עבור לתוכן
Roman Dreer

הסבר על Codeshares בבקשה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!

מישהו יכול במדויק להביר לי איך זה עובד?

אם אני מחליף מטוס? צביעה למטוס? שם טיסה? מה קורה עם זה בקיצר...

ואם אפשר דוגמא פרקטית:

נגיד נרשמתי ל אלעל, וסוויס הם "שוטפי קוד" אז מה זה אומר? שאני יכול לטוס טיסות של סוויס?!

בקיצר... הסבר :-)

פורסם

ניקח לדוגמא את הקודשייר עם סוויס.

אתה יכול לקחת מטוס של סוויס ולטוס איתו מציריך לבן גוריון ולקבל על זה שעות אצלנו.

במציאות הטיסות האלה הן טיסות שיתוף, יש טיסות שאל על מפעילה ויש טיסות שסוויס מפעילה, אתה יכול לקנות כרטיס טיסה שעל הכרטיס רשום LY8812 לדוגמא אבל הטיסה בעצם של סוויס.

באל על וירטואל אתה יכול לטוס בקודשייר עם סוויס LOT איבריה וכד' (כל החברות שיש לאל על האמיתית הסכם קודשייר ושיש טיסות שמבצעת החברה הזרה - לדוגמא במקרה של SOUTH AFRICAN אל על היחידה שמפעילה את הטיסות).

מקווה שעזרתי.

פורסם

או קיי אלמוג, זה נשמע מאד מפתה, אם אני מבין נכון, אז למעשה אני יכול להרשם לאלעל, ולעשות טיסות של סוויס גם בתוך אירופה?!

כי זו הסיבה שאני החלטתי לא להרשם לאלעל, למרות שכחברה אלעל מדבר אליי, אבל בגלל הטיסות, שכולן ארוכות (כמה שעות טובות) אני בסוף נרשמתי ללופתנסה, בגלל הוורסטיליות בלו"ז. יש טיסות קצרות בתוך אירופה, ויש ארוכות גם

אז אם אני יכול להרשם לאלעל ועשות טיסות פנים אירופאיות מסוויס, אני ממש אשקול לעבור לאלעל...

פורסם
או קיי אלמוג, זה נשמע מאד מפתה, אם אני מבין נכון, אז למעשה אני יכול להרשם לאלעל, ולעשות טיסות של סוויס גם בתוך אירופה?!

כי זו הסיבה שאני החלטתי לא להרשם לאלעל, למרות שכחברה אלעל מדבר אליי, אבל בגלל הטיסות, שכולן ארוכות (כמה שעות טובות) אני בסוף נרשמתי ללופתנסה, בגלל הוורסטיליות בלו"ז. יש טיסות קצרות בתוך אירופה, ויש ארוכות גם

אז אם אני יכול להרשם לאלעל ועשות טיסות פנים אירופאיות מסוויס, אני ממש אשקול לעבור לאלעל...

אני לא חושב שאתה יכול בתוך אירופה כי הקודשייר הוא רק בקו תל אביב-ציריך.(ואולי גם ג'נבה.)

תקנו אותי אם טעיתי...

בברכה,

פורסם

לטיסות של סוויס בתוך אירופה אין שום קשר לאלעל.

פורסם

לבריטיש יש הרבה קודשייר. זה בחלק הפתוח של האתר שלהם.

פורסם

לבריטיש יש הרבה קודשייר. זה בחלק הפתוח של האתר שלהם.

אני כמעט בטוח שאין להם קודשיירים שלא קשורים להיטרו או לנתיבים שלהם....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...