BlackRaven פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 קודם כל, תואר "המקום הכי נמוך בעולם" נשלל מים המלח וניתן למקום הזה, וכמה מטרים ליד, יש "הר" מפלצתי שגם לוקח את תואר המקום הכי גבוה בעולם. אני אומר לכם כבר עכשיו, חלק לא יאמינו בהתחלה, יחשבו שאני סתם בא לעבוד עליכם עם כמה תמונות שערכתי, ובכן חבר'ה, יש גם שדה ליד המקום הזה, תוכלו לראות בעצמכם ולספר לנו חוויות. והשיאים החדשים שלנו למקום הנמוך והגבוה ביותר בעולם(שנמצאים ממש אחד ליד השני) : המקום הכי נמוך בעולם והכניסה הראשית למרכז כדור הארץ בפינה הימנית בגובה מינוס 102634 רגל(או לחלופין אם אתה חושבים שאני טעיתי מאה ושתיים אלף ושש מאות שלושים וארבעה רגל) המקום הכי גבוה בעולם והעלייה הראשית לגן עדן(או שלא) בפינה השמאלית בגובה 61924 רגל(או לחלופין לאלו שחושבים שאני טועה שישים ואחד אלף ותשעה מאות עשרים וארבעה רגל) מספרים אסטרונומים אכן, לא מאמינים לי ? קצת תמונות יעזרו אולי ? כל התמונות צולמו ע"י ולא נערכו ! (לחלקכם יהיה קשה לקלוט את זה עד שתראו זאת בעצמכם) בנוסף רשום לכם למעלה באדום את גובה כלי הטיס בכל תמונה ותמונה... חבר'ה, המקום הגבוה בכל רחבי תבל, קבלו אותו במחיאות כפיים סוערות : שימו לב לגובה !!! מבט קטן אל התאום(בצד ימין הבור הכי נמוך בעולם). הנוף המרהיב שנמצא קצת יותר למטה. מעל לבור הנמוך בעולם. אגב אם נוגעים ב-"קירות" של הבור או ההר הענק הזה בגובה עצום(הן למטה והן למעלה) אתם פשוט תאבדו כל שליטה על כלי הטיס ותשילחו למעלה במהירות לא נתפסת. אני משער שרובכם לא מאמינים וחושבים שאני סתם עובד עליכם. כנסו לסימולטור, קוד שדה SYKM, תמריאו ותעשו איזה 360 עם הגה הכיוון, לא תחמיצו את זה... אתם מוזמנים לשתף ! טיסה מהנה...
GILG פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 לא נראה הגיוני בכלל...המקום הכי גבוה בעולם הוא בגובה 20 ק"מ...מוזר
Erez Savir פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 אנשים זה באמת!! אני בדקתי את זה בסימולטור וזה נכון!לדעתי זה באג בסימולטור... כי במפה רואים שיש איזה גבעה קטנה.. אז כנראה שזה באג.. אבל עדיין מגניב!!
yaniv פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 "גבעה קטנה". מצחיק. יכול להיות באג, אבל ידוע שאנשי מייקרוסופט חומדים לצון לפעמים בתוכניות המסחריות שלהם. ראה מקרה windows ו-office ו"ביצי הפסחא" שלהם.
Oren Geva פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 זה באמת נמצא שם וזה באג ידוע (או ביצת פסחא, מה שתרצו)
BlackRaven פורסם אפריל 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2004 רק שאלה קטנה איך הגעת עם בל206 לגובה 51KFt? לוחצים Y ואז F4.
ha5mvo פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 The bug is caused by a small distortion in the mesh layout Whoever played with one of them mesh generating programs is all too familiar with these "mountains and glenns" it doesn't take much to produce that bug, just a few misplaced bites. //Michael