Matan Solomon פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 היוונים עשו אירוע טיסה לארץ, אני פותח SI רואה פתאום 20 טיסות בדרך לישראל, ככה זה נראה: מספירה אחרונה, 27 טיסות לארץ, מהר מהר עלה אור אני מושיקו וארז ואיישנו את ב"ג, וגם רן הצטרף על הרצליה... חח.. וככה זה נראה במפה, מטורף: עריכה, ככה המכ"מ נראה כרגע, מטורף מה שהולך פה:
yaakovbl1 פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 זה קשור איכשהו לזה שפיני גרשון הפסיד והיוונים עפו מהיורוליג?? :shock: יענו באו לתת לנו בראש כמה דראכמות?? :shock:
Matan Solomon פורסם אפריל 7, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2007 זה קשור איכשהו לזה שפיני גרשון הפסיד והיוונים עפו מהיורוליג?? :shock: יענו באו לתת לנו בראש כמה דראכמות?? :shock: לא יודע, אבל יש מצב כי הרבה מהם הולכים סביב וזה נראה כמו איזשהי נקמה חחח...
roee פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 כן כמה תנועה היתה היום מפחיד חח נקווה לכל יום כזה הנה אני עם ה ELY375 בדרך ללרנקה עם ניקוסיה קונטרול נחמד מאוד לא היה אפשרי בכלל להגיד משהו כי הם כל הזמן חפרו על על EXPECT SOLIN IN FL120 =]
Or Netzer פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 אני רוצה להגיד תודה אדירה לארז סביר ולמתן סלומון על העבודה הנהדרת שביצעו בלעדיהם לא הייתי משתלט על העדר המטורף הזה שאין לו שמץ של מושג על שמירת גובה כיוון מהירות וביצוע הולדים. ארז תפקד נהדר פשוט למרות הבעיות של הטייסים. מצטער מושיקו לא שמתי לב ממש אליך לא היה לי רגע של זמן. עבודה נהדרת אנשים!
Erez Savir פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 אי אי אי... עכשיו אני מרגיש איך הפקחים של JFK על הקרקע מרגישים כשהם מתעצבנים על הטייסים. אבל היה ממש כיף,בחיים לא הייתה לי כזאת תנועה,ועוד בלי להעליב,לא הכי מבצעת הוראות. בכול מקרה,תודה רבה למתן ולאור על השיתוף פעולה.
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 חבל רק שהם לא תיאמו מראש, אולי הם התבלבלו עם האירוע ב IVAO או שעשו דווקא נגד חבריהם היוונים ב IVAO, לא ברור, הכי טוב שכולם בסוף נהנו...
Matan Solomon פורסם אפריל 7, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2007 כן נשארו עוד מעטים וזהו, היה בהחלט מטורף, ולצערי באמת טייסים שאמממ, צריכים עוד כמה שיעורי טיסה, חלקם לפחות זאת הייתה המשמרת היחידה בחיים שלי שפשוט לא הפסקתי לדבר לשניה חחח, אחת העמוסות, היה אחלה
Or Netzer פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 אי אי אי... עכשיו אני מרגיש איך הפקחים של JFK על הקרקע מרגישים כשהם מתעצבנים על הטייסים.אבל היה ממש כיף,בחיים לא הייתה לי כזאת תנועה,ועוד בלי להעליב,לא הכי מבצעת הוראות. בכול מקרה,תודה רבה למתן ולאור על השיתוף פעולה. כן אבל מתי פעם אחרונה יצא לך להגיד למטוס NU 5 ? :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 בכל מקרה כזה עומס לא היה הרבה זמן פה, בסוף זה עושה רק טוב לפקחים שפיקחו והתמודדו איתו, עכשיו היוונים חוזרים חזרה לאתונה ככה שזה לא נגמר...
Shireto Shahar פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 יווווווווו בחיים הקצרים שלי לא ראיתי דבר כזה! כמה טיסותתתתת :shock: :shock: :shock:
yaakovbl1 פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 הם בטח בטוח באו בגלל בר רפאלי.. נשמע כמו כיף לא רגיל, שם בפיקוח אלמוג, בחנוכה מחזירים להם? (החשמונאים מול היוונים)
moshe elbaz פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 חח היה צריך מטוס אחד שישאר על הקרקע וכולם יעקבו אחריו
אורח פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 פשוט תענוג לראות את ב"ג מפוצץ במטוסים. כל הכבוד לפקחים על המלאכה. מצטער שנעלמתי. הסימולטור שלי ברגע זה עובר לעולם הבא ויותקן מחדש, בצורה נקיה (משהו לא נורמלי עובר עליו). כניראה שהוא חושש מזה שFSX עבד נוספות הבוקר (איזה כיף לתפוס תרמיקות בלייק טאהו). בהצלחה לנבחן ומצטער שלא יכולתי להתעלל בך :mrgreen:
yaakovbl1 פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 בכל מקרה כזה עומס לא היה הרבה זמן פה, בסוף זה עושה רק טוב לפקחים שפיקחו והתמודדו איתו, עכשיו היוונים חוזרים חזרה לאתונה ככה שזה לא נגמר... איציק, אפשר לחזור על עומס כזה בארוע הבא של אל-על. נניח שהארוע הוא לציריך ומשתתפים בו 20 מטוסים, אז 10 טסים לציריך בשעה 17:00 (לדוגמא) ויוצרים תנועה יוצאת. במקביל לזה כבר המריאו מציריך לארץ 10 המטוסים האחרים (הארוע מתחלק ל-2 קבוצות של 10 מטוסים) והם ינחתו בארץ כחצי שעה לאחר שעזבה כל התנועה היוצאת, והם יצרו עבור הפקחים עומס של תנועה נכנסת.. כיף נוסף יהיה המפגש מעל הים של 2 קבוצות המטוסים כשכל אחת טסה בכיוון המנוגד.. יש גם האתגר הנוסף של מניעת התנגשות בכל העומס שיהיה באותה נקודת שטח.
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 נכון יעקוב, ואפשר גם לחזור על כזה עומס באירוע של כל חברת VA, אולי תציע לחברת VA שאתה טס בה לעשות מטס לארץ בדיוק לפי הדברים שרשמת, זה יהיה נהדר.
Or Netzer פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 זה הזכיר לי את האירוע של IAL בזמנו ש35 טיסות המריאו מכמה שדות יווניים בו זמנית לארץ. הכמות ריתוקים הייתה מדהימה. ELAL VA .. זה רמז עבה. רק שהפעם לצערי הרב הפקח הקפריסאי זרק לי את כל הטיסות באזור לדרה ולא סייע לי בהפרדה ופשוט נתן לי לשבור ת'ראש על 4 מטוסים שנמצאים אחד מעל השני בדיוק באותה נקודה. אבל היה כיף :] טיולים מעל הים סחרחרות הקאות וטייסים שמתבאסים לשמוע עוד ריתוק :]
Erez Savir פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 אתה לא יודע מה הלך בTMA אור,מטוסים הלכו סביב לא פעם ולא פעמיים.. אל תדאג בקרוב יגיע משהו מELALVA.
yaakovbl1 פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 נכון יעקוב, ואפשר גם לחזור על כזה עומס באירוע של כל חברת VA, אולי תציע לחברת VA שאתה טס בה לעשות מטס לארץ בדיוק לפי הדברים שרשמת, זה יהיה נהדר. איציק, לטייסים שלנו(ישראלים) יותר אטרקטיבי טיסות לכיוון ישראל. ה VA שאני טס בה היא ברובה טייסים אמריקאיים עם שעות משלהם. מנסיון עבר אני יודע שלא יתלהבו משעות "לא אמריקאיות". התכוונתי לארוע "ישראלי" שבכל מקרה יתקיים מתי שהוא, רק שהפעם ללכת על מתכונת "חצי-חצי" (חצי תנועה יוצאת-חצי תנועה נכנסת) כדי לתת לפקחים תוספת תנועה..
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 יעקוב, ראיתי לא פעם ולא פעמיים אירוע טיסות של טייסים אמריקאים, הכל אפשרי עם מעט רצון, זרוק להם את הרעיון שלך, הרי אין לך מה להפסיד... כמו שראית אל על מתכננים וקשובים לנאמר פה, אבל אם אפשר לשלב עוד חברות VA אז למה לא? בהצלחה
Or Netzer פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 אתה לא יודע מה הלך בTMA אור,מטוסים הלכו סביב לא פעם ולא פעמיים..אל תדאג בקרוב יגיע משהו מELALVA. ראיתי :] תאמין לי שראיתי, מטוסים ששלחתי אליך לפני שעה עדיין באוויר עושים רונדלים מעל השדה.
yaakovbl1 פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 יעקוב, ראיתי לא פעם ולא פעמיים אירוע טיסות של טייסים אמריקאים, הכל אפשרי עם מעט רצון, זרוק להם את הרעיון שלך, הרי אין לך מה להפסיד... כמו שראית אל על מתכננים וקשובים לנאמר פה, אבל אם אפשר לשלב עוד חברות VA אז למה לא? בהצלחה לנסות לא יזיק, בטוח. רק שאלה - אתה יכול להרים פיקוח על כמה שיותר קטעים בנתיב ארופאי לארץ? כולל בישראל? וכל זה בשעות שלנו הן לא נורמאליות? תוכל לענות לי גם באימייל.
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 לנתיב אירופי אני יכול לכסות את עמדת יורו דרום, ואני יכול לבקש מחברי בחטיבת יורו לכסות עוד עמדות במידת הצורך. לגבי השעות נצתרך להתגמש, ולכן גם עדיף לכוון ליום שישי, או יום שבו יודעים שיש למחרת חופש, ככה שהפקחים יוכלו לישון טוב אחרי :mrgreen:
yaakovbl1 פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 לנתיב אירופי אני יכול לכסות את עמדת יורו דרום, ואני יכול לבקש מחברי בחטיבת יורו לכסות עוד עמדות במידת הצורך.לגבי השעות נצתרך להתגמש, ולכן גם עדיף לכוון ליום שישי, או יום שבו יודעים שיש למחרת חופש, ככה שהפקחים יוכלו לישון טוב אחרי :mrgreen: איציק כתבתי לך אימייל לפי הכתובת בפרטים שהשארת בכרטיס האישי שלך. אם לא קיבלת, כתוב לי הודעה אישית PM. תודה.
E.Z פורסם אפריל 7, 2007 דיווח פורסם אפריל 7, 2007 שמעו אין לי מה להגיד.. בלי תיכנון של שבועות ובלי קמפין פרסומי מאסיבי מראש חוץ מהודעה סטנדרטית והפקחים חטפו וחזק. :mrgreen: תודה רבה לפקחים עליתי לטוס בבחינה של יהב הייתי בטוח שחצי שעה ייקח לי להגיע למסלול אבל התיקלוט של רן בן שמואל על הקרקע עשה את זה זה ל 5 דקות בתוספת כמה דקות המתנה להמראה. יהב שקיבל היום את הבחינה האולטימטיבית - עבר אותה כמו גדול- מזל טוב !!! וכל שאר הפקחים כל הכבוד מי שהיה שותף למשמרת היום בבודאי מרגיש את השידרוג המקצועי- משהו שכל פקח חייב לעבור אותו.