Opher Ben Peretz פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 שלום, צץ לי רעיון: הכשרת צלמים לתעופה, סטיל אופטי ואלקטרוני, ווידאו, במציאות וברשת. תכנית כזו תכסה מיסודות צילום, דרך ספוטינג ועד עריכה מתקדמת של סרטים להנאה ולהדרכת טיסה ובקרת תעבורה. תכנית שתיועד לחברי חטיבה, אולי גם חברי פורום, ואולי גם לפני גיל 13. חלק מהרעיון הינו היכרות, גם מוקדמת יותר, עם עולם משולב של תעופה וצילום, קשר מוקדם עם חובבי תעופה, הכנסתם בגיל 13 בצל קורתנו בחטיבה, והקמת צוות שיוכל לסייע בהכנת חוזי לצרכי הדרכה, אירועים, תקיעת רגל חזקה יותר כחטיבה באתרים כאירליינרס , וכל דבר אחר שתרצו. נא הגיבו עם רעיונות שלכם, כולל אנשים החושבים שיוכלו להקים פעילות כזו ולנהלה, ואפילו תכסה רק חלק מהתחום הנרחב של עולם הצילום. שבת שלום
moti פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 לא פעם חשבנו האם כדאי להקים איזשהו Spotting group כמו שיש בכל האתרים - קבוצות צלמים. מדי פעם זה צץ מחדש אבל כל פעם הרעיון נופל. אין מספיק צלמים שמצלמים באופן קבוע ומכניסים תמונות לכל האתרים על בסיס קבוע ושוטף. ארזS, רועי שר, רמי, רונן, שלומי, אני ועוד מספר לא קטן של חבר'ה שלא לאט נכנסים לעניין. צריך לחשוב מה כן אפשר לעשות ע"מ לחזק את הנראות של הספוטרים הישראלים באתרים הגדולים.
Jonathan Perelmuter פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 עופר אחלה של רעיון! אשמח לעזור ולתרום בפרוייקט, כמובן שבהתאם לזמן הפנוי שהצבא מקציב לי...
Roman Dreer פורסם מאי 11, 2007 דיווח פורסם מאי 11, 2007 סטיל אופטי ואלקטרוני - אתה מתכוון פילם או דיגיטלי?!! בכל מקרה אני מתעסק בצילום, אפשר לומר אפילו ברמה מקצועית. אז ייתכן אוכל לפחות איכשהוא לתרום/לעזור