עבור לתוכן
guyishai

שתי שאלות בנוגע ל"737-800 החבילה המקצועית"

Recommended Posts

פורסם

1. מדוע המטוס כ"כ גדול ביחס ל-737-400 של FS. האם זה סתם חוסר פרופורציונליות של המודל, או שזה גם ככה במציאות?

2. מדוע תמיד המטוס קופץ על הקרקע בנחיתה אחרי הנגיעה הראשונה, ורק בשנייה או בשלישית נוחת. ניסיתי לנחות פעמים רבות, ואפילו כשהמהירות היתה "לפי הספר" וכל הגישה היתה מושלמת היתה הקפיצה הקטנה.

תודה לעונים.

פורסם

2. מדוע תמיד המטוס קופץ על הקרקע בנחיתה אחרי הנגיעה הראשונה, ורק בשנייה או בשלישית נוחת. ניסיתי לנחות פעמים רבות, ואפילו כשהמהירות היתה "לפי הספר" וכל הגישה היתה מושלמת היתה הקפיצה הקטנה.

תודה לעונים.

כדי לנוע את אפקט הריבאונד הזה צריך לפתוח את הספוילרים עם הנגיעה, אפילו קצת לפני...

פורסם

ברגע שאתה פותח את הספוילרים לפני הנגיעה אתה גורם לחבטה רצינית בקרקע מה שלא כל כך נעים לנוסעים.... :?

בקשר לאפקט הריבאונד:איך שהוא זה קורה רק בדגמים של FFX כמו זה שתיארת וזה קרה גם לי ולא נראה לי שאפשר למנוע את זה... :x

בשלב מסוים אחרי נסיונות רבים החלטתי לעבור לPMDG (יחי ההבדל הקטן..)

פורסם
ברגע שאתה פותח את הספוילרים לפני הנגיעה אתה גורם לחבטה רצינית בקרקע מה שלא כל כך נעים לנוסעים.... :?

בקשר לאפקט הריבאונד:איך שהוא זה קורה רק בדגמים של FFX כמו זה שתיארת וזה קרה גם לי ולא נראה לי שאפשר למנוע את זה... :x

בשלב מסוים אחרי נסיונות רבים החלטתי לעבור לPMDG (יחי ההבדל הקטן..)

אני לא אומר לפתוח את הספוילרים בגובה של 500 רגל...

ספויילרים הרי שזה דבר מסוכן, צריך לדעת איך להשתמש בהם מבלי להרוס את הגיר בנחיתה,

לכן אני מדבר על גובה מיניאטרוי מאוד...

אגב לי אין שום בעיות עם הדגמים של FFX...

פורסם
1. מדוע המטוס כ"כ גדול ביחס ל-737-400 של FS. האם זה סתם חוסר פרופורציונליות של המודל, או שזה גם ככה במציאות?

תודה לעונים.

אל תרים את האף יותר מדי, לי זה עובד, ב737 לא צריך להרים את האף הרבה, קצת מעל האופק זה מספיק והמטוס לא קופץ גם.

פורסם

בנחיתה נורמלית מחמשים את הספויילרים כדי שייפתחו עם הנגיעה, ולא לפני כן.

כמובן שאם אתה מהיר מידי אפשר להשתמש בהם להורדת המהירות - בזהירות!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...