Matan Solomon פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 אז כן, הLEGACY של FL כבר מעלה אבק, ולפני כמה ימים, הם הוציאו הודעה שהם הולכים עכשיו להוציא Citation X ברמה גבוהה, אני מקווה שהוא לא ירד מהרמה של הLEGACY, בכל מקרה זה נראה מבטיח, נחכה לראות מה יצא http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... _citationx אז מי עוד חוץ ממני ועידו אוהבים את הלגסי וכל המטוסי מנהלים הקטנים ומחפשים בנרות מודלים טובים? הנה זה בא
Yarden Antebi פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 וואי הרבה זמן אני רוצה מטוס מנהלים חמוד כזה... אשמח מאוד שיהיה לי אותו כשיהיה
Nimrod פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 על איגלסופט שמעתם? חוץ מFMC יש הכל... מודל מדהים פאנל יפה... תבדקו :wink:
Ido Rosenthal פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 על איגלסופט שמעתם? חוץ מFMC יש הכל... מודל מדהים פאנל יפה... תבדקו :wink: איך אתה בכלל משווה את המטוסים של איגלסופט ללגסי ? הפאנלים של איגלסופט עם הרבה צעצועים ונראים טוב אבל בגדול אין להם הדמיה של המערכות כמו בלגסי
Matan Solomon פורסם אפריל 11, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2007 נראה משהו עצבני!המודל יהיה רק לFSX? גם FS9 וגם FSX...
Nimrod פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 על איגלסופט שמעתם? חוץ מFMC יש הכל... מודל מדהים פאנל יפה... תבדקו :wink: איך אתה בכלל משווה את המטוסים של איגלסופט ללגסי ? הפאנלים של איגלסופט עם הרבה צעצועים ונראים טוב אבל בגדול אין להם הדמיה של המערכות כמו בלגסי בגלל זה כתוב פאנל יפה ולא כתוב פאנל מצאותי... מודל מדהים
Ben Cohen פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 נראה נחמד מאוד. מה שמלהיב אותי זה הראדר מז"א שכלול, זה מה שחסר בLDS 767, אחרי זה הוא יהיה כמעט מושלם.
Ilan Nemirovski פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 תגדיש את הכמעט בן... לכול מטוס יש את החסרונות שלו ואת היתרונות ...