עבור לתוכן
Chen Cohen

LLBG-KJFK טיסה עם פיקוח לאורך כל הדרך, אפשרי? תלוי בכם!

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב לכולם,

כבר כמה חודשים שאני חושב על רעיון בסטייל של AS REALLY REAL AS IT GETS

טיסה מב''ג עד לקנדי שבניו-יורק, ארה''ב הכוללת פיקוח מדליברי בב''ג ועד קרקע ב JFK.

אז ככה:

להרים כזה דבר -זה קשה-

אני רוצה לבדוק היענות של טייסים להצטרף לטיסה שכזו וגם ישארו מחוברים לאורך כל הטיסה!!

מתוך משאל קטן שעשיתי אספתי 10 חברים.

זה לא מספיק..

צריך עוד!

מי שמעוניין ויכול לבצע טיסה שכזו ומבטיח להישאר מחובר לרשת לאורך כל הטיסה

מוזמן להגיב.

**לידיעתכם, במידה ותהיה היענות מחלקת אירועים התחייבה לנסות לעזור בעניין.**

(כמו-כן, מיותר לציין שהכוונה להיענות היא ליותר מ 2 טייסים שיגיבו..)

פורסם

אני מתחייב להישאר מחובר כל הטיסה, ואני חושב שזה רעיון נפלא!

אגב, אני מחפש מישהו שיבוא אליי או אני אליו וככה נוכל להישאר מחוברים כל הטיסה וגם לא להשתעמם...

פורסם

כל עוד זה באיזה יום בחופש הגדול, מבחינתי אני מצטרף, אך אני מבקש לא לקחת אותי כקול מחייב. אם אכן זה יצא לפועל, אני מאוד אשתדל להצטרף. אמור להיות חווייתי ומאתגר, גם אם לא מעניין במיוחד.

אולי אני אעשה משמרות עם אבא שלי או משהו.... :lol:

פורסם

You want ATC all the way???

you dont need a group flight to do so...

take off from LLBG on a friday at 1700 local israel time.

90% of the time,

ATC in israel is online, CVyprus wont be, but Greece will and normally Eurocontrol will be too.

normaly You will not have oceanic control untill you reach 30 west

But the moment you hit the east coast of north america, Moncton CTR, Boston CTR, NY CTR, NYAPP and if your lucky, JFK TWR and GND will be online.

When I flew for EL AL Virtual I used to do ELY001 every friday at those times and 90% of my flights, I had ATC like I described above.

ANYWAYS...

if you guys manage to get this together, I will do my best to get ATC in JFK for you...

פורסם
I will be there!!!!!

If you need a event website ..... :mrgreen: :mrgreen: tell me!!!!

ועדיין לא הקטנת את החתימה....

תכתוב לו באנגלית :lol::lol:

Bezalel! YOU shall know me good enough to know that I simply don't have a hebrew keyboard - and I do understand what almog said ........ :?

פורסם
I will be there!!!!!

If you need a event website ..... :mrgreen: :mrgreen: tell me!!!!

ועדיין לא הקטנת את החתימה....

תכתוב לו באנגלית :lol::lol:

Bezalel! YOU shall know me good enough to know that I simply don't have a hebrew keyboard - and I do understand what almog said ........ :?

הוא אומר שהחתימה שלך גדולה מהסטנדרטים המורשים.

"חתימות וסימלונים: מותר להשתמש בתמונה אחת בלבד בתוך החתימה שלכם. גודל תמונה זאת לא יעלה על רוחב של 300 פיקסל וגובה של 100 פיקסל. חריגה מגודל זה תתאפשר אך ורק עבור חתימות רשמיות של החטיבה או החברות הוירטואליות המאושרות ע"י סגל החטיבה ומנהלי הפורומים. תמונת הסמלון (AVATAR) תהיה מקסימום 100*100 פיקסלים. "

פורסם
נשמע הזוי :lol:

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

אני משוכנע שבאירופה ייהיה לנו פיקוח באטלנטי הסיכויים קלושים...

בכל מקרה זה היה נחמד :lol:

למה הזוי? למה ליהיות פסימי? דבר כזה אפשרי בהכלת לפי דעתי אם מתכננים את זה במשך חודש או יותר ומפרסמים את האירוע הזה בכל האתרים של החתיבות וכמוון באתר של VATSIM

אז זה ניראה לי אפשרי. זה יהיה אירוע מפורסם ביותר שאף אחד לא אשקח ולפי דעתי דברים כאלה אפשר לעשות לפחות פעמיים בשנה.

מה שניראה לי הזוי זה שכל ה-CTR בעולם יהיו מחוברים במשך יום שלם וגם דבר כזה אני חושב שצריכים לארגן פעם בשנה לפחות :wink: (או שהוטרפתי קשות :roll: )

פורסם

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

למה הזוי? למה ליהיות פסימי? דבר כזה אפשרי בהכלת לפי דעתי אם מתכננים את זה במשך חודש או יותר ומפרסמים את האירוע הזה בכל האתרים של החתיבות וכמוון באתר של VATSIM

אז זה ניראה לי אפשרי. זה יהיה אירוע מפורסם ביותר שאף אחד לא אשקח ולפי דעתי דברים כאלה אפשר לעשות לפחות פעמיים בשנה.

מה שניראה לי הזוי זה שכל ה-CTR בעולם יהיו מחוברים במשך יום שלם וגם דבר כזה אני חושב שצריכים לארגן פעם בשנה לפחות :wink: (או שהוטרפתי קשות :roll: )

אתה אומר לי למה הזוי?!?ואתה אומר את זה בעצמך שזה הזוי שכל הפקחים יהיו מחוברים!!

ומה אני אמרתי!?

''נשמע הזוי :lol:

פיקוח מלא אתה לא תשיג..''

ודבר שני תלמד לכתוב בעברית זאת השפה שלך?לא מלמדים בבית ספר!?!

אשקח=אשכח :? :?

פורסם

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

ומה אני אמרתי!?

אם כבר אז הוא דיבר על האירוע וזה אירוע שלא ישכח

פורסם

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

ומה אני אמרתי!?

בן שים לב הוא כתב

במילים אחרות הזוי זה שכל ה CTR בעולם יהיו מחוברים+הצעה לארגן משהו כזה.

אבי, זה כבר יותר מידי גדול עליי אם אתה תרים כזה דבר..אין מילים 8)

ובן..אוץ' טיפה עקצת..לא יפה,זה פורום ברמה יותר גבוהה מפורמים אחרים ברשת בשביל לומר כאלו דברים בצורה כזאת :!:

פורסם

ובחזרה לנושא :|

למה כל הפקחים בדרך צריכים להיות מחוברים יום שלם?

הרי אצל כל פקח נמצאים בקשר בערך רבע שעה-חצי שעה, במקרים יוצאי דופן כמו אתונה שיש לו מרחב אוירי יותר גדול זה שעה בערך..

לדוגמה נצא מב"ג בשעה 10:00 בבוקר שעון מקומי, שזה אומר לוודא עם ניקוסיה שיהיה מחובר ב 10:30 עד 12:00, ואתונה מ 12:00 עד 14:000 וכו'..

ליתר ביטחון צריך שכל פקח יהיה מחובר פי 2 בערך מהזמן שהוא יצטרך לפקח בפועל על מטוס אחד..כדי לכלול מקרים שונים, וכדי לוודא שלכולם יהיה פיקוח כמובן.

אם נהיה למשל 20 מטוסים, ומטוס אחד חולף מעל אתונה במשך שעה לדוגמה, אז צריך לוודא עם אתונה שיהיה מחובר למשך שעתיים.

בקיצור לא צריך שכל הפקחים יהיו מחוברים יום שלם, אפשר לשער בכמה זמן חולפים מעל מרחב אוירי מסוים בממוצע, וכך לעבור מסנטר לסנטר כאשר הסנטר הקודם מתנתק.

כל זאת כמובן במקרה שאנחנו התנועה העיקרית ולא יהיה עומס במקביל, כי אם כן אז עוד יותר הרווחנו גם עוד תנועה וגם הפקח ירצה להישאר מחובר מעבר למה שהוא צריך לגבי האירוע שלנו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...