עבור לתוכן
zvi rodes

להבין לא נוכל

Recommended Posts

פורסם

לציון יום השואה והגבורה ובהתקדש יום הזיכרון ,אנו מרכינים ראש לזכר ששת מיליוני היהודים שנספו ,נדליק נר ונתפלל לעילוי נשמתם :candle:

פורסם

לזכר סבי שאני קרוי על שמו ושני בניו, אחים של אבי שנספו ע"י הנאצים יימח שמם במחנות טרנסניסטיה - בוקובינה. יהי זכרם ברוך.

להלן דף עד:

http://www.yadvashem.org/lwp/workplace/ ... m1_npage=1

http://www1.yadvashem.org/odot_pdf/Micr ... 205304.pdf

ברוכי.

פורסם

יהיה זכרם ברוך.

להבין אי אפשר, להאמין אי אפשר, גם כשרואים מקרוב את המקומות.

"אנו טייסי חיל האוויר האוויר הישראלי, בשמי מחנה הזוועות,

קמנו מאפר מיליוני הקורבנות,

נושאים את זעקתם האילמת, מצדיעים לגבורתם

ומבטיחים להיות מגן לעם היהודי ולארצו - ישראל"

יהי זכרם ברוך

נזכור, נזכור ולא נשכח.

פורסם

יזכור עם ישראל את בניו המומתים, קורבנות ממלכת הרשע, שעונו עינויי גוף ונפש במחנות ההסגר, שגורשו לארץ גזרה ולא נודעו עקבותיהם

יזכור עם ישראל את ששת מיליוני בניו ובנותיו, שנטבחו ונשרפו ונחנקו והורעלו ונתלו ונקברו חיים, אבות עם בנים, אימהות על עולליהן, זקן ונער וטף.

יזכור עם ישראל את ילדי מחמדיו, טהורים בני טהורים, שנגזלו מחיק הוריהם ביד חיות אדם והובלו כצאן לטבח. עוללים ויונקים, שנקטפו חייהם באיבם, בידיים אכזריות.

יזכור העם את בניו נושאי המרד והמלחמה באויב, את לוחמי הגטאות, אנשי הארגון היהודי הלוחם, שעמדו מעטים מול אויב חמוש ואכזרי וליבם הומה לגאולת עמם.

יזכור העם את לוחמי היערות את חיילי המחתרת בארצות הכיבוש ואת בני ישראל בצבאות השחרור, אשר הדפו את אויב עמנו באלפיהם בקרבות.

פורסם

לדעתי היום הזה הוא יום חשוב מאוד, כי הוא יום שמזכיר לעם היהודי שחי בישראל על הזוועות ועל הגיהנום שעברו ששת מליון היהודים שם, היום הזה בא להגיד לנו מה שהרבה פה אמרו: לא נשכח לא נסלח...

:candle:

פורסם

יהיה זכרם ברוך :candle:

בכל שנה אני מתרגש מחדש וחש צמרמורת בכל הגוף שאני רואה ושומע על מצעד החיים, אין מילים לתאר את מה שמרגישים שרואים יהודים צועדים עטופים בדגלי המדינה בהפגת כוח שקטה שהיא משקל כנגד מצעד המוות, ומסר אחד "אנחנו כאן"

mol.jpg

פורסם
יהיה זכרם ברוך :candle:

בכל שנה אני מתרגש מחדש וחש צמרמורת בכל הגוף שאני רואה ושומע על מצעד החיים, אין מילים לתאר את מה שמרגישים שרואים יהודים צועדים עטופים בדגלי המדינה בהפגת כוח שקטה שהיא משקל כנגד מצעד המוות, ומסר אחד "אנחנו כאן"

mol.jpg

איציק,רק לפני כמעט שנה הייתי באותו מעמד.

אני מבין כי רק היום אני מתחיל לעכל את מה שעברתי שמה בשבוע הההוא,היום רק אחרי כמעט שנה.אין מילים לתאר את ההרגשות.

יהי זכרם ברוך! לזכור ולעולם לא לשכוח! :candle:

פורסם

כאחד שחזר לא מזמן ממסע לפולין 2007 תחת הכותרת:"מסע של אדם בעקבות בני אדם"

אני חייב לציין שכעת אני מרגיש בוגר,מודע יותר, ומתרגש יותר בכל הנוגע לשואה ולזכר יום זה יום הזיכרון לשואה ולגבורה!

יום זה ממלא אותי עצב ועם זאת גאוה על כך שאנחנו כאן מניפים את דגל ישראל!

יום עצוב ויהי זכרם של ששת המליון שנרצחו בזמן השואה על רקע גזעני,דתי ברוך! :candle:

פורסם

מצטרף לדעות של חברי שרשמו למעלה.

המסע לפולין הוא מסע- ח ו ב ה !!!

חוץ מלחשל אותך, אתה חוזר משם בנאדם אחר, בוגר יותר, מודע יותר, מודע לערך החיים.

בשבילי יום השואה הזה היה הכי קשה, אחרי שאתה חוזר מפולין רק אז אתה מתחיל לקחת את היום הזה למקום מסוים שאף אחד שלא חווה את החוויה הזו (של המסע בפולין) לא יכול להבין ואפילו לדמיין לעצמו.

כדור שני לניצול שואה, המסר הכי גדול שאני יכול להעביר לאחרים זה:

לעולם לא עוד !

יהי זכרם, של כל הנספים בשואה ברוך :candle:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...