Ido Rosenthal פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 מזל טוב לעומרי סודרי שעבר היום מבחן מעשי והוא טייס מן המניין במדינת ישראל ובהזדמנות זו גם אאחל לו שפשוף נעים והצלחה בשרות הצבאי שמתחיל ביום חמישי. \:D/
Shireto Shahar פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 מזל טוב על הרשיון!! ובהצלחה בצבא! אגב איפה תשרת בצבא?
OmriSoudry פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 אגב איפה תשרת בצבא? פקח טיסה, קורס 86 והיום בישרו לי שככל הנראה ליאב מצטרף לקורס שלי!!
Amir Paz פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 פשש איש אשכולות יש לנו פה אני כבר רואה אותך משיג אישור מיוחד ממב"ס פלמחים לנחות שם עם איזה 172 המון בהצלחה בהמשך! =D>
Avshalom פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 מזל טוב עומרי מקווה להתחיל לשמוע אותך בסקאנר שלי סוף סוף.. הן מהצד של הטייסים והן מהצד של הפקחים בהצלחה בהמשך!
Izik Bakshi פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 מזל טוב עומרי, מאחל גיוס קל ונעים (גם לרן ). כמובן בהצלחה לך ולליאב
Tomer Haim פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 מזל טוב, עמרי סודרי היקר אני בטוח שאתה שבע חוויות ממהטיסה בארה"ב ובישראל יחד, טעמת מ2 העולמות והעשרת את הידע שלך, עכשיו אתה יודע, אבל אתמול כשדיברנו ופתאום שמתי לב שאתה קורא בספר של ה172 ומנסה להבין דברים מעבר, לעומק... חשבתי לעצמי, זהו, הילד הופך לטייס אתה תהיה טייס טוב, יש לך את הנפש המתאימה ואת הזיקה לתעופה באשר היא. זכור, תמיד תטוס את התעופה שלך ולא את התעופה שהכתיבו אחרים, כי היא שלך בלבד. בהצלחה בגיוס ובשרות, ונשמע אותך בקשר דו כיווני
oz sessler פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 תגיד סודרי.... מה יהיה עם SOUDRI PRODUCTIONS????? אני כבר מחכה לעוד סרטונים.... :mrgreen:
Almog Atar פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 אח סודרי סודרי סודרי, אני עוד זוכר אותך לפני שנתיים-שלוש בימי עיט תעופה הישנים ישנים (מי ישמע אני מדבר כמו מישהו שפי 4 מבוגר ממך - אבל אני לא :shock: ). מי חשב אז שיגיע היום הזה שניסע ביחד לארה"ב להוציא רישיון טייס או מי בכלל חשב על היום הזה שתתגייס....... סודרי, טייס טוב אתה תהיה זה בטוח, לגבי פקח זה יהיה קצת מוזר לראות אותך כפקח (תסתכל במראה ומה תראה? - נכון אתה תראה פקח, מה שמזכיר לי שלפני כמה זמן................) מה שנשאר לאחל זה מזל טוב כמובן על קבלת הרישיון הישראלי ושיפשוף נעים וקליל !!! תכ'לס, מה שמעניין אותי מאוד זה מה לילה תעשה בשלוש שנים הבאות.... לא יהיה לה מי שיציק לה/יאכיל אותה/יגרום לה להשתתף בסרטים בניגוד לרצונה (:roll:) או מי שיצור לה מפל מים מלאכותי במדרגות .
Etai Charit פורסם מרץ 26, 2007 דיווח פורסם מרץ 26, 2007 יצאת מניאק מכל הכיוונים. סתם, המון מזל"ט והמון בהצלחה!!!
Itai Ganor פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 בשעה טובה האנטיפת הבין גלקטי מתגייס , אחרי עשרות ימים שהקאונטר במסנג'ר פעל של "ימים לגיוס" , נשארו עוד כמה ימים. אמנם די עזבתי את תחום הסימולטור אבל באתי להגיד גיוס קל ונעים ומזל טוב כמובן על הרישיון הישראלי , אל תדאג אני ואלמוג נדאג להאכיל את לילה כל יום :drinking:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 יפה מאוד עומרי. כל הכבוד!!! מזל טוב ובהצלחה בהמשך. וגם שפשוף נעים. ברוכי.
OmriSoudry פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 תודה רבה לכולם! תודה על כל השנים שהייתם פה ויצרתם קהילה מדהימה של חברים, שחלקם הפכו להיות החברים הכי טובים שלי. מי האמין לפני 3-4 שנים כשהצטרפתי שאני אטוס לארה"ב עם אנשים שפגשתי פה... אני מבטיח לא להיעלם ולהמשיך לתרום לעיט ולחטיבה עוד הרבה! אני יוצא לבקו"ם, נשתמע כבר...ביי ביי
Elad Zeierman פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 בהצלחה עומרי. מגאזין עיט לא ינום לא יישן שתיהיה במדים :mrgreen: