עבור לתוכן
Chen Cohen

LLBG-KJFK טיסה עם פיקוח לאורך כל הדרך, אפשרי? תלוי בכם!

Recommended Posts

פורסם

נראה כאילו קראת רק חצי ממה שכתבתי :?

כתבתי שליתר ביטחון עדיף שכל פקח יהיה מחובר פי 2 מהזמן המשוער שמטוס אחד יחלוף במרחב.

וכשאני כותב נצא אני מתכוון נצא מהגייט.

פורסם
נשמע הזוי :lol:

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

אני משוכנע שבאירופה ייהיה לנו פיקוח באטלנטי הסיכויים קלושים...

בכל מקרה זה היה נחמד :lol:

למה הזוי? למה ליהיות פסימי? דבר כזה אפשרי בהכלת לפי דעתי אם מתכננים את זה במשך חודש או יותר ומפרסמים את האירוע הזה בכל האתרים של החתיבות וכמוון באתר של VATSIM

אז זה ניראה לי אפשרי. זה יהיה אירוע מפורסם ביותר שאף אחד לא אשקח ולפי דעתי דברים כאלה אפשר לעשות לפחות פעמיים בשנה.

מה שניראה לי הזוי זה שכל ה-CTR בעולם יהיו מחוברים במשך יום שלם וגם דבר כזה אני חושב שצריכים לארגן פעם בשנה לפחות :wink: (או שהוטרפתי קשות :roll: )

אתה אומר לי למה הזוי?!?ואתה אומר את זה בעצמך שזה הזוי שכל הפקחים יהיו מחוברים!!

ומה אני אמרתי!?

''נשמע הזוי :lol:

פיקוח מלא אתה לא תשיג..''

ודבר שני תלמד לכתוב בעברית זאת השפה שלך?לא מלמדים בבית ספר!?!

אשקח=אשכח :? :?

דבר ראשון: יש לי שגיעות כתיב מה לעשות וכבר חפרו בפורום על זה!! :x אני לא עושה את זה בכוונה.

דבר שני: אם הרגזתי אותך, אני מצטער.

ואני התכוונתי שלהקים פיקוח מלא LLBG - KJFK זה לא הזוי ולהקים את כל הסנטרים בעולם בזמן אחד זה כן הזוי. לא כל הסנטרים יושבים על המסלול מישראל לניו יורק...

פורסם

תראו...

קשה מאוד מאוד להרים את כל הסנטרים גם אם זה לא ביחד. (ברור שאין שום סיבה להרים את כולם ביחד - גם שאני עושה אירועים לדוגמא לאיטליה שזה 3 שעות אני אומר לפקחים שם לעלות איזה 20 דקות לפני הכניסה של הראשון ותאמינו לי תמיד יהיו קצת עיכובים אבל את זה תשאירו לברק, הוא הראש הגאון ובעל הניסיון פה ולא רק מואטיל)

אבי, אין שום סיבה לפרסם אירוע זה בVATSIM זה לא קשור לחטיבה, מתי פעם אחרונה ראית אירוע של VA או התארגנות של כמה אנשים שפורסמה בעמוד הראשי?

הדבר הזה הוא לא בדיוק חריג (שיש "התקהלות" CTRים) אם פעם יצא לכם לראות מה הולך באירועים כמו CTP זה סנטרים ממרכז אירופה עד הקרקע בוושינגטון וJFK וכד' כולל כל העמדות בדרך ועומס של 20 טייסים שמחכים לקלירנס באוקיינוס שמצריך לבקש קלירנס שעה לפני הכניסה + ביטול של כל הדיווחים בדרך.

מה שכן על הטייסים שטסים בזה האחריות ללמוד ולהכיר את הנהלים באוקיינוס, זה סתם לא ייראה יפה אם חבורה יוצאת לNY ולא כולם מכירים את הנהלים האלה והאוקיינוס זה חלק גדול מאוד וחשוב בטיסה.

עוד משהו ובן יוכל להעיד, JFK זה לא ב"ג הדיבור שם הוא מהיר בטירוף והפתיל של הפקחים קצר ואולי לאנשים שעושים את זה בפעם הראשונה, אחרי 12 שעות טיסה יהיה קשה להישאר מפוקסים (הרי אנחנו לא יכולים ללכת לישון ויבוא צוות מחליף 8) ).

זהו לבנתיים...

פורסם

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

למה הזוי? למה ליהיות פסימי? דבר כזה אפשרי בהכלת לפי דעתי אם מתכננים את זה במשך חודש או יותר ומפרסמים את האירוע הזה בכל האתרים של החתיבות וכמוון באתר של VATSIM

אז זה ניראה לי אפשרי. זה יהיה אירוע מפורסם ביותר שאף אחד לא אשקח ולפי דעתי דברים כאלה אפשר לעשות לפחות פעמיים בשנה.

מה שניראה לי הזוי זה שכל ה-CTR בעולם יהיו מחוברים במשך יום שלם וגם דבר כזה אני חושב שצריכים לארגן פעם בשנה לפחות :wink: (או שהוטרפתי קשות :roll: )

ומה אני אמרתי!?

אם כבר אז הוא דיבר על האירוע וזה אירוע שלא ישכח

מכיוון שאתה בכיתה י' אתה מכיר את הילדים שיש להם "מותאם", "תוספת זמן", "בחינות בעל-פה". אני מניח שאתה מכיר את אבי כבר ואתה כבר בטח יודע על עניין שגיאות הכתיב אצלו, אני בטוח שזה לא בכוונה. אז קצת "כואב" שלא כותבים נכון מילים, זאת לא סיבה מספיק טובה לתקן ואולי אף להביך מול כולם חברי פורום, בשביל זה יש מסנג'ר הודעה פרטית וכו'. אני מכיר עוד חבר פורום שכותב עם שגיאות אבל אחרי שקוראים את תגובותיו מבינים כמה אינטילגנטי הוא וכמה ידע הוא מעלה על הכתב, מי שבמבט ראשון פוסל את התגובה פשוט מפסיד. כל האנשים שפתאום נהיו מורים ללשון או מתקנים אנשים על ימין ועל שמאל, תחשבו אם אתם מדברים וכותבים נכון כ"כ שאתם יכולים לבוא אל אנשים אחרים בטענות או בתיקונים.

זה לא אישית אלייך בן זה רק משהו שמופיע על בסיס קבוע כאן ומצאתי לנכון להעלות את הנושא עכשיו...

בקשר לפיקוח, אני בדעתם של כולם: יורו קונטרולים וסנטרים לגיבוי יהיו מספיקים, העניין הוא שצריך לתזמן הכל שיתאים לכולם מבחינת שעות היום לפי הזמנים השונים בעולם. אני בכל מקרה צריך להיות 12 שעות מול המחשב אז לא משנה לי אם זה יהיה בשעות לא קונבנציונליות.

פורסם

פיקוח מלא אתה לא תשיג..

ומה אני אמרתי!?

אם כבר אז הוא דיבר על האירוע וזה אירוע שלא ישכח

מכיוון שאתה בכיתה י' אתה מכיר את הילדים שיש להם "מותאם", "תוספת זמן", "בחינות בעל-פה". אני מניח שאתה מכיר את אבי כבר ואתה כבר בטח יודע על עניין שגיאות הכתיב אצלו, אני בטוח שזה לא בכוונה. אז קצת "כואב" שלא כותבים נכון מילים, זאת לא סיבה מספיק טובה לתקן ואולי אף להביך מול כולם חברי פורום, בשביל זה יש מסנג'ר הודעה פרטית וכו'. אני מכיר עוד חבר פורום שכותב עם שגיאות אבל אחרי שקוראים את תגובותיו מבינים כמה אינטילגנטי הוא וכמה ידע הוא מעלה על הכתב, מי שבמבט ראשון פוסל את התגובה פשוט מפסיד. כל האנשים שפתאום נהיו מורים ללשון או מתקנים אנשים על ימין ועל שמאל, תחשבו אם אתם מדברים וכותבים נכון כ"כ שאתם יכולים לבוא אל אנשים אחרים בטענות או בתיקונים.

זה לא אישית אלייך בן זה רק משהו שמופיע על בסיס קבוע כאן ומצאתי לנכון להעלות את הנושא עכשיו...

בקשר לפיקוח, אני בדעתם של כולם: יורו קונטרולים וסנטרים לגיבוי יהיו מספיקים, העניין הוא שצריך לתזמן הכל שיתאים לכולם מבחינת שעות היום לפי הזמנים השונים בעולם. אני בכל מקרה צריך להיות 12 שעות מול המחשב אז לא משנה לי אם זה יהיה בשעות לא קונבנציונליות.

מתנצל..

באירופה לא קשה להשיג פיקוח יש לנו גם כמה חברי חטיבה שהם פקחי יורוקונטרול הבעיה הגדולה זה באטלנטי ובשדה עצמו אלא אם בן יוכל לארגן לנו משהו...

פורסם

תקשיבו חברים!

הבנתי מהרוב פה שמעדיפים בחופש הגדול וזה לגיטימי.

לגבי פקחים שמוכנים להישאר עד פי 2 מהזמן זה לא רלוונטי לדיון שלכם אז אל תתעסקו בזה כי זה לא התפקיד שלכם.

תנו למי שצריך לטפל בזה וכמו שנאמר אם פקחים צריכים להישאר פי 2 (ולאו דווקא זה יהיה המקרה), אז הם יישארו כי זה האירוע וכמו שהטייסים מתחייבים למשהו כך גם הפקחים אך שוב,לא רלוונטי לנושא.

ראיתי שישנה היענות רבה,ולכן לקראת החופש הגדול אנחנו נקדם את הרעיון והנושא.

פורסם
תקשיבו חברים!

לגבי פקחים שמוכנים להישאר עד פי 2 מהזמן זה לא רלוונטי לדיון שלכם אז אל תתעסקו בזה כי זה לא התפקיד שלכם.

תנו למי שצריך לטפל בזה וכמו שנאמר אם פקחים צריכים להישאר פי 2 (ולאו דווקא זה יהיה המקרה), אז הם יישארו כי זה האירוע וכמו שהטייסים מתחייבים למשהו כך גם הפקחים אך שוב,לא רלוונטי לנושא.

תודה רבה! :)

פורסם

בהזדמנות הקרובה שיהיה עוד אירוע ספונטני ביורוקונטרול אני ינסה לפרסם זאת כמה שיותר מוקדם שתוכלו להתכונן, עם עמדות יורו נסגר לכם חצי נתיב 8)

פורסם

אשמח להצטרף.....אני והELD... 8) ...

by the way...עדיף לעשות את זה בשעות הבוקר המוקדמות...משהו כמו..3 וחצי עד 5וחצי כל ההמראות מסתיימות....כי רק ככה לא נהיה עייפים אם נגיד ממריאים ב14:00 אתה נוחת ב2:00....אני אהיה מסטול כמו אני לא יודע מה... :lol: ...אהה וכמובן בחופש הגדול.......

קיצר...אני בפנים....80%

פורסם
בהזדמנות הקרובה שיהיה עוד אירוע ספונטני ביורוקונטרול אני ינסה לפרסם זאת כמה שיותר מוקדם שתוכלו להתכונן, עם עמדות יורו נסגר לכם חצי נתיב 8)

אבל זה לא יותר מדי כיף ככה, חלק מהכיף זה לעבור סנטרים כמו במציאות ולא להשאר על אותו תדר רבע דרך בלי לדבר..

פורסם

אבל זה לא יותר מדי כיף ככה, חלק מהכיף זה לעבור סנטרים כמו במציאות ולא להשאר על אותו תדר רבע דרך בלי לדבר..

צודק 200%!!!!! :!:

פורסם

אז תגידו לא יהיה רעיון נחמד עם תקבעו מעכשו תאריך ושעה שבה כולם היו מחוברים ותנסו לארגן מעכשו פקחים ככה שזה לא יאורגן 10 דק' מראש ויגיעו הרבה אנשים ויהיה פיקוח רציף לאורך כול הדרך

פורסם
בכוונה הקפצתי.....מה נסגר?? עושים את זה בסוף? :?:
תקשיבו חברים!

פורסם

כן, זה נראה כאילו שכחו מזה...

באו נעשה ככה...

לא יודע מה איתכם, אבל ביום שבת הקרוב, ה7 ליולי אני מתכוון לעשות LLBG-KJFK.

היציאה שלי מתוכננת ל10 בבוקר. מי שרוצה להצטרף, יבורך :mrgreen:

(אלמוג, הפעם אין עצירה בפרנקפורט :P )

פורסם

ככל שמדברים על זה יותר זה יותר עושה לי חשק...

אולי זה הזמן להתחיל לעשות הסבה ל744 ולהיכנס חזק לנהלים אוקייניים :-)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...