yaakovbl1 פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 מצ"ב לינק http://www.projets.fsfrance.com/RealCDG/CDG2004.php?lang=en ההורדה היא אוטומטית לגמרי. השדה מאוד אינטראקטיבי. ניתן לכוונן גם שאלמנטים יופיעו כשאתה מתקרב אליהם (לחסכון בפריימים), או שכל השדה על חלקיו יראה בכל עת. ההכוונה לעצירה בשערים האינטראקטיבים היא ע"י "רמזורים" פעילים. מדריך המשתמש בקובץ PDF נפרד ומאוד ברור. תהנו
yaakovbl1 פורסם מרץ 29, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2007 בוקר טוב אליהו :silly: אהבתי את האייקון שלך.. דפקא מאוד יפה לך :mrgreen: נתערב שלא כל אחד מכיר את הלינק? מתי יקום מישהו להסביר לחברים בפורום שחוץ מהם עצמם, יש מצטרפים חדשים (וגם חברים ותיקים) שלא שמו לב לכל הודעה מהעבר? זכור לי שלא מזמן העלתי איזה סינרי של הר מושלג בצרפת שנוחתים עליו בשיפוע.. לפחות עוד פעמיים נוספות הנושא עלה מחדש, עם שקפים ושרשורים ארוכים, כאילו לא דובר על זה קודם. תודה
zvi rodes פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 יעקב בוקר טוב צח ובהיר :x-mas: (זה הכובע שלי מהלילה)תודה לך שאתה משתף אותנו ,המשך כך .לא לכעוס על עידו הוא בטח חשב שאתה אליהו ואתה לא :roll: חג שמח בכל אופן :drinking:
yaakovbl1 פורסם מרץ 29, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2007 יעקב בוקר טוב צח ובהיר :x-mas: (זה הכובע שלי מהלילה)תודה לך שאתה משתף אותנו ,המשך כך .לא לכעוס על עידו הוא בטח חשב שאתה אליהו ואתה לא :roll: חג שמח בכל אופן :drinking: אני בעד חשיבה.. חג שמח גם לך.