Roman Dreer פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 http://zap.co.il/model.asp?model_id=503018 ואין שום קשר ל DME
HZyoni פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 מה זה של מישטרה ? זה מתאים לכוחות ההצלה שמחקים במסלול אחרי נחיתת חירום :wink:
Or Netzer פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 מה זה של מישטרה ?זה מתאים לכוחות ההצלה שמחקים במסלול אחרי נחיתת חירום :wink: משטרה/מד"א/כיבוי עובדים עם אחד דומה רק של מוטרולה שמתחבר לפין שונה לגמרי מהפין הזה. הפין שלנו עם 16 שפיצים קטנים שמתחבר עם קליפס וכוו' וכו'
mickey lip פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 מה זה של מישטרה ?זה מתאים לכוחות ההצלה שמחקים במסלול אחרי נחיתת חירום :wink: משטרה/מד"א/כיבוי עובדים עם אחד דומה רק של מוטרולה שמתחבר לפין שונה לגמרי מהפין הזה. הפין שלנו עם 16 שפיצים קטנים שמתחבר עם קליפס וכוו' וכו' תמיד אמרתי שלשוטרים יש פין מיוחד.
Or Netzer פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 מה זה של מישטרה ?זה מתאים לכוחות ההצלה שמחקים במסלול אחרי נחיתת חירום :wink: משטרה/מד"א/כיבוי עובדים עם אחד דומה רק של מוטרולה שמתחבר לפין שונה לגמרי מהפין הזה. הפין שלנו עם 16 שפיצים קטנים שמתחבר עם קליפס וכוו' וכו' תמיד אמרתי לשלוטרים יש פין מיוחד. לפחות יש לנו :mrgreen: והפין של כל כוחות ההצלה אותו דבר! מיקי קישטה לעבודה :mrgreen:
crazyblat פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 ע-נ-ק אגב סתם שתדעו...יש מקומות בעולם שעדיין עובדים עם דבר כזה..שזה כולל שדות תעופה
Erez Savir פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 יש לי שאלה.המקרופון הזה מאים למחשב? לפי דעתי צריך מתאם...
Roi Sarid פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 יש לי שאלה.המקרופון הזה מאים למחשב? לפי דעתי צריך מתאם... אוקיי ארז,תוד רבה על התגובה המהירה.
Eldar Sella פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 מכשיר בסגנון הזה עוד קיים במטוסים וגם יצא לי לראות אותו בשימוש. נראה טוב, אם זה יכול להתאים למחשב צריך לברר בקשר למתאם ואולי אני אקנה..
Liav Nefesh פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 לפי התמונה זה מתאים.. זה גם נראה די סבבה לפקח ככה
Izik Bakshi פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 אמיר ויוני רביבו מפקחים קבוע עם המיקרופון הזה, יוני הביא אותו בחד"ב האחרון ופיקחו איתו במגדל.
Raz_G פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 הצלחתי להביא מיקרופון מהכיבוי אש, החלפתי לו את החיבור לPL פשוט ועכשיו הוא מתחבר למחשב ופועל יופי. שאלתי היא: איך אפשר לגרום לPTT שלו לעבוד במחשב?
YossiRaskin פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חחח המיקרופון פשוט מגניב, תמיד כיף ללחוץ על הכפתור ולדבר. אם יהי מתאם מתאים אז אולי גם אני הקנה..
Liav Nefesh פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 נראה לי שהחיבור שלו הוא חיבור רגיל ומתאים למחשב...
Ben Cohen פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 בואו נזמין הרבה יחידות במחיר סיטונאי.למרות ש70 שקל זה לא סכום גדול, למה להוציא יותר כשאפשר פחות?
Niv Malin פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 הצלחתי להביא מיקרופון מהכיבוי אש, החלפתי לו את החיבור לPL פשוט ועכשיו הוא מתחבר למחשב ופועל יופי.שאלתי היא: איך אפשר לגרום לPTT שלו לעבוד במחשב? רז אחרי כל ההשקעה לחינם שאתה ובונפיל השקעתם לפני כחצי שנה, עדיף לך לחסוך שוב את העצבים לסדר שה-PTT יעבוד, ולקנות ב-70 ש"ח אחד שמתאים בדיוק למחשב ללא אילתורים משונים....
Eldar Sella פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 מישהו יודע אם תהיה לי בעיה לטוס עם המכשיר הספציפי הזה בוואטסים? ה PTT המובנה יעבוד?