guyishai פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 1. מדוע המטוס כ"כ גדול ביחס ל-737-400 של FS. האם זה סתם חוסר פרופורציונליות של המודל, או שזה גם ככה במציאות? 2. מדוע תמיד המטוס קופץ על הקרקע בנחיתה אחרי הנגיעה הראשונה, ורק בשנייה או בשלישית נוחת. ניסיתי לנחות פעמים רבות, ואפילו כשהמהירות היתה "לפי הספר" וכל הגישה היתה מושלמת היתה הקפיצה הקטנה. תודה לעונים.
Shmulik Lin פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 תוריד 5-10 קשרים בנחיתה זה עובד באמיתי עם 172
BlackRaven פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 2. מדוע תמיד המטוס קופץ על הקרקע בנחיתה אחרי הנגיעה הראשונה, ורק בשנייה או בשלישית נוחת. ניסיתי לנחות פעמים רבות, ואפילו כשהמהירות היתה "לפי הספר" וכל הגישה היתה מושלמת היתה הקפיצה הקטנה. תודה לעונים. כדי לנוע את אפקט הריבאונד הזה צריך לפתוח את הספוילרים עם הנגיעה, אפילו קצת לפני...
GILG פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 ברגע שאתה פותח את הספוילרים לפני הנגיעה אתה גורם לחבטה רצינית בקרקע מה שלא כל כך נעים לנוסעים.... :? בקשר לאפקט הריבאונד:איך שהוא זה קורה רק בדגמים של FFX כמו זה שתיארת וזה קרה גם לי ולא נראה לי שאפשר למנוע את זה... :x בשלב מסוים אחרי נסיונות רבים החלטתי לעבור לPMDG (יחי ההבדל הקטן..)
BlackRaven פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 ברגע שאתה פותח את הספוילרים לפני הנגיעה אתה גורם לחבטה רצינית בקרקע מה שלא כל כך נעים לנוסעים.... :? בקשר לאפקט הריבאונד:איך שהוא זה קורה רק בדגמים של FFX כמו זה שתיארת וזה קרה גם לי ולא נראה לי שאפשר למנוע את זה... :x בשלב מסוים אחרי נסיונות רבים החלטתי לעבור לPMDG (יחי ההבדל הקטן..) אני לא אומר לפתוח את הספוילרים בגובה של 500 רגל... ספויילרים הרי שזה דבר מסוכן, צריך לדעת איך להשתמש בהם מבלי להרוס את הגיר בנחיתה, לכן אני מדבר על גובה מיניאטרוי מאוד... אגב לי אין שום בעיות עם הדגמים של FFX...
GILG פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 גם בגובה 80FT מהקרקע ברגע שאתה פותח את הספוילרים המטוס נופל כמו אבן...
mic פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 1. מדוע המטוס כ"כ גדול ביחס ל-737-400 של FS. האם זה סתם חוסר פרופורציונליות של המודל, או שזה גם ככה במציאות?2. מדוע תמיד המטוס קופץ על הקרקע בנחיתה אחרי הנגיעה הראשונה, ורק בשנייה או בשלישית נוחת. ניסיתי לנחות פעמים רבות, ואפילו כשהמהירות היתה "לפי הספר" וכל הגישה היתה מושלמת היתה הקפיצה הקטנה. תודה לעונים. אל תרים את האף יותר מדי, לי זה עובד, ב737 לא צריך להרים את האף הרבה, קצת מעל האופק זה מספיק והמטוס לא קופץ גם.
guyishai פורסם אפריל 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2004 תודה שוב, ומה אתם יודעים בנוגע לגודל שלו? ו-GILG, תכתוב את מה שרצית לשאול אותי בהודעה אישית.
Oren Geva פורסם אפריל 4, 2004 דיווח פורסם אפריל 4, 2004 בנחיתה נורמלית מחמשים את הספויילרים כדי שייפתחו עם הנגיעה, ולא לפני כן. כמובן שאם אתה מהיר מידי אפשר להשתמש בהם להורדת המהירות - בזהירות!
guyishai פורסם אפריל 4, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2004 מישהו יכול להגיב לעניין הגודל של המטוס :?: