Yakov Kraus פורסם מאי 8, 2007 דיווח פורסם מאי 8, 2007 קורס הטיס שלי היה קורס ללימוד נהיגה - לפני כמה עשרות שנים בנהיגה חייבים להחזיק את היד כל הזמן על ההגה וכך נהגתי באוירון הבעייה הייתה שלא יכולתי לשמור גובה. הרצון שלי היה המלצה בלבד המטוס עלה חמש מאות ירד אלף. חשבתי שהג'וי סטיק מקולקל - קניתי יוק - הוא התנהג אפילו יותר מעצבן. לבסוף מצאתי פטנט - טייס אוטומטי. איך שממריאים שמים 1500 רגל על הטייס האוטומטי וטסים כמו מקצוענים. ואז ברוכי הציע ללמד אותי איך לטוס ידני וישר. הזמין אותי אליו והראה לי איך טסים. א. הראש בחוץ - להשתמש בוירטואל פאנל ב. להשתמש במקזז כשהאף מתחיל לעלות או לרדת לא יאומן טסתי כמה טיסות וזה עובד - טסתי לראש פינה וחזרה בגובה המתאים ללא הזזה כמעט של הסטיק רק על ידי השימוש במקזז. ברוכי הגדול מכולם. :!:
Baruch Spiegel פורסם מאי 8, 2007 דיווח פורסם מאי 8, 2007 שששש..... יעקב אתה עושה לי פאדיחות :oops: :oops: מספיק פעם אחת.... אבל זה היה אחלה פרומו... בקרוב ב IFS... ורק תיקון קטן: גם אם אתה מקוזז פיקס ובא לך לדפוק כמה בירות או לרדת על סודוקו או על... אופס.. וגם אם לא צריך להפעיל שום לחץ לשום כיוון עדיין עדיין, אתה חייב להחזיק את הסטיק\יוק ביד שמאל ומצערת ביד ימין - על כל מקרה שלא יבוא. טוב אחרי השרשור הזה אני יורד למחתרת לאיזה כמה שבועות, עד שזה יצא מהדף הראשון... ברוכי המקזז.... :mrgreen:
Or Netzer פורסם מאי 8, 2007 דיווח פורסם מאי 8, 2007 שששש..... יעקב אתה עושה לי פאדיחות :oops: :oops: מספיק פעם אחת.... אבל זה היה אחלה פרומו... בקרוב ב IFS... ורק תיקון קטן: גם אם אתה מקוזז פיקס ובא לך לדפוק כמה בירות או לרדת על סודוקו או על... אופס.. וגם אם לא צריך להפעיל שום לחץ לשום כיוון עדיין עדיין, אתה חייב להחזיק את הסטיק\יוק ביד שמאל ומצערת ביד ימין - על כל מקרה שלא יבוא. טוב אחרי השרשור הזה אני יורד למחתרת לאיזה כמה שבועות, עד שזה יצא מהדף הראשון... ברוכי המקזז.... :mrgreen: ברוכי לIFS :wink: אוי ואבוי אם תלמד אותם לעצום עיניים בנחיתה!
Ohad Shalev פורסם מאי 8, 2007 דיווח פורסם מאי 8, 2007 שששש..... יעקב אתה עושה לי פאדיחות :oops: :oops: מספיק פעם אחת.... אבל זה היה אחלה פרומו... בקרוב ב IFS... ורק תיקון קטן: גם אם אתה מקוזז פיקס ובא לך לדפוק כמה בירות או לרדת על סודוקו או על... אופס.. וגם אם לא צריך להפעיל שום לחץ לשום כיוון עדיין עדיין, אתה חייב להחזיק את הסטיק\יוק ביד שמאל ומצערת ביד ימין - על כל מקרה שלא יבוא. טוב אחרי השרשור הזה אני יורד למחתרת לאיזה כמה שבועות, עד שזה יצא מהדף הראשון... ברוכי המקזז.... :mrgreen: ברוכי לIFS :wink: אוי ואבוי אם תלמד אותם לעצום עיניים בנחיתה! זה כל הרעיון אחרי שברוכי ילמד אותם, גם עם עניים עצומות הם ינחתו כמו גדולים
mickey lip פורסם מאי 8, 2007 דיווח פורסם מאי 8, 2007 יפה מאוד מר ברוכי. עכשיו המשימה היא ללמד אותו חישובי מסלול ונתיב , חישובי הנמכה ,וכל זה תוך כדי ניהול טיסה, אחרי העבודה, עם קצין ראשון מסטול וקברניט עוד יותר + 2 אורחים בתא שלא מפסיקים לקשקש. יאלה - עוד נעשה ממך מדריך ב IFS. המשימה הבאה שלך, מעבר מסלול גיבוש בקייטק עם רוח צד
אורח פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 יפה מאוד מר ברוכי.עכשיו המשימה היא ללמד אותו חישובי מסלול ונתיב , חישובי הנמכה ,וכל זה תוך כדי ניהול טיסה, אחרי העבודה, עם קצין ראשון מסטול וקברניט עוד יותר + 2 אורחים בתא שלא מפסיקים לקשקש. יאלה - עוד נעשה ממך מדריך ב IFS. המשימה הבאה שלך, מעבר מסלול גיבוש בקייטק עם רוח צד מיקי יא מסטול, תיקרא את ההודעה על הצוות החדש
Baruch Spiegel פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 יפה מאוד מר ברוכי.עכשיו המשימה היא ללמד אותו חישובי מסלול ונתיב , חישובי הנמכה ,וכל זה תוך כדי ניהול טיסה, אחרי העבודה, עם קצין ראשון מסטול וקברניט עוד יותר + 2 אורחים בתא שלא מפסיקים לקשקש. יאלה - עוד נעשה ממך מדריך ב IFS. המשימה הבאה שלך, מעבר מסלול גיבוש בקייטק עם רוח צד LOL. קודם כל תודה מיקי על האירוח ב TFC האחרון. היה באמת כיף כיף. אני רק רוצה להזכיר לך שבעקבות הקראש בניסיון הראשון ביטלתם את ה FS PASSENGERS. היה צריך מישהו שיחליף את FSP ויעשה לכם חור בראש. זה היה התפקיד שלי ושל ישראל... שתדעו שיש למיקי אפילו JUMP SEAT בקוקפיט הביתי... אני חושב שהמשימה הבאה שלך מיקי, זה ללמוד להחזיק מצב אף, עם ססנה 172 בסימולטור , ובקוקפיט ביתי של 737... ברוכי.
Baruch Spiegel פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 יפה מאוד מר ברוכי.עכשיו המשימה היא ללמד אותו חישובי מסלול ונתיב , חישובי הנמכה ,וכל זה תוך כדי ניהול טיסה, אחרי העבודה, עם קצין ראשון מסטול וקברניט עוד יותר + 2 אורחים בתא שלא מפסיקים לקשקש. יאלה - עוד נעשה ממך מדריך ב IFS. המשימה הבאה שלך, מעבר מסלול גיבוש בקייטק עם רוח צד מיקי יא מסטול, תיקרא את ההודעה על הצוות החדש אני חושב רן שהוא כתב את זה לפני הפרסום המרעיש... ניבא ולא ידע מה ניבא. ואומרים שמאז שנחרב בית המקדש ניתנה נבואה לשוטים ותינוקות. מיקי תבחר מה אתה המעדיף... ברוכי.
אורח פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 יפה מאוד מר ברוכי.עכשיו המשימה היא ללמד אותו חישובי מסלול ונתיב , חישובי הנמכה ,וכל זה תוך כדי ניהול טיסה, אחרי העבודה, עם קצין ראשון מסטול וקברניט עוד יותר + 2 אורחים בתא שלא מפסיקים לקשקש. יאלה - עוד נעשה ממך מדריך ב IFS. המשימה הבאה שלך, מעבר מסלול גיבוש בקייטק עם רוח צד LOL. קודם כל תודה מיקי על האירוח ב TFC האחרון. היה באמת כיף כיף. אני רק רוצה להזכיר לך שבעקבות הקראש בניסיון הראשון ביטלתם את ה FS PASSENGERS. היה צריך מישהו שיחליף את FSP ויעשה לכם חור בראש. זה היה התפקיד שלי ושל ישראל... שתדעו שיש למיקי אפילו JUMP SEAT בקוקפיט הביתי... אני חושב שהמשימה הבאה שלך מיקי, זה ללמוד להחזיק מצב אף, עם ססנה 172 בסימולטור , ובקוקפיט ביתי של 737... ברוכי. לא יודע סימולטור לא סימולטור, היה לי הכבוד להיות בקסיט ב 172 כשמיקי על המוכות, הבחור לא רק שיודע לקזז את הפנוע הזה, הוא גם יודע להוציא אותה מהזדקרות ועוד כל מיני. אתה תיתן לו את הכבוד המגיע לו :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 תגיד לי רן, מה אתה היועץ הפרלמנטרי שלו? כמו שאני מכיר את הבחור החשוב, הוא יודע להתבטא...וכנראה גם להתנבא... ואם אתה אומר, אז כנראה הוא יודע אפילו לקזז... (להזכירכך ביום חמישי קיזזתם רק בהכנות להמראה, וגם זה היה ככה לפי העין...) תן לו להתארגן, לשתות קפה לעבוד קצת, ואז הוא יבוא ויאמר את ה "שיגעתם את ראבו" שלו... ברוכי.
mickey lip פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 יפה מאוד מר ברוכי.עכשיו המשימה היא ללמד אותו חישובי מסלול ונתיב , חישובי הנמכה ,וכל זה תוך כדי ניהול טיסה, אחרי העבודה, עם קצין ראשון מסטול וקברניט עוד יותר + 2 אורחים בתא שלא מפסיקים לקשקש. יאלה - עוד נעשה ממך מדריך ב IFS. המשימה הבאה שלך, מעבר מסלול גיבוש בקייטק עם רוח צד LOL. קודם כל תודה מיקי על האירוח ב TFC האחרון. היה באמת כיף כיף. אני רק רוצה להזכיר לך שבעקבות הקראש בניסיון הראשון ביטלתם את ה FS PASSENGERS. היה צריך מישהו שיחליף את FSP ויעשה לכם חור בראש. זה היה התפקיד שלי ושל ישראל... שתדעו שיש למיקי אפילו JUMP SEAT בקוקפיט הביתי... אני חושב שהמשימה הבאה שלך מיקי, זה ללמוד להחזיק מצב אף, עם ססנה 172 בסימולטור , ובקוקפיט ביתי של 737... ברוכי. לא יודע סימולטור לא סימולטור, היה לי הכבוד להיות בקסיט ב 172 כשמיקי על המוכות, הבחור לא רק שיודע לקזז את הפנוע הזה, הוא גם יודע להוציא אותה מהזדקרות ועוד כל מיני. אתה תיתן לו את הכבוד המגיע לו :mrgreen: תמשיך לדבר ברוכי, בפעם הבאה נעשה ממך דיילת עם חצאית מיני. ואם תרגיז אותי עוד יותר אז נקרא גם לבוקי
אורח פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 תגיד לי רן, מה אתה היועץ הפרלמנטרי שלו? כמו שאני מכיר את הבחור החשוב, הוא יודע להתבטא...וכנראה גם להתנבא... ואם אתה אומר, אז כנראה הוא יודע אפילו לקזז... (להזכירכך ביום חמישי קיזזתם רק בהכנות להמראה, וגם זה היה ככה לפי העין...)תן לו להתארגן, לשתות קפה לעבוד קצת, ואז הוא יבוא ויאמר את ה "שיגעתם את ראבו" שלו... ברוכי. וואלה ברוכי באמת בשועל הפינגווין שלך ניראה בהיי, כניראה זה בגלל האלכוהול שתומר חילק לצוות החדש, לאלחש אותו לגבי קיזוז ב 737, 737 לא מקוזז כהלכה ואתה יכול לשכח מלחבר לו אוטומציה. נגיע במקזז בזמן שאוטומציה מחוברת = ניתוק שלה. ולכן כל עוד אוטו מחובר, אין מה לעשות עם המקזז :wink: קפיש ?
Baruch Spiegel פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 תמשיך לדבר ברוכי, בפעם הבאה נעשה ממך דיילת עם חצאית מיני. ואם תרגיז אותי עוד יותר אז נקרא גם לבוקי לא לא רק לא בוקי!!! הלו הלו מה זה פה הנמלטים?? ברוכי.
Or Netzer פורסם מאי 9, 2007 דיווח פורסם מאי 9, 2007 תמשיך לדבר ברוכי, בפעם הבאה נעשה ממך דיילת עם חצאית מיני. ואם תרגיז אותי עוד יותר אז נקרא גם לבוקי לא לא רק לא בוקי!!! הלו הלו מה זה פה הנמלטים?? ברוכי. where is the vazelin? :mrgreen:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 תמשיך לדבר ברוכי, בפעם הבאה נעשה ממך דיילת עם חצאית מיני. ואם תרגיז אותי עוד יותר אז נקרא גם לבוקי לא לא רק לא בוקי!!! הלו הלו מה זה פה הנמלטים?? ברוכי. where is the vazelin? :mrgreen: יא ווארדי.אתם לפני נ"א, תקזזו מילים :wink: