ifs2003 פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 לגולשים שלום. לאחרונה הגדלנו את נפח האתר כמעט פי 2.5 ויש ברשותנו הרבה מאוד מקום. יש באפשרותנו לארח בSubdomains אתרים נוספים ולהקצות תקייה למי שרוצה לבנות אתר. הקישור לאתר יהי http://YourSite.isdt-israel.com בגלל שיש לנו נפח עצום האתרים שיתארחו אצלינו יוכלו להנות מנפח לא מוגבל ואפשרות להעלאת קבצים בלתי מוגבלת ו FTP. הרעיון הוא בדומה ל AVSIM המארחים תחתם אתרים קטנים של כל מיני יוצרים. מי שמעוניין... אפשר לפנות אלי. דבר זה יעזור למי שמחפש מקום לאחסן את אתר הבית שלו או את מה שהוא עושה. תודה.
3Dvg פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 האמת היא שאני חשבתי לפתוח חברה וירטואלית של ישראייר וארקיע, (מכוון ששניהם 2 חברות קטנות מדי) עכשיו אחרי שיש אוטובוסים חמודים לסימולטור ועם ארקיע, יש לי צינורות קשר אחרים אתם, אולי אני יצליח הבעייה היא שאני צריך שמשהו ימשוך אותי באוזניים כדי להתחיל לבנות אתר עם DB ולהתחיל לגלגל ענינים כי אני עצלן (עם הידע, אבל עצלן...) וגם לא בא לי לעשות את הכול לבד.... תקחו יוזמה אנשים! ד"א למה הנפח גדל?, מתנה, שינוים של חבילות? זה לא עולה יותר כסף? (סתם מעניין אותי לדעת איך התפנה לו המון מקום - ישראלי, תוקע את האף גם איפה שלא צריך :? )
ElAl-DOR פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 האמת היא שאני חשבתי לפתוח חברה וירטואלית של ישראייר וארקיע, (מכוון ששניהם 2 חברות קטנות מדי)עכשיו אחרי שיש אוטובוסים חמודים לסימולטור ועם ארקיע, יש לי צינורות קשר אחרים אתם, אולי אני יצליח הבעייה היא שאני צריך שמשהו ימשוך אותי באוזניים כדי להתחיל לבנות אתר עם DB ולהתחיל לגלגל ענינים כי אני עצלן (עם הידע, אבל עצלן...) וגם לא בא לי לעשות את הכול לבד.... תקחו יוזמה אנשים! ד"א למה הנפח גדל?, מתנה, שינוים של חבילות? זה לא עולה יותר כסף? (סתם מעניין אותי לדעת איך התפנה לו המון מקום - ישראלי, תוקע את האף גם איפה שלא צריך :? ) רוצה ארקיע? תבוא עם הגשה מסודרת ועו"ד ואולי תקבל אישור. גם אני חשבתי לעשות משוה דומה, התקשרתי לדובר החברה והוא הסביר לי שצריך לעשות את זה בעניינין משפטיים וכו', אז ירדתי מהעניין. אבל תמיד תתנחם שאתה יכול לפתוח - ערקיא
ifs2003 פורסם מאי 4, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2007 האמת היא שאני חשבתי לפתוח חברה וירטואלית של ישראייר וארקיע, (מכוון ששניהם 2 חברות קטנות מדי)עכשיו אחרי שיש אוטובוסים חמודים לסימולטור ועם ארקיע, יש לי צינורות קשר אחרים אתם, אולי אני יצליח הבעייה היא שאני צריך שמשהו ימשוך אותי באוזניים כדי להתחיל לבנות אתר עם DB ולהתחיל לגלגל ענינים כי אני עצלן (עם הידע, אבל עצלן...) וגם לא בא לי לעשות את הכול לבד.... תקחו יוזמה אנשים! ד"א למה הנפח גדל?, מתנה, שינוים של חבילות? זה לא עולה יותר כסף? (סתם מעניין אותי לדעת איך התפנה לו המון מקום - ישראלי, תוקע את האף גם איפה שלא צריך :? ) שדרגנו את החבילה, לא בגלל הגודל אלה בגלל תכונות נוספות. בכל מקרה עם כל הקבצים האתר שלנו יושב על 2% אז למה לא לתת לאנשים להתארח ?
Liav Nefesh פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 רעיון יפה מקס! שיהיה לך בהצלחה כשאני ניסיתי לעשות דבר כזה זה גרם למלאאאא בעיות בשרת... אני מקווה שלך זה יסתדר
ifs2003 פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 רעיון יפה מקס! שיהיה לך בהצלחהכשאני ניסיתי לעשות דבר כזה זה גרם למלאאאא בעיות בשרת... אני מקווה שלך זה יסתדר תלוי על איזה שרת ישבת
Liav Nefesh פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 רעיון יפה מקס! שיהיה לך בהצלחהכשאני ניסיתי לעשות דבר כזה זה גרם למלאאאא בעיות בשרת... אני מקווה שלך זה יסתדר תלוי על איזה שרת ישבת SPD... מכיר? כבר שנים איתם, קצת יקרה אבל אם תבדוק, הכי טובה בארץ