Elad Zeierman פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 אני צריך להסיע את ההורים שלי לשדה תעופה ב 2 עד אז..... עולה ב 23:15.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 גישה מצטרף. יאללה תנו בתנועה, בכל זאת- הלילה הראשון בתוך החופש
Elad Zeierman פורסם מרץ 25, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2007 כל הכבוד אפילו בשעות הקטנות הייתה קצת תנועה אלדר ראבאאק תסיע מהר יותר :mrgreen: במהלך החופשת פסח יהיו עוד משמרות LATE NIGHT שבוע טוב לכולם
Matan Solomon פורסם מרץ 25, 2007 דיווח פורסם מרץ 25, 2007 כל הכבוד אפילו בשעות הקטנות הייתה קצת תנועהאלדר ראבאאק תסיע מהר יותר :mrgreen: במהלך החופשת פסח יהיו עוד משמרות LATE NIGHT שבוע טוב לכולם הייתה יופי של משמרת, ובהחלט תנועה נחמדה יחסית לשעה שבוע טוב אנשים, תצפו גם ממני למשמרות LATE NIGHT ..
Yahav Barzilay פורסם מרץ 25, 2007 דיווח פורסם מרץ 25, 2007 כל הכבוד אפילו בשעות הקטנות הייתה קצת תנועהאלדר ראבאאק תסיע מהר יותר :mrgreen: במהלך החופשת פסח יהיו עוד משמרות LATE NIGHT שבוע טוב לכולם הייתה יופי של משמרת, ובהחלט תנועה נחמדה יחסית לשעה שבוע טוב אנשים, תצפו גם ממני למשמרות LATE NIGHT .. כן, פתיחה חביבה לחופש. צפו גם ממני למשמרות LATE NIGHT. שבוע מצויין
Eldar Sella פורסם מרץ 25, 2007 דיווח פורסם מרץ 25, 2007 כל הכבוד אפילו בשעות הקטנות הייתה קצת תנועהאלדר ראבאאק תסיע מהר יותר :mrgreen: במהלך החופשת פסח יהיו עוד משמרות LATE NIGHT שבוע טוב לכולם חחח הפעם הסעתי מהר יותר עם ה 747 רק פותחים קצת מצערת ובלי להרגיש מגיעים ל 30 קשר אגב התעכבתי בגייט בגלל שחיכיתי שתעלה את האטיס הקולי תודה לכולם על הפיקוח!
Itamar Koren פורסם מרץ 25, 2007 דיווח פורסם מרץ 25, 2007 גם אני בקרוב יחזור שוב לעניינים..מבטיח פיקוח איכותי כמו פעם! :wink: