mickey lip פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אלפי שכירים של חרב מתכנסים בתוך מסגד הם מדברים עלי אך לא איתי ודוד של השכן שלי קיבל את הסמג"ד סיפרה אישתו של בן של אחותי אהה אחותי, אהה אחותי שמיר ופטרוזיליה נפגשים באפילה לפתור את המצב הנוכחי ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה ואיש אחד טוען שהוא אחי אהה אחי, אהה אחי שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול עסקי הרוקנרול.. בסן פרנסיסקו הגשרים זקוקים להחלמה ברוסיה עוד אסון של רכבות ההמונים הפילו בברלין את החומה ולי ולך נותר רק לקוות אהה לקוות, אהה לקוות שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול אני ברוקנרול למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? את וגם אני בתוך ארגז שר ואת רוקדת במרכז שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא שכירים של חרב מתכנסים בתוך האפילה ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה מרגיש כל כך נפלא אנחנו עם סגולה אנחנו עם סגולה אז למה לי פוליטיקה עכשיו? קחו אויר, תנשמו עמוק , וקדימה.. לכו לישון , צריך לקום עוד מעט לעבודה. לילה טוב VATIL. אבל תודו שזה אחלה שיר ואחלה להקה. :wink:
אורח פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 באמת אחלה שיריש'ך ת'אקורדים? ברוכי. הפינגווין שלך לא בקצב
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 באמת אחלה שיריש'ך ת'אקורדים? ברוכי. הפינגווין שלך לא בקצב מה שאתה אומר מאוד מעניין. שמתי לב שבשועל הוא רוקד הרבה יותר מהר מאשר ב IE או אוונט או כל דפדפן אחר. מעניין אם זה אומר משהו על מהירות גלישה בדפדפנים שונים.
אורח פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 באמת אחלה שיריש'ך ת'אקורדים? ברוכי. הפינגווין שלך לא בקצב מה שאתה אומר מאוד מעניין. שמתי לב שבשועל הוא רוקד הרבה יותר מהר מאשר ב IE או אוונט או כל דפדפן אחר. מעניין אם זה אומר משהו על מהירות גלישה בדפדפנים שונים. ב IE7 הוא ניראה כמו אחד שעכשיו הסניף תיכף ניראה אם בשועל הוא כבר בקריז :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 הנה פירוש הגיוני לתנועות שהפינגווין מבצע: הוא יושב עכשיו בססנה 172 על המסלול, ופותח מצערות. המבט נע בין מחוון RPM, לוודא כח מלא, דרך מד מהירות, והחוצה לוודא על ציר מסלול, הרגל לוחצת על דוושת ימין כדי לתקן השפעת זרם פרופלור בהמראה. זה כלכך ברור...
Barak Palesznicki פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 הנה פירוש הגיוני לתנועות שהפינגווין מבצע:הוא יושב עכשיו בססנה 172 על המסלול, ופותח מצערות. המבט נע בין מחוון RPM, לוודא כח מלא, דרך מד מהירות, והחוצה לוודא על ציר מסלול, הרגל לוחצת על דוושת ימין כדי לתקן השפעת זרם פרופלור בהמראה. זה כלכך ברור... או שפשוט הוא שמח והחליט לרקוד פתאום...
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 באמת אחלה שיריש'ך ת'אקורדים? ברוכי. וואלה נזכרתי: AM C Em G X2 זה הבית AM C F DM X2 הפזמון EM G X2 F E
mickey lip פורסם מרץ 20, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2007 הנה פירוש הגיוני לתנועות שהפינגווין מבצע:הוא יושב עכשיו בססנה 172 על המסלול, ופותח מצערות. המבט נע בין מחוון RPM, לוודא כח מלא, דרך מד מהירות, והחוצה לוודא על ציר מסלול, הרגל לוחצת על דוושת ימין כדי לתקן השפעת זרם פרופלור בהמראה. זה כלכך ברור... ברוכי, תרשום 2 כפול כדור אדום בבוקר. 1 כדור לבן בצהריים, 2 כחולים בערב. לא בטוח שזה יעזור אבל להזיק זה לא......
Nadav פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 ברוכי-תנסה את זה בסולם המקורי: Gm/A#/Dm/F ואם תרצה גם יש את הפזמון... :wink:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 אני מכיר גיטרה ברמה של קומזיצים ומחנות קיץ... ושם ברירת המחדל היא Am...
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 הנה פירוש הגיוני לתנועות שהפינגווין מבצע:הוא יושב עכשיו בססנה 172 על המסלול, ופותח מצערות. המבט נע בין מחוון RPM, לוודא כח מלא, דרך מד מהירות, והחוצה לוודא על ציר מסלול, הרגל לוחצת על דוושת ימין כדי לתקן השפעת זרם פרופלור בהמראה. זה כלכך ברור... ברוכי, תרשום 2 כפול כדור אדום בבוקר. 1 כדור לבן בצהריים, 2 כחולים בערב. לא בטוח שזה יעזור אבל להזיק זה לא...... הכל בגללך מיקי!!! אתה התחלת עם השיר הזה ועוררת מחדש את המאניה דיפרסיה. עכשיו אתה רוצה שאני ייקח כדורים? תביא מרשם. בכל מקרה נראה לי שמטרת השרשור הושגה ועזרה לשנות אווירה קצת מהלילה האחרון. יאללה צאו מזה ותעלו לטוס. אני רוצה לראות עמדות מאוישות בכל הארץ (למרות שאני לא מבטיח שאני עצמי אוכל להגיע - "שמחה רבה שימחרא בה אביב הגיע פסח בא". ואשתי עומדת מולי תוקעת לי סמרטוט ביד אחת, דלי עם חומר ניקוי ביד שניה ומצביעה בזעף על המקרר והתנור... תתחיל לנקות "טייס"....חחחח
danb2000 פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 (למרות שאני לא מבטיח שאני עצמי אוכל להגיע - "שמחה רבה שימחרא בה אביב הגיע פסח בא". ואשתי עומדת מולי תוקעת לי סמרטוט ביד אחת, דלי עם חומר ניקוי ביד שניה ומצביעה בזעף על המקרר והתנור... תתחיל לנקות "טייס"....חחחח ברוכי עכשיו 17:00 זמן מקומי - יש לך 5 (חמש :!: ) שעות לנקות ואז "לצאת מעבדות לחירות" : מקווה לראות אותך ואת ה-748 הדנדש שלך היום ברחבה בברבדוס :wink: יאללה לנקות :!: :mrgreen: :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 (למרות שאני לא מבטיח שאני עצמי אוכל להגיע - "שמחה רבה שימחרא בה אביב הגיע פסח בא". ואשתי עומדת מולי תוקעת לי סמרטוט ביד אחת, דלי עם חומר ניקוי ביד שניה ומצביעה בזעף על המקרר והתנור... תתחיל לנקות "טייס"....חחחח ברוכי עכשיו 17:00 זמן מקומי - יש לך 5 (חמש :!: ) שעות לנקות ואז "לצאת מעבדות לחירות" : מקווה לראות אותך ואת ה-748 הדנדש שלך היום ברחבה בברבדוס :wink: יאללה לנקות :!: :mrgreen: :mrgreen: לפי הזמן שלקח לCIVA כפול שלוש להתאפס פעם שעברה אני צריך להתחיל כבר מעכשיו... עריכה: לא הבנתי חשבתי שאתה מדבר על 747200 ההוקר סידלי... הורדתי אך טרם הספיקותי.... :oops:
Or Netzer פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 (למרות שאני לא מבטיח שאני עצמי אוכל להגיע - "שמחה רבה שימחרא בה אביב הגיע פסח בא". ואשתי עומדת מולי תוקעת לי סמרטוט ביד אחת, דלי עם חומר ניקוי ביד שניה ומצביעה בזעף על המקרר והתנור... תתחיל לנקות "טייס"....חחחח ברוכי עכשיו 17:00 זמן מקומי - יש לך 5 (חמש :!: ) שעות לנקות ואז "לצאת מעבדות לחירות" : מקווה לראות אותך ואת ה-748 הדנדש שלך היום ברחבה בברבדוס :wink: יאללה לנקות :!: :mrgreen: :mrgreen: לפי הזמן שלקח לCIVA כפול שלוש להתאפס פעם שעברה אני צריך להתחיל כבר מעכשיו... עריכה: לא הבנתי חשבתי שאתה מדבר על 747200 ההוקר סידלי... הורדתי אך טרם הספיקותי.... :oops: לCIVA יש טריק שמכייל אותה תוך 2 דקות בלבד :] לוחצים על הבורג הקטן מצד ימין למעלה אם אני לא טועה. (בורג.. לא מתג ולא כפתור מסובב). בהצלחה :]
Baruch Spiegel פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 מכיר, ובכל זאת הכל הסתבך לי והמנורות האדומות נדלקו. משהו כמו 5 פעמים הייתי צריך לחזור על הכל מחדש. סליחה מכל מי שהפרעתי לו בחניה עם הלוויתן
ha5mvo פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 מכיר, ובכל זאת הכל הסתבך לי והמנורות האדומות נדלקו. משהו כמו 5 פעמים הייתי צריך לחזור על הכל מחדש.סליחה מכל מי שהפרעתי לו בחניה עם הלוויתן This happens since the license for the gauge had expired. Untill a patch is issued, you'll indeed be forced to reset by switching it off and on. Doing it one time should be enough though......