Izik Bakshi פורסם אפריל 18, 2007 דיווח פורסם אפריל 18, 2007 אהלן, בשישי הקרוב (20/04/07) תתקיים בחינת מגדל הרצלייה בשעה 17:00 מקומי, בואו לטוס ולעזור לנבחן ובכלל להנות מפיקוח, לטובת הבחינה אני צריך פקח גישה. סוף שבוע טוב, בהצלחה לנבחן.
Shireto Shahar פורסם אפריל 18, 2007 דיווח פורסם אפריל 18, 2007 סוף סוף מישהו החליט לאייש את הרצליה, מזמן לא הוסמך פקח רצליה.. בהצלחה!
ראם אדם פורסם אפריל 18, 2007 דיווח פורסם אפריל 18, 2007 אני 90% מגיע לתרגול 5-6 הקפות (דיי הזנחתי את זה בזמן האחרון)+ אופציה להרחבה (אולי טיסה נכנסת משדה דוב)
אורח פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג.
Niv Malin פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת....
אורח פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל
Or Netzer פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר
אורח פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר אחרי 4 שנים ב VATIL, אני חושב שאיציק וכל השאר יודעים שבשעה הזאת אני עמוק עמוק בתוך הפוך :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר אחרי 4 שנים ב VATIL, אני חושב שאיציק וכל השאר יודעים שבשעה הזאת אני עמוק עמוק בתוך הפוך :mrgreen: אם אתה עדיין ישן עם פוך, אז תעשה במיטה חור שלפחות גם תהיה לך בריכה. :roll:
Ben Cohen פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 חום אימים בזמן האחרון אני כבר ישן בלי שמיכה. בהצלחה לנבחן! אולי אגיע בעזרת השם בימינו אמן :mrgreen:
אורח פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר אחרי 4 שנים ב VATIL, אני חושב שאיציק וכל השאר יודעים שבשעה הזאת אני עמוק עמוק בתוך הפוך :mrgreen: אם אתה עדיין ישן עם פוך, אז תעשה במיטה חור שלפחות גם תהיה לך בריכה. :roll: יקירי גם כשבחוץ יורד ברד ושלג בחרמון, אני יושן עם שמיכת צמר קיצית. אז תיהיו רגועים
Or Netzer פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר אחרי 4 שנים ב VATIL, אני חושב שאיציק וכל השאר יודעים שבשעה הזאת אני עמוק עמוק בתוך הפוך :mrgreen: אם אתה עדיין ישן עם פוך, אז תעשה במיטה חור שלפחות גם תהיה לך בריכה. :roll: יקירי גם כשבחוץ יורד ברד ושלג בחרמון, אני יושן עם שמיכת צמר קיצית. אז תיהיו רגועים צמר קיצי? לא שמעת על בוקסר בלי שמיכה עם מזגן???
Niv Malin פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר אחרי 4 שנים ב VATIL, אני חושב שאיציק וכל השאר יודעים שבשעה הזאת אני עמוק עמוק בתוך הפוך :mrgreen: אם אתה עדיין ישן עם פוך, אז תעשה במיטה חור שלפחות גם תהיה לך בריכה. :roll: יקירי גם כשבחוץ יורד ברד ושלג בחרמון, אני יושן עם שמיכת צמר קיצית. אז תיהיו רגועים צמר קיצי? לא שמעת על בוקסר בלי שמיכה עם מזגן??? שכחת כנראה שיש פולנייה ששוכבת לידו....
Izik Bakshi פורסם אפריל 19, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 19, 2007 רק לפני חודש וקצת היתה בחינה על מגדל הרצלייה, לפני 6 שנים בערך נבחנתי על גישה ב"ג בערב ששמוליק לין זוכר עד היום.
crazyblat פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 אוי אני מקווה שלא יהיה לי את הבעיה כמו שהיה לי בבחינה ביום שישי שעבר...עם הסימולטור..אני אהיה שם...בעזרת השם בהצלחה לנבחן
אורח פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 רק לפני חודש וקצת היתה בחינה על מגדל הרצלייה, לפני 6 שנים בערך נבחנתי על גישה ב"ג בערב ששמוליק לין זוכר עד היום. עזוב,הזיכרון שלי קצר ..
Or Netzer פורסם אפריל 19, 2007 דיווח פורסם אפריל 19, 2007 שש שנים שלא היתה בחינה על הרצליה,אני יבוא לאיזה IFR קטן משם לב"ג. ואווו איזה הגזמה! יש הרבה מאוד פקחים על הרצליה, וגם אנחנו עולים מידי פעם, זה שאנשים לא זוכרים זה בעיה אחרת.... הבחור בקושי נמצא פה שנה, אתה רוצה שיזכור מה היה פה לפני 6 שנים ? אה כן לא היתה VATIL בכלל איפה ההודעה "אותי תמצאו עמוק בשלפטון שלי" ? :mrgreen: רן אתה מדרדר אחרי 4 שנים ב VATIL, אני חושב שאיציק וכל השאר יודעים שבשעה הזאת אני עמוק עמוק בתוך הפוך :mrgreen: אם אתה עדיין ישן עם פוך, אז תעשה במיטה חור שלפחות גם תהיה לך בריכה. :roll: יקירי גם כשבחוץ יורד ברד ושלג בחרמון, אני יושן עם שמיכת צמר קיצית. אז תיהיו רגועים צמר קיצי? לא שמעת על בוקסר בלי שמיכה עם מזגן??? שכחת כנראה שיש פולנייה ששוכבת לידו.... מלין, ומה רע בזה? עזוב.. שתגדל תבין :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אפריל 20, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2007 להזכירכם הבחינה הערב ב 17:00, עדיין צריך פקח גישה לטובת הבחינה. שבת שלום.
Or Netzer פורסם אפריל 20, 2007 דיווח פורסם אפריל 20, 2007 להזכירכם הבחינה הערב ב 17:00, עדיין צריך פקח גישה לטובת הבחינה.שבת שלום. אני לוקח
Izik Bakshi פורסם אפריל 20, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2007 הבחינה התחילה, לא חסר פיקוח בארץ, בואו לעזור ולטוס להרצלייה או מהרצלייה. בהצלחה לרז
Avichai Koor פורסם אפריל 20, 2007 דיווח פורסם אפריל 20, 2007 הבחינה התחילה, לא חסר פיקוח בארץ, בואו לעזור ולטוס להרצלייה או מהרצלייה.בהצלחה לרז אני אולי יספיק להגיע בהצלחה לנבחן....