדה הספציפית שאתם רוצים לפחות פעם אחת למשך כ-10 דקות. היא זוכרת את הנתון הזה ומאז זה יופיע לכם כל הזמן ברשימה - לדעתי זה רעיון רע, אבל כפרות (למה רע? כי באירועים אנשים עושים בוקינג לעמדות פיקוח שהם לא נמצאים עליהם בשוטף, למשל רן במגדל אילת וכדו'...)

פורסם

אני היחידי שצריך להפעיל כול הזמן את הvroute.info.application בשביל שזה יעבוד?

כול פעם שאני מריץ את הsetup.exe זה פותח לי את הfirefox ומוריד את הקובץ הזה.

מישהו יודע אם יש פתרון?

בנוסף, הexport בתוכניות טיסה לא עובד אצלי.

פורסם

גם קנדה "מקופחת".

גם שם הCTRים לא מוצגים כראוי, כרגע גנדר רדיו מחובר וזה בעצם מראה שגם מונקטון וגם גנדר (לא האוקיינוס) מחוברים, וגם אדמונטון, הCTR הגדול הזה :lol:.

מה שכן, חגיגה באוקיינוס, גם גנדר וגם ניו יורק מחוברים 8)

פורסם

אני מנסה להוריד אבל זה פותח לי דף עם כל מיני שורות מוזרות בסגנון :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

-

ניסיתי בזיפ של ההתקנה ללחוץ על האפליקיישן שם והוא כותב שמשום מה הוא לא יכול להחתבר למשהו...

אם מישהו יכול לעזור תודה רבה.

פורסם
אני מנסה להוריד אבל זה פותח לי דף עם כל מיני שורות מוזרות בסגנון :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

-

ניסיתי בזיפ של ההתקנה ללחוץ על האפליקיישן שם והוא כותב שמשום מה הוא לא יכול להחתבר למשהו...

אם מישהו יכול לעזור תודה רבה.

תפעיל מהקובץ: vroute.info_1_0_4_2.application ואח"כ תצא ותריץ את הSETUP

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...