Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 אהלן חברים, נבחן אחד עבר והשני בדרך, ביום ראשון תערך בחינה ב 21:30 בואו לטוס ולעזור לנבחן, אני צריך פקח גישה לטובת הבחינה, שיהיה בהצלחה. שבת שלום וחג שמח.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 בהצלחה אם יש משגיח אני לא מהסס ולוקח שוב את גישה היום היה מעולה.
Shireto Shahar פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 מעולה, היום לא הספקתי לבצע את טיסתי הראשונה עם ה ATR 72-500 ברשת, אז יש לי עוד הזדמנות לפיקוח! בהצלחה לנבחן!
Liav Nefesh פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 דרום נהיה עמדה פופולארית בהצלחה לנבחן! הגיע הזמן
Ilan Nemirovski פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 דרום נהיה עמדה פופולארית בהצלחה לנבחן! לא להזניח את הצפון ח'ברה!
ראם אדם פורסם מרץ 31, 2007 דיווח פורסם מרץ 31, 2007 אני מקווה מאוד מאוד לבוא! אני יעשה טיסה נחמדה מאילת לבן גוריון!
Izik Bakshi פורסם אפריל 1, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2007 ערב טוב, רק להזכיר לכם שהבחינה הערב, בואו לטוס ולהנות מפיקוח. חג שמח.
Elad Zeierman פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 אנשים מעבר לזה שתיהיו נחמדים ותבואו לטוס אם אתה הולכים לעשות טיסות קו- כמו עובדה ואילת תגישו אותם גם ב VROUTE שנוכל לקבל ולראות תחזית תנועה.
Erez Savir פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 אתם יודעים שהבחינה לא הייתה בדיחה נכון?נכון,1 באפריל,אבל עדיין היא באמת הייתה :? תודה ל-5 טייסים שבאו. חג שמח.
אורח פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אתם יודעים שהבחינה לא הייתה בדיחה נכון?נכון,1 באפריל,אבל עדיין היא באמת הייתה :? תודה ל-5 טייסים שבאו. חג שמח. קבל התנצלותי , עד 2330 נלמתי בבאג מעפן שתקע לי את הסימולטור. נאלצתי להתקין מחדש את כל המטוסים שלי :|
Niv Malin פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אתם יודעים שהבחינה לא הייתה בדיחה נכון?נכון,1 באפריל,אבל עדיין היא באמת הייתה :? תודה ל-5 טייסים שבאו. חג שמח. קבל התנצלותי , עד 2330 נלמתי בבאג מעפן שתקע לי את הסימולטור. נאלצתי להתקין מחדש את כל המטוסים שלי :| מה היה הגורם ל"באג"? אולי זה פתרון גם בשבילי....
Izik Bakshi פורסם אפריל 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2007 לצערי לא היתה מספיק תנועה בבחינה ולכן תערך בחינה חוזרת, תודה למי שהגיע ונקווה ליותר טייסים להבא.
אורח פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אתם יודעים שהבחינה לא הייתה בדיחה נכון?נכון,1 באפריל,אבל עדיין היא באמת הייתה :? תודה ל-5 טייסים שבאו. חג שמח. קבל התנצלותי , עד 2330 נלמתי בבאג מעפן שתקע לי את הסימולטור. נאלצתי להתקין מחדש את כל המטוסים שלי :| מה היה הגורם ל"באג"? אולי זה פתרון גם בשבילי.... לפני כחודש קיבלתי בטה של התוכנה שמקשרת לי את ה LDS לחומרה של הקוקפיט. היה בא באג שאחרי כשעתים טיסה, היא היתה מחסלת 2G של זכרון של המחשב והסים היה קורס. בהתחלה לא חשדתי בה, כי שכחתי שאני עם הבטה הזאת והסרתי והתקנתי מחדש את הסימולטור. מאחר ולא מחקתי את הספריה, כל המטוסים נשארו במקומם וחשבתי שהם יעבדו כמו שצריך. ה LDS הותקן מחדש אך שאר המטוסים לא. כשניסיתי לעלות עם ה PSS או עם ה PMDG באילת, הסימולטור היה קורס. לאחר התקנה מחודשת של המטוסים, הכל עובד קשורה ואני מקווה להגיע לבחינה הבאה. חג שמח
Etai Charit פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אתם יודעים שהבחינה לא הייתה בדיחה נכון?נכון,1 באפריל,אבל עדיין היא באמת הייתה :? תודה ל-5 טייסים שבאו. חג שמח. קבל התנצלותי , עד 2330 נלמתי בבאג מעפן שתקע לי את הסימולטור. נאלצתי להתקין מחדש את כל המטוסים שלי :| מה היה הגורם ל"באג"? אולי זה פתרון גם בשבילי.... לפני כחודש קיבלתי בטה של התוכנה שמקשרת לי את ה LDS לחומרה של הקוקפיט. היה בא באג שאחרי כשעתים טיסה, היא היתה מחסלת 2G של זכרון של המחשב והסים היה קורס. בהתחלה לא חשדתי בה, כי שכחתי שאני עם הבטה הזאת והסרתי והתקנתי מחדש את הסימולטור. מאחר ולא מחקתי את הספריה, כל המטוסים נשארו במקומם וחשבתי שהם יעבדו כמו שצריך. ה LDS הותקן מחדש אך שאר המטוסים לא. כשניסיתי לעלות עם ה PSS או עם ה PMDG באילת, הסימולטור היה קורס. לאחר התקנה מחודשת של המטוסים, הכל עובד קשורה ואני מקווה להגיע לבחינה הבאה. חג שמח נו, בבקשה, אפילו הסימולטור של 767 הוא גרוטאה. מגיע לך, עריק...
אורח פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 אתם יודעים שהבחינה לא הייתה בדיחה נכון?נכון,1 באפריל,אבל עדיין היא באמת הייתה :? תודה ל-5 טייסים שבאו. חג שמח. קבל התנצלותי , עד 2330 נלמתי בבאג מעפן שתקע לי את הסימולטור. נאלצתי להתקין מחדש את כל המטוסים שלי :| מה היה הגורם ל"באג"? אולי זה פתרון גם בשבילי.... לפני כחודש קיבלתי בטה של התוכנה שמקשרת לי את ה LDS לחומרה של הקוקפיט. היה בא באג שאחרי כשעתים טיסה, היא היתה מחסלת 2G של זכרון של המחשב והסים היה קורס. בהתחלה לא חשדתי בה, כי שכחתי שאני עם הבטה הזאת והסרתי והתקנתי מחדש את הסימולטור. מאחר ולא מחקתי את הספריה, כל המטוסים נשארו במקומם וחשבתי שהם יעבדו כמו שצריך. ה LDS הותקן מחדש אך שאר המטוסים לא. כשניסיתי לעלות עם ה PSS או עם ה PMDG באילת, הסימולטור היה קורס. לאחר התקנה מחודשת של המטוסים, הכל עובד קשורה ואני מקווה להגיע לבחינה הבאה. חג שמח נו, בבקשה, אפילו הסימולטור של 767 הוא גרוטאה. מגיע לך, עריק... כשתירצה לחבר כל כפתור ומפסק בין הפחנוע המעופף שלכם (להלן 737 PMDG) מבלי לשלם לחברה עושקת אחרת (להלן PM) דבר איתי. בעזרת ה SDK של LEVEL D, אני מחבר אפילו את המפסק שמספק חשמל לפרקולטור של הקפה עם כל הכבוד שיש לי ל 737 ויש לי המון כבוד, אין על ה 767.
Etai Charit פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 יש! רן יש! צודק, ה 757 של LDS כשיצא וואו... מיקי, תתבייש לך, מילא ליברליות, אבל ככה שומרים על הילד?! הנחת לו להתדרדר עמוק...
Almog Atar פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 יש! רן יש! צודק, ה 757 של LDS כשיצא וואו... מיקי, תתבייש לך, מילא ליברליות, אבל ככה שומרים על הילד?! הנחת לו להתדרדר עמוק... חריטוס, תרגע ותעשה מקום לאבא, ה744 . שניכם פה מדברים לי על מטוס אחד שמעלה אבק ועוד מטוס אחד בגודל של הגלגל של ה400. תמשיכו לחלום.
Etai Charit פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 יש! רן יש! צודק, ה 757 של LDS כשיצא וואו... מיקי, תתבייש לך, מילא ליברליות, אבל ככה שומרים על הילד?! הנחת לו להתדרדר עמוק... חריטוס, תרגע ותעשה מקום לאבא, ה744 . שניכם פה מדברים לי על מטוס אחד שמעלה אבק ועוד מטוס אחד בגודל של הגלגל של ה400. תמשיכו לחלום. קודם כל, 76 לא מעלה אבק. זה האבק שמעלה את ה-76. דבר שני, זה לא הגודל, זה הביצועים...