אורח פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 גבירותי ורבותי מדבר הקברניט שלכם, קפטין סטובינג ברוכים הבאים לשיט התענוגות של TFC. יעדנו לשבוע זה הוא נמל החום המדהים של פורטו ויאחרטא ...אמממ סליחה פורטו ויארטה. נפגשים כרגיל ב 21:30 במונטרי, מקסיקו. לג יחסית קצר של כ 400NM. פרטים מלאים כרגיל באתר http://tfc.rwy12.com להית' ומקווה שתהנו,
David Misha פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 גבירותי ורבותי מדבר הקברניט שלכם, קפטין סטובינג ברוכים הבאים לשיט התענוגות של TFC. יעדנו לשבוע זה הוא נמל החום המדהים של פורטו ויאחרטא ...אמממ סליחה פורטו ויארטה. נפגשים כרגיל ב 21:30 במונטרי, מקסיקו. לג יחסית קצר של כ 400NM. פרטים מלאים כרגיל באתר http://tfc.rwy12.com להית' ומקווה שתהנו, לג יחסית קצר של כ 400NM.??? זה ריצת המראה שלי... נקטין משקלים שנעצור לפני V1 ביציאה. כפיים לאקזוטיקה :wink:
AaronDagan פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 נא לא לשכוח להביא מגבת וקרם שיזוף.........למי שזקוק........ :mrgreen:
AaronDagan פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 ושכחתי קודם להוסיף: "תודות על הנוסטלגיה נוטפת הסכרין ועטופת הצלופן, וכמובן, בל נשכח את הדרינקים המשגעים של הברמן חביבנו ".......
danb2000 פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 חיפוש מהיר ב-AVSIM הניב את זה! מיועד למי שרוצה באמת לחלוף מעל ספינתו של קפטן סטובינג בפיינל, וגם להנות מסינרי חמודי של העיירה ושדה היעד (ד"א לפי בדיקה שלי אינו גובה "מס פריימים"). ייתכן ואכריז על נבצרות זמנית מ-TFC מחר, אבל בכל מקרה רציתי שתדעו. להתראות (אולי) מחר
AaronDagan פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 ייתכן ואכריז על נבצרות זמנית מ-TFC מחר, אבל בכל מקרה רציתי שתדעו. להתראות (אולי) מחר זה לא יהיה אותו דבר בלי דן.........
David Misha פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 חיפוש מהיר ב-AVSIM הניב את זה!מיועד למי שרוצה באמת לחלוף מעל ספינתו של קפטן סטובינג בפיינל, וגם להנות מסינרי חמודי של העיירה ושדה היעד (ד"א לפי בדיקה שלי אינו גובה "מס פריימים"). ייתכן ואכריז על נבצרות זמנית מ-TFC מחר, אבל בכל מקרה רציתי שתדעו. להתראות (אולי) מחר דן יקירי זה מאוד נחמד,,,אבל אם אפשר את הלינקים לתת לחלון שלפני ההורדה הישירה...ככה שכל אחד יחליט אם הוא רוצה להוריד או לא...ככה זו הורדה בכפייה הבקשה היא מכולם לא רק לדן.