עבור לתוכן
yaakovbl1

משמעות חדשה למושג VA

Recommended Posts

פורסם

אני לא מבין על מה הרעש, בא יעקוב הראה לנו משהו חדש שלא נעשה באף VA וכולכם התנפלתם עליו, נכון זה לא מסייע בשום צורה לעשות את הטיסה שלך, אבל גם VIRTUAL CABIN וWING VIEW לא עוזר, אבל אנחנו אוהבים את זה כי זה יפה, גם טקסטורות חדשות לשמיים לא עוזרות אבל זה יפה, אז כמו ASA והחליטו שזה יפה לעשות אתר אינטרנט תלת מימדי בSL, לא מוצא חן בעניכם אל תצטרפו אליהם, מוצא חן תצטרפו, למה כולם מנסים לשכנע את יעקוב שזה סתם מעפן... אני חושב שלדווח טיסה באתר זה מעפן, אז ? אני מנסה לשכנע את כל הטייסים של אלעל לעבור לעיט ? כל אחד שיטוס איך שבא לו, אני מתמקד במה שאנחנו עושים ולא במה שאחרים עושים.

עריכה: יעקוב אולי הכותרת שלך מפוצצת והיא שגרמה לכולם להיות אנטי...

פורסם

חברים יקרים..

אני באמת מתכוון לחברים למרות שפגשתי מישהו מפה רק פעם אחת בחיים.

אני לא רוצה לפגוע, לא בכם ולא בחברות הטיסה שאתם מפגינים להן נאמנות טבעית.

לא באתי ל"הרים אף" ולא להראות עליונות או דברים דומים.

אני אזכיר מחדש את המטרה בשרשור:

ישנו מימד נוסף, חדש, שנותן למושג וירטואליות משמעות חדשה. תודו שעד היום לא ראיתם קודם משרד של VA שניתן להכנס לתוכו.

מי שאומר שזה מיותר - מצויין

מי שחושב שזה נחמד (כמו שאני אומר) - גם כן מצויין.

על הדרך התגאתי ש ASA הראשונים שנכנסו לזה. אם חושבים שאין לי במה להתגאות? סבבה אין לי בעייה עם זה.

כל השאר זו סטייה מהנושא

דיברנו כאן גם על AI ותוספות סינרים. אני מאוד בעד. אבל זה לא קשור.

אלעד - אתה טס מאוד מקצועי. זה ראוי להערכה. אין לי איתך בעצם עניין של ויכוח :)

אנשים כאן רצים ואומרים "הלו מה זה החרטא הזה" שישקיעו בדברים מקצועיים במקום הדמויות. ואני אומר: ההשקעה בדמויות (בלשונכם) היא בנוסף לכל השאר. תוספת מעניינת

יהב - התוכנה אינה מבצעית? בסדר גמור. לא כל דבר חייב להיות מבצעי ב VA.

אם גישתך ושל אלמוג שונה ולדעתכם כל מה שלא מבצעי לא שווה. אתם לא בהכרח צודקים.

אני מסכים לגמרי איתך (יהב) ש VA יכולה להיות גם דמיונית. צריך להגיד את זה לאלמוג. אני יכול בקלות לצטט אותו אומר במעלה השרשור שהוא אומר שלא רצה לאמץ רעיונות שהעלתי כי זה בא מחברה דמיונית. לדעתי הוא טועה, אבל עד עכשיו לא אמרתי את זה.

אלמוג - עם כל הכבוד אתה לא יודע דבר ולא חצי דבר ממה שקורה היכן שאני. יש לך הרשאה להכנס לפורום? קראת שם דעות? יש לך מושג מי משפיע וכמה?

מתגובתך נראה שאתה גולש לפסים אישיים, אז נחזור צעד אחורה.

למי שתוהה לגבי החזרה עם המטוס מארה"ב, עם דלק חסר, מהמיקום שבו הושאר המטוס.

אתם ממש לא בקטע. אבל לא באשמתכם אלא כי נתנתי איזה המחשה ולא נכנסתי לכללים עד הסוף.

אני מבין שיש מיש נכנס מסקרנות לראות מה קורה בASA, אז אפשר לקרוא שם את הכללים. יש המון הגיון והדמייה אימיתית. לא מצפים מטייס שיגיע ויחזור.

יש המון אי דיוקים בתגובות האחרונות שקראתי. יש לי פיתוי ענק להעיר הערות בגוף התכנים שלהם אבל החלטתי שלא.

אם מישהו רוצה לפתוח שרשור חדש שמשווה בין חברות VA אני אגיב שם ללא ספק. יש לי הרבה מה להגיד בנושא.

אני רק אסיים בדבר נוסף לפעילים כאן בעיט ואל-על.

רק כרגע לאחר כמה עשרות תגובות נכנסתם לראות מה קורה בחברה אחרת.

למה שלא תכנסו באופן כללי לראות מה קורה אצל אחרים ותאמצו רעיונות??

אלמוג זו היתה ההערה שלי בשיחה ביננו. כנס תראה מה קורה אצל השאר ותאמץ רעיונות!

למשל, הרעיון לתת לאנשים את האפשרות להיות בחופש הוא גאוני לדעתי. אולי זה לא מדמה ריאליסטיות ברמות הגבוהות של אל-על, אבל זה שומר את האנשים במערכת. זה אולי להפסיד בקרב (כי הם לא טסים כרגע) אבל זה לנצח במערכה (כי הם יטוסו עוד חודש או משהו כזה).

פורסם
למי שתוהה לגבי החזרה עם המטוס מארה"ב, עם דלק חסר, מהמיקום שבו הושאר המטוס.

אתם ממש לא בקטע. אבל לא באשמתכם אלא כי נתנתי איזה המחשה ולא נכנסתי לכללים עד הסוף.

אני מבין שיש מיש נכנס מסקרנות לראות מה קורה בASA, אז אפשר לקרוא שם את הכללים. יש המון הגיון והדמייה אימיתית. לא מצפים מטייס שיגיע ויחזור.

יהב התכוון בסה"כ להשוויץ קצת שלנו יש יותר גדול :mrgreen:

פורסם
אני לא מבין על מה הרעש, בא יעקוב הראה לנו משהו חדש שלא נעשה באף VA וכולכם התנפלתם עליו, נכון זה לא מסייע בשום צורה לעשות את הטיסה שלך, אבל גם VIRTUAL CABIN וWING VIEW לא עוזר, אבל אנחנו אוהבים את זה כי זה יפה, גם טקסטורות חדשות לשמיים לא עוזרות אבל זה יפה, אז כמו ASA והחליטו שזה יפה לעשות אתר אינטרנט תלת מימדי בSL, לא מוצא חן בעניכם אל תצטרפו אליהם, מוצא חן תצטרפו, למה כולם מנסים לשכנע את יעקוב שזה סתם מעפן... אני חושב שלדווח טיסה באתר זה מעפן, אז ? אני מנסה לשכנע את כל הטייסים של אלעל לעבור לעיט ? כל אחד שיטוס איך שבא לו, אני מתמקד במה שאנחנו עושים ולא במה שאחרים עושים.

עריכה: יעקוב אולי הכותרת שלך מפוצצת והיא שגרמה לכולם להיות אנטי...

עידו, קודם כל תודה.

נחמד לראות דעות מגוונות ולא רק בכיוון אחד :)

אני מסכים איתך לגמרי. אנשים נכנסו לאטרף מהכותרת. כל השאר הוא כבר תולדה של האטרף.

ממש קודם מישהו כאן אמר שציור בפוטו שופ זה אותו דבר, כי שום דבר שם לא פעיל. אתה באמת חושב שהוא נכנס ולחץ שם על הכפתורים והאפשרויות השונות? הוא באמת ראה איזה לינקים מבוצעים שם? ממש לא :)

הפכתי אותך בתגובה הזו למשת"פ בפני השאר. סליחה :wink:

פורסם

אני מההתחלה אמרתי שזה יפה ומוסיף אבל בתור חבר בהנהלה של VA אני לא רואה את זה כמשהו בראש סדר העדיפויות אצלי, בטח לא כשזה עולה 10$ לחודש שזה בערך חצי ממה שעולים השרתים של עיט. אבל כמו תמיד בגישה שלי, כולם צודקים (חוץ מאלה שלא...)

פורסם

אני בחיים לא גולש לפסים אישיים ואני גם נכנסתי מספר פעמים לASA גם כשהבאת לי את הלינק אם אתה זוכר.....

אני לא יאמץ רעיונות מחברה דמיונית כי אנחנו מדמים חברה אמיתית זה כל הקטע, זה שאמרתי שאני לא הולך לאמץ רעיונות מחברה דמיונית זה לא כי אני לא אוהב אותם ואני לא מעריך חברות דמיוניות אלא כי הם פשוט לא מתאימים לפעילות האמיתית של החברה שלנו, זה הכל.

כמו שאני לא יודע דבר או שניים על הVA שלך אתה גם לא יודע על שלנו.

בתור חבר הנהלה בVA מצליחה (בתקופה הזאת במשברון) אני יכול להגיד לך שאם בזה ASA בחרה להתגאות אז סבבה, זה מוצר יפה והכל אבל לא נותן משמעות חדשה למושג VA אלה רק למושג V (וירטואל).

אני אמרתי שVA צריכה להיות אמיתית בלבד ? בחיים לא !

אני רק אמרתי שVA שמדמה חברה אמיתית (כמו אל על) לא יכולה פתאום לשנות את כל האג'נדה שלה ב180 מעלות, זה הכל.

אני מציע לך להיכנס אלינו לקרוא על ההיסטוריה שלנו באתר www.elalva.co.il .

דעתי בלבד.

אני לא בא להשוות למי יש הכי גדול (לא רציתי להגיד את זה בתחילת השירשור אבל אם כבר עידו אומר), אני לא כ"כ מתאמץ לבדוק ולהעתיק ישר מVA אחרים, אני מאושר במה שיש לי ובמה שעומד להיות לי, יש למה לחכות.

פורסם
אני בחיים לא גולש לפסים אישיים ואני גם נכנסתי מספר פעמים לASA גם כשהבאת לי את הלינק אם אתה זוכר.....

אני לא יאמץ רעיונות מחברה דמיונית כי אנחנו מדמים חברה אמיתית זה כל הקטע, זה שאמרתי שאני לא הולך לאמץ רעיונות מחברה דמיונית זה לא כי אני לא אוהב אותם ואני לא מעריך חברות דמיוניות אלא כי הם פשוט לא מתאימים לפעילות האמיתית של החברה שלנו, זה הכל.

כמו שאני לא יודע דבר או שניים על הVA שלך אתה גם לא יודע על שלנו.

בתור חבר הנהלה בVA מצליחה (בתקופה הזאת במשברון) אני יכול להגיד לך שאם בזה ASA בחרה להתגאות אז סבבה, זה מוצר יפה והכל אבל לא נותן משמעות חדשה למושג VA אלה רק למושג V (וירטואל).

אני אמרתי שVA צריכה להיות אמיתית בלבד ? בחיים לא !

אני רק אמרתי שVA שמדמה חברה אמיתית (כמו אל על) לא יכולה פתאום לשנות את כל האג'נדה שלה ב180 מעלות, זה הכל.

אני מציע לך להיכנס אלינו לקרוא על ההיסטוריה שלנו באתר www.elalva.co.il .

דעתי בלבד.

אני לא בא להשוות למי יש הכי גדול (לא רציתי להגיד את זה בתחילת השירשור אבל אם כבר עידו אומר), אני לא כ"כ מתאמץ לבדוק ולהעתיק ישר מVA אחרים, אני מאושר במה שיש לי ובמה שעומד להיות לי, יש למה לחכות.

אלמוג מילים כדורבנות!! :)

כמו שאמרתי קודם יש לך דרך.

ואני מאוד בעד אל-על, לא סתם יזמתי איתך שיחה.

במאמר מוסגר אוסיף שאני לא רואה הכל איתך ממש עין בעין וגם הערתי משהו כשפתחת שרשור לבקשות ורעיונות..

אבל זה בסדר גמור כי לכול גישה יש את המעוניינים בה.

בהצלחה עם כל הרענונים שאתה מוביל!

ומילה אחרונה- המשמעות החדשה היא לכל המושג VA ולא רק V משום שכעת לחברות VA יהיה בית יותר אמיתי. כמו יגואר VA ועוד אחרות שבדרך.

זה רק V לאלה שנכנסים ל SL לצרכים אחרים ומבחינתם יש וירטואל יותר מוחשי

פורסם

יעקב, הדיון מתחיל להיות שטותי, אני חושב שכל מי שהיה לו מה להגיד בנושא אמר את שלו וכולנו הבנו את הדעות של כולם, אך כמו בכל מקום אין הסכמה, ולא חייבת להיות הסכמה.

אני אסכם את הדיון בזה שהכותרת של הדיון שלך היא מה שהתסיס את הויכוח מפני שבלי שום ספק זה לא נותן משמעות חדשה למושג VA אלא משמעות חדשה לעולם הוירטואלי בכלל.

עולם התעופה הוירטואלי אולי גם יכול להשתתף בחגיגה, אבל הוא לעומת זאת קיים על מנת לדמות טיסה, ולא על מנת ליצור קשרים עם אנשים, לכן אין לזה שום קשר ישיר לעולם התעופה הוירטואלי.

חג שמח.

פורסם
יעקב, הדיון מתחיל להיות שטותי, אני חושב שכל מי שהיה לו מה להגיד בנושא אמר את שלו וכולנו הבנו את הדעות של כולם, אך כמו בכל מקום אין הסכמה, ולא חייבת להיות הסכמה.

אני אסכם את הדיון בזה שהכותרת של הדיון שלך היא מה שהתסיס את הויכוח מפני שבלי שום ספק זה לא נותן משמעות חדשה למושג VA אלא משמעות חדשה לעולם הוירטואלי בכלל.

עולם התעופה הוירטואלי אולי גם יכול להשתתף בחגיגה, אבל הוא לעומת זאת קיים על מנת לדמות טיסה, ולא על מנת ליצור קשרים עם אנשים, לכן אין לזה שום קשר ישיר לעולם התעופה הוירטואלי.

חג שמח.

לא יהב, אולי הדיון נהיה שטותי, אבל אתה ממש לא יכול לסכם אותו ש"בלי שום ספק".

אתה יכול לסכם אותו "לדעתי..." ולהסביר לנו את דעתך..

משהו הפריע לאנשים, אחר כך התפתח ויכוח..

אנחנו סוגרים אותו. אבל בהחלט ללא הסכמה.

ומכיוון שעדיין עומדות דעות שונות משלך שלא הצלחת להפריך. סיים עם דעתך האישית , ולא "ללא ספק"...

משהו נוסף. אני מניח שעדיין לא למדת מבוא לסוציולוגיה וקורסי המשך ולכן אין לך כלים להגדיר מהי חברה וירטואלית, מה מאפיין חברה בכלל...כיצד ניתן לאמוד שינוי בחברה..

מה למשל ההבדל בין קבוצת אנשים עובדי חברה או חברי אירגון ובין קבוצת אנשים שסתם התקבצה לקונצרט או משחק כדורגל. נראה לי שאין לך עדיין כלים מתאימים לקבוע בצורה כל כך נמרצת.

אני מציע סיכום אחר: אתה חושב חושב שמה שטענתי לא מדוייק.

אני טוען שכן..

דעות שונות, אני יכול חיות עם זה.. :)

חג שמח גם לך.

היה דיון מאוד מעניין לדעתי ואחלה אנשים לדון איתם.

פורסם

נראה לי שהכותרת גרמה לכל הוויכוח הזה, סה"כ זה לא משהו שהפך וזיעזע את עולם הVA.

לפי דעתי מה שאמרת פה ליהב הוא לעניין בכלל, אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את יהב אבל יש לו יותר ניסיון ממך בעולם הVA, אפילו כחבר צוות בחברת תעופה מובילה מאוד אז לא נראה לי שזה נכון להגיד לו שהוא לא יודע לאמוד VA או לא יודע איך צריך להתנהל VA.

כפי שזה נראה, אתה זה שלא מוכן לקבל את הדעות של האחרים, אתה מציב עובדה שזה שינה את עולם הסימ, אנחנו אומרים שלא ואתה עדיין מנסה לשכנע אותנו (4-5 עמודים) שזה אכן משהו כזה.

הדיון הזה היה מרתק וענייני, לא ראינו הרבה כאלה לאחרונה.

פורסם

חג שמח.

לא יהב, אולי הדיון נהיה שטותי, אבל אתה ממש לא יכול לסכם אותו ש"בלי שום ספק".

אתה יכול לסכם אותו "לדעתי..." ולהסביר לנו את דעתך..

משהו הפריע לאנשים, אחר כך התפתח ויכוח..

אנחנו סוגרים אותו. אבל בהחלט ללא הסכמה.

ומכיוון שעדיין עומדות דעות שונות משלך שלא הצלחת להפריך. סיים עם דעתך האישית , ולא "ללא ספק"...

משהו נוסף. אני מניח שעדיין לא למדת מבוא לסוציולוגיה וקורסי המשך ולכן אין לך כלים להגדיר מהי חברה וירטואלית, מה מאפיין חברה בכלל...כיצד ניתן לאמוד שינוי בחברה..

מה למשל ההבדל בין קבוצת אנשים עובדי חברה או חברי אירגון ובין קבוצת אנשים שסתם התקבצה לקונצרט או משחק כדורגל. נראה לי שאין לך עדיין כלים מתאימים לקבוע בצורה כל כך נמרצת.

אני מציע סיכום אחר: אתה חושב חושב שמה שטענתי לא מדוייק.

אני טוען שכן..

דעות שונות, אני יכול חיות עם זה.. :)

חג שמח גם לך.

היה דיון מאוד מעניין לדעתי ואחלה אנשים לדון איתם.

יעקב, נראה לי שאתה מתחרה עם עצמך איזה תגובה תהיה יותר מתנשאת ,ומנסה להראות לנו כמה אתה חכם יותר מכל השאר.

וואלה, כל הכבוד לך שלמדת מבוא לסוציולוגיה וקורסי המשך, אבל זה ממש אבל ממש ממש ממש לא קשור.

חברה וירטואלית היא לא חברה שקיימת במציאות.

חברה וירטואלית מנהלים חברה שלא בהכרח מנהלים חברה במציאות, הם מנסים להיתקרב כמה שאפשר למציאות אבל לכל חברה יש את הדרך פעולה שלה. וכן, לי יש את הכלים להגדיר חברה וירטואלית, את החברה הוירטואלית שלי- עיט.

גם לאלמוג יש כלים להגדיר את החברה הוירטואלית, את החברה שלו- אלעל.

ולכן, אני חושב שההגדרה שלי ושל אלמוג לחברה וירטואלית תהיה קצת יותר קרובה מההגדרה שלך לחברה וירטואלית, מעצם הניסיון שלנו.

לעומת זאת לך אין את הכלים להגדיר את החברה הוירטואלית גם עם ה"מבוא לסוציולוגיה וקורסי המשך" מפני שאינך צוות של חברה וירטואלית, ומפני שהגישה שלך מוטעת משורשה.

מאיפה אתה ניזון שאיני יודע "להבדיל בין קבוצת אנשים עובדי חברה או חברי אירגון או קבוצות אנשים שסתם התקבצה לקונצרט או משחק כדורגל", סליחה, אבל אתה לא מכיר אותי ברמה כזו שאתה יודע להגיד מה אני כן יודע ומה אני לא יודע.

מצד שני, תקן אותי אם אני טועה, אני קצת יותר ותיק ממך בעסק הזה, וגם יוצא לי להיות בצוות הניהולי של חברת תעופה וירטואלית מדי פעם, ואני יכול להגיד לך מה כן נותן משמעות חדשה למושג לחברה וירטואלית ומה לא:

BlackBox - כן.

FSBUILD - לא, היא קשורה לרמת דימוי הטיסה.

Active Sky - לא, גם קשורה לרמת דימוי הטיסה.

ACARS - כן ועוד איך.

TeamSpeak - לא, קשורה לפיתוח יחסים האנוש בחברה, ולא קשורה בשום קשר ישיר לסימולטור.

Second Life- לא, קשורה לפיתוח יחסי האנוש בחברה, ולא קשורה בשום קשר ישיר לסימולטור.

אז כן, אני מרשה לעצמי להגיד ללא ספק, כי תוכנה שלא נוצרת במיוחד על מנת לקשר בין חברה וירטואלית למהלכה השוטף של טיסה מסוימת- אינה יכולה להקנות משמעות חדשה למושג חברה וירטואלית!

כי המושג הזה בעצמו נועד לקשר בין חברה לבין טיסות.

עריכה:

הדיון הזה באמת מרתק ועינייני כמו שאלמוג אמר,

אבל כמו שניתן להבין מהתגובה האחרונה שלי, חבל שהאחרונה שלך יעקב קצת קלקלה את הטעם כשסטית קצת יותר מדי לפסים אישיים מדי!

ההודעות בסך הכל היו ברמה גבוה, אבל האחרונה ממש הצליחה להכעיס אותי ולהוריד את הרמה של הדיון כולו.

פורסם

חברים, בואו נישאר בפסים חברותיים. נראה שאנחנו על סף (אם לא עברנו) ירידה לפסים אישיים, ואני אאלץ לפעול אם כך יקרה, משום שזה מנוגד לחוקי הפורום.

מבקש ממי שהגיב לערוך ולאזן קצת את התגובה שלו, וממי שעדיין לא כתב - לרסן. חבל יהיה לפגוע בשירשור שכזה עם סימן "נעול".

תודה מראש על שיתוף הפעולה.

פורסם

בסדר אסף.

סה"כ אתה צודק.

אין מה להמשיך כי אין מה לחדש.

נשמור ליהב את הזכות לקבוע שהוא צודק...

כי מי אנו כל השאר..

יהב אתה צודק במאה אחוז.. :mrgreen:

(עוד לא הבנתי למה תוכנות עזר לטיסה מאפשרות הבחנה בין VA ולא VA אבל מעצם הקביעה שלך שאתה צודק ושלילת דעות אחרות הננתי משהו אחר..)

נתראה בדיון הבא :)

תודה לכולם על התגובות :wink:

* עריכה: יהב אני באמת חושב שהיה משהו מתנשא בתגובה הקודמת שלי . הוצאת אותי קצת מפוקוס בקביעה שלך - זה כאילו אמרת "אני ואפסי עוד".. כששללת כל כך נחרצות דעה שונה משלך.

פורסם

דעתי שהתוספת שיעקוב הציג היא מעניינת אבל דורשת יותר זמן בתחביב, ובתחביב כמו תחביב שלנו עושים טיסות של 4-5 שעות אז הזמן הפנוי לתחביב הוא יקר ולכן כזו תוספת היתה נכנסת אצלי אחרונה בסדר העדיפות.

לכן לפני שרצים להוסיף אותה ב VA שווה לחכות קצת ולראות איך זה משתלב ב VA שכבר הוסיפו זאת.

פורסם
יעקב, נראה לי שאתה מתחרה עם עצמך איזה תגובה תהיה יותר מתנשאת ,ומנסה להראות לנו כמה אתה חכם יותר מכל השאר.

נראה לי שיש לו מנצחת:

כי מי אנו כל השאר..

יהב אתה צודק במאה אחוז.. Mr. Green

אני ממש לא מבין אותך, הלכת על אסטרטגיית: ההגנה הכי טובה היא ההתקפה. חבל.

סך הכל כל אחד כאן הציג את דעתו עד שהחלטת לרדת לרמת ההשכלה שלי, ולדבר אלי בצורה צינית ונמוכה- באמת שחבל על דיון כזה מרתק.

הצלחת להוריד את הרמה שלו בהודעה אחת.

באמת שאני מתאפק לא להגיב על איך שהוצאת אותי בהודעה האחרונה שלך.

וזאת באמת התגובה האחרונה שלי בדיון.

חג שמח.

פורסם
נראה לי שהכותרת גרמה לכל הוויכוח הזה, סה"כ זה לא משהו שהפך וזיעזע את עולם הVA.

לא אמרתי משהו שזיעזע ואם הבנת כך מהכותרת אז טרחתי להבהיר בהמשך השרשור

לפי דעתי מה שאמרת פה ליהב הוא לעניין בכלל, אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את יהב אבל יש לו יותר ניסיון ממך בעולם הVA, אפילו כחבר צוות בחברת תעופה מובילה מאוד אז לא נראה לי שזה נכון להגיד לו שהוא לא יודע לאמוד VA או לא יודע איך צריך להתנהל VA.

פירגנתי לכול המעורבים והבעתי הערכה לעבודתם

כפי שזה נראה, אתה זה שלא מוכן לקבל את הדעות של האחרים, אתה מציב עובדה שזה שינה את עולם הסימ, אנחנו אומרים שלא ואתה עדיין מנסה לשכנע אותנו (4-5 עמודים) שזה אכן משהו כזה.

אמרתי אין ספור פעמים שכל אחד בדעתו יאחוז.

הדיון הזה היה מרתק וענייני, לא ראינו הרבה כאלה לאחרונה.

נכון אלמוג היה פה סיעור מוחות מעניין. ובעקבות זה יש לי רעיון לשירשור אחר..

אני ממש מקווה שזו תגובתי האחרונה - כי אני כבר מרגיש את עצמי קרצצן.

מצד שני אני לא רוצה להשאיר משהו מהותי פתוח. אז אלמוג תציץ התוספות לגוף ההודעה שלך.

תודה,

יעקב

**יעקוב ערכתי לך את הסוף מיותר, אתה סתם מחמם אותו, עידו.

פורסם

נראה לי שיש לו מנצחת:

כי מי אנו כל השאר..

יהב אתה צודק במאה אחוז.. Mr. Green

אני ממש לא מבין אותך, הלכת על אסטרטגיית: ההגנה הכי טובה היא ההתקפה. חבל.

סך הכל כל אחד כאן הציג את דעתו עד שהחלטת לרדת לרמת ההשכלה שלי, ולדבר אלי בצורה צינית ונמוכה- באמת שחבל על דיון כזה מרתק.

הצלחת להוריד את הרמה שלו בהודעה אחת.

באמת שאני מתאפק לא להגיב על איך שהוצאת אותי בהודעה האחרונה שלך.

וזאת באמת התגובה האחרונה שלי בדיון.

חג שמח.

יהב אולי לא הספקת לראות את העריכה..

הנה היא:

* עריכה: יהב אני באמת חושב שהיה משהו מתנשא בתגובה הקודמת שלי . הוצאת אותי קצת מפוקוס בקביעה שלך - זה כאילו אמרת "אני ואפסי עוד".. כששללת כל כך נחרצות דעה שונה משלך.

יהב הכעסת אותי מעט עם הקביעה אבל היה ממש מיותר מצידי להגיב כמו שהגבתי..

כבודך במקומו מונח - באמת!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...