gilad13 פורסם אפריל 22, 2007 דיווח פורסם אפריל 22, 2007 ביום העצמאות חיל האוויר פותח כמדי שנה את הבסיסים לתערוכת מטוסי החיל. http://www.iaf.org.il/Templates/ArtArch ... ocID=26552 האם מישהו יודע באילו שעות יעבור המטס? (במיוחד רמת דוד...) אנצל את האשכול גם כדי לשאול מי מכם מגיע לרמת דוד?
Raz_G פורסם אפריל 22, 2007 דיווח פורסם אפריל 22, 2007 בש"ד מחכה לנו גם מגוון רחב של מטוסי החיל ועוד. לפני כשבוע הגיע לפה הF-16A, היום נחת בש"ד הנחשון ומוקם בתצוגה, כמו כן גם הקוברה. שנה שעברה היה ממש נחמד וכך אני חושב שצפוי לנו גם השנה.
Noam פורסם אפריל 22, 2007 דיווח פורסם אפריל 22, 2007 בש"ד מחכה לנו גם מגוון רחב של מטוסי החיל ועוד.לפני כשבוע הגיע לפה הF-16A, היום נחת בש"ד הנחשון ומוקם בתצוגה, כמו כן גם הקוברה. שנה שעברה היה ממש נחמד וכך אני חושב שצפוי לנו גם השנה. תבואו תבואו... חוץ מה-F15 העייט והבואינג יש הכל
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 23, 2007 דיווח פורסם אפריל 23, 2007 אני נמצא שמה כל יום עצמאות ברמת דוד ולפי דעתי פשוט כולם חייבים ליהיות שמה זה אירוע יוצא דופן פעם בשנה!! מה שאני יודע זה לגבי רמת דוד. האירוע נפתח ב-9:00 (כדאי לבו מוקדם כדי לא להיתקע בעומס) והמטס בשעה 10:00 מקווה ליראות חלק :mrgreen: נ''ב אין צורך להביא מצלמות כי יש איסור על צילום מהסיבה הברורה שזה בסיס צבעי. חג עצמאות שמח!
Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 24, 2007 דיווח פורסם אפריל 24, 2007 מי כאן מגיע לשדה דוב? מה מצפה שם שלא ראינו כבר בשנה שעברה?
gilad13 פורסם אפריל 24, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 24, 2007 אני נמצא שמה כל יום עצמאות ברמת דוד ולפי דעתי פשוט כולם חייבים ליהיות שמה זה אירוע יוצא דופן פעם בשנה!!מה שאני יודע זה לגבי רמת דוד. האירוע נפתח ב-9:00 (כדאי לבו מוקדם כדי לא להיתקע בעומס) והמטס בשעה 10:00 מקווה ליראות חלק :mrgreen: נ''ב אין צורך להביא מצלמות כי יש איסור על צילום מהסיבה הברורה שזה בסיס צבעי. חג עצמאות שמח! חבל שלא כתבת לפני... הייתי שם בבוקר, היה נחמד מאוד
Niv Malin פורסם אפריל 24, 2007 דיווח פורסם אפריל 24, 2007 אני נמצא שמה כל יום עצמאות ברמת דוד ולפי דעתי פשוט כולם חייבים ליהיות שמה זה אירוע יוצא דופן פעם בשנה!!מה שאני יודע זה לגבי רמת דוד. האירוע נפתח ב-9:00 (כדאי לבו מוקדם כדי לא להיתקע בעומס) והמטס בשעה 10:00 מקווה ליראות חלק :mrgreen: נ''ב אין צורך להביא מצלמות כי יש איסור על צילום מהסיבה הברורה שזה בסיס צבעי. חג עצמאות שמח! חבל שלא כתבת לפני... הייתי שם בבוקר, היה נחמד מאוד גם אני בין היתר הייתי שם. היה מעניין ביותר, הספקנו לראות את המטס של 4 הצוקיות מבעד לחלונות השמשה הקידמית של הכונית בהמתנה בכביש הכניסה לבסיס. התצוגה מאוד הזכירה את התצוגה בטקס סיום קורס טייס בחצרים, היה נחמד לראות את זוג מטוסי ה-F16, שראיתי בזמן המלחמה חולפים בגובה מיזערי מעל חיפה במרדף אחרי המזל"ט של החיזבאללה, מעוטרים בחותמת ההפלה שבמרכזה ארז הלבנון שמציין את דגל המדינה שהמטוס שלה הופל (לבנון). הסרט שהראו שם שמסקר את פעילות כנף 1 בכל הזמנים, וגם את הפעילות בזמן מלחמת לבנון ה-2 היה מרתק!