hagay פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 אז ככה, איך להתחיל, הייתי שם בחצרים ראיתי את המטוסים וגם את המופע שעשו החברה מטייסת פאלקון הוירטואלית, עד כמה שהבנתי הם יותר נקראים IAF הוירטואלי ולא פאלקון אבל אני לא בטוח כך שאפשר ורצוי לתקן אותי. בכל אופן הנה רשמים שלי מהם. לפני הכל הם אחלה חברה מפרגנים ואוהבים אחד את השני, היה גם אחד שאמר לי שהוא נכנס אלינו כדי ללמוד יותר על טיסה. הם הדגימו התקפה בסוריה של מתקן שלא קלטתי את טיבו כי בדיוק היה לי טלפון ושכחתי לשאול :oops: הרשמים שלי מהסימולטור / משחק פאלקון הם שהדגש שם הוא הרבה יותר על מערך תקיפה על טיסה במבנה על ביצועי קרב ריאליסטיים ופחות יותר על ניווט על כיולים למינהם כדוגמת QNH, ואני קצת מבין את זה, כי בעצם בשעת מלחמה אין סידים או צמתים שצריך לעבור דרכם השמים נפתחים לך טוס דיירקט למקום הפצץ וחזור בשלום כך שאין כל כך צורך לתת דגש על זה,כמו כן היה חסר הפיקוח, אולי יש להם מערך יותר ממה שהיה בהדגמה אני לא יודע. אבל מאוד התפעלתי מטיסת המבנה שלהם עמדתי לידם בשעת הטיסה וראיתי את הפקודות שהמובילים נתנו למשנים שלהם ממש טסו בצורה מדוייקת לחלוטין במהירויות ובגבהים שמשתנים מנ.צ. אחד לשני גם ההנמכה והנסיקה גילגול היתיישרות על המטרה והפצצה מדוייקת ממש מתואם בין כולם. לסיכום היה יפה מאוד נהנתי לראות אותם ואי אפשר בכלל להגיד אנחנו או הם יותר נהנים זה פשוט ז'אנר אחר מי שאוהב ונהנה מביצועי מטוס קרב אז המקום שם ומי שנהנה מלטוס ולתפעל מטוס כמו באמיתי אז זה אצלינו כאן אבל בהחלט אי אפשר להגיד אצלינו או אצלהם נהנים יותר. אז אתם החברה מפאלקון שיהיה לכם הרבה הנאה בטייסת שלכם. או.. טיפ קטן לכם בטייסת פאלקון אם משהוא מכם רוצה להיות טייס קרב אמיתי שידע שלפני הכול לומדים להטיס מטוס על כל המשתמע כלומר כיולים למינהם של לחצים של קשר רדיו של ניווט לימוד קריאת מפות, אז אני חושב שכדאי לו להתנסות אצלינו :wink: תאמינו לי תראו עולם ומלואו בלהטיס מטוס אזרחי פשוט. וכדי להשלים את התמונה-הנה תמונה של החברה הנהדרים האלה הטייסים שהציגו את התקיפה. משמאל לימין עומר - מס' 3 מפקד מבנה 2 עידן - מס' 1 מפקד מבנה 1 ומוביל מבנה תומר - מס' 2 משני (במבנה ותחת פיקוד של עידן) עמית - מס' 4 משני (במבנה ותחת פיקוד עומר) מצטער על איכות התמונה המצלמה שלי מעפנה
Oren Geva פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 פאלקון 4 הוא סימולטור מצויין, אני מכיר אותו היטב עוד משנת 98, והוא התפתח עם השנים. אבל הוא שם דגש על דברים אחרים. הקצב שם מן הסתם הוא גבוה יותר, כי במלחמה כמו במלחמה, הדברים לא צפויים והתכניות קרב טובות רק על ההמראה. לגבי נושא הפיקוח, אני חושב שמה שקורה שם הוא די נכון למטוסי הקרב. הם לא טסים על פי כללי מכשירים או ראיה אלא על פי נ.צ. שהוזנו במחשבי הטיסה שלהם. הפיקוח שלהם שונה לחלוטין ממה שאנחנו מכירים, ואולי אנשי חיל האוויר כאן שמכירים את הפאלקון יוכלו להגיד אם זה דומה למה שקורה. כמובן שייתכן גם שבחיל האוויר הישראלי הדברים עובדים אחרת - הפאלקון 4 מבוסס על חיל האוויר האמריקאי.
109th.amit פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 שלום חגי אני עמית הרביעי בתמונה... אני ממש שמח שנהנת במופע ואולי תבוא לבקר אצלנו בפורום ולהכיר עוד אנשים שנמצאים בקהילה הזאת של שחקני הפאלקון ואולי גם ללמוד את המשחק בעצמך... דרך אגב כל אחד מכאן מוזמן לבוא, לראות ולהתנסות... http://www.ilf-league.com דרך אגב, אני עומד בתמונה ממש מוזר כי ככה חגי אמר לנו לעמוד...(לא כמו גלמים )
hammer פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 כן פאלקון זה סימולטור מדהים זה מתחיל מזה שאפשר ללחוץ על 90% מהכפתורים בקוקפיט וזה ממשיך עוד הרבה פשוט אין לי מקום לפרט . למי שעדיין לא הבין IAF הוירטואלית= VIAF כיום יש בחיל האוויר הוירטואלי 5 טייסות. 101 טייסת הקרב הראשונה 105 טייסת העקרב 108 טייסת העילית 109 טייסת העמק 253 טייסת הנגב מי שרוצה בכיף שיבוא לשחק במשחק הזה. תבואו לפורום עוזרים שם לכל מי שמתקשה נ.ב משחק גדול שווה לבוא לפורום שעמית כתב את הכתובת שלו. שווה לשחק בפאלקון שזה משחק גדול.
Oren Geva פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 נכון אבל זהו שזה משחק גדול. לי נגמר ממנו לפני שנה וחצי בערך. כשיצא SP3. אולי עכשיו עם SP4 אני אבדוק אותו שוב.
Shmulik Lin פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 עמית ידידי לחילופין הנני מזמינך לטוס טיסת CVFR מהרצליה לחיפה או ר"פ אצלנו ברשת הזמן את ידידיך לטעום משהו אחר
Or Netzer פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 אני כאחד שמתנסה בשני הדברים אומר שאי אפשר להשוות ביניהם.. אני חבר בטייסת עם עמית.. עמית סורי שלא באתי לא יכולתי... 109 RULLZ חחח אי אפשר להשוות בטיסת נוסעים אני יושב רגוע בכיסא עם כוס מיץ ביד סטיק ביד השניה ומדבר בקשר עם האוזניות רגוע.. בגיחה מבצעית אני מזיע מרוכז עם סטיק ביד אחד ויש שניה על המקלדת והעכבר ולא מפסיק לזוז.. אי אפשר להשוות ! שני הדברים כיפיים ביחוד ILS . שתדעו גם פה יש הרבה דברים דומים יש פה ILS וגם שם .. אצלנו יש גם TAC שזה קצת יותר מורכב ודומה לILS אצלנו יש מערכת ניווט אבל לא GPS אנחנו מנווטים ידני וכן לפעמים נעזרים בCVFR כמו שבנוסעים זה נקרא.. למשל כשהייתי בקא"ם בטייסת שלי (קורס אימון מבצעי) לפני שהייתי סדירניק בטייסת המראתי לטיסה הייתי המשנה עלינו לגיחת הפצצה וכרגיל סידרו לי שם נ"מ רצחני ששיתק לי חצי מטוס.. הדבר היחיד שעבד במטוס זה המנוע והסטיק... כל השאר היה מת! הייתי אי שם בסוריה לא היה לי מפת ניווט ולמזלי שיננתי את הנתיב וידעתי למה עלי לצפות וכך חזרתי לבסיס לנחיתת אונס (בלי גלגלים ובלי בלמים ובלי שום דבר שיעזור לי מהירות לא ידעתי ... וגובה לא ידעתי) . שני הדברים מרגשים ומשניהם ביחד מגיעים לרמה אדירה. רק בנוסעים אני צריך לזכור לא למשוך בג'י גבוה (כמו שפעם קרה לי ואיציק העיר לי על זה ) ובקרב לא לפנות כמו דרדלה יאלה ILF . דרך אגב לא לציטוט אנחנו בחיל קיבלנו הזדמנות פז לעזור בפיתוח משחק שיעמוד בדרישות שלנו וחלק כבר התקבלו! (בין השאר אנחנו מתכננים רשת כמו VATSIM עם פיקוח טיסה והכל רק צבאי אתם מוזמנים לטוס איתנו! וכן כיום אחרי הקא"מ המוזר שלי אני סמ"ט ב בטייסת וקצין המבצעים שלהם. אור נצר 109th.burner
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 היה באמת מדהים! כזה הפצצה ומבנה במהירות של 500 קשר היה מדהים! באמת נהנתי ! עמית נראה לי שזה אתה שישבת במחשב הימני ביותר! (איזה נחיתה נתת - מקצוען אמיתי!) אני ינסה להתחיל לטוס בפאלקן בישראל! פשוט לא ידעתי שקיים מפה של ישראל במשחק ! מקווה שנפגש בקרב אוויר בקרוב!
109th.amit פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 עמית ידידילחילופין הנני מזמינך לטוס טיסת CVFR מהרצליה לחיפה או ר"פ אצלנו ברשת הזמן את ידידיך לטעום משהו אחר אני אשמח לבוא וגם יש לי פלייט סימולטור 2004... רק שאין לי מושג מה זה טיסת CVFR...
Or Netzer פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 עמית ידידילחילופין הנני מזמינך לטוס טיסת CVFR מהרצליה לחיפה או ר"פ אצלנו ברשת הזמן את ידידיך לטעום משהו אחר אני אשמח לבוא וגם יש לי פלייט סימולטור 2004... רק שאין לי מושג מה זה טיסת CVFR... visual flight! אתה טס נגיד מנמל התעופה בן גוריון לחיפה בלי GPS וכל זה רק על סמך ראיה.. תזהה צמתים מוכרים וכו'! זה כדאי שווה לך ללכת איתו
109th.amit פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 חחח ככה טסים בפאלקון לפעמים... כלאף אחד אין כוח לזכור נ"צ(ים)... (אני לפחות עושה את זה...)
Shmulik Lin פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 cvfr=controlled visual flight rules מורידים את הסינרי היפהפה של צפון ומרכז הארץ וטסים ע"ס ראייה בלבד מאוד מאוד דומה לאמיתי
hammer פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 היה באמת מדהים! כזה הפצצה ומבנה במהירות של 500 קשר היה מדהים!באמת נהנתי ! עמית נראה לי שזה אתה שישבת במחשב הימני ביותר! (איזה נחיתה נתת - מקצוען אמיתי!) אני ינסה להתחיל לטוס בפאלקן בישראל! פשוט לא ידעתי שקיים מפה של ישראל במשחק ! מקווה שנפגש בקרב אוויר בקרוב! אלירן תשמע אני מאמין שאתה תוכל תוך יום אימונים - - - של נחיתה לעשות נחיתה טובה ומוצלחת ומקצועית זה תלוי במידת ההבנה שלך. נ.ב בהצלחה בפאלקון ובכל מה שתעשה תודה רבה VATIL 4
Omer k פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 109th.amit אם אתה רוצה ללמוד לטוס CVFR צור איתי קשר ICQ: 100757 MSN: om_ka@hotmail.com YAHOO: omer_kahani@yahoo.com E-Mail: om_ka@hotmail.com אזה יכולה להיות הזדמנות ללמוד פלאקון... כמה הוא עולה? ואיפה קונים?
thermo פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 אהלן אני זה עומר הכי ימני בתמונה אמר פה מישהו שאצלכם זה יותר תיפעול מטוס ואצלנו זה יותר קרבי זה ממש לא ככה זה שבמופע לא רואים אותנו מתניעים מאפס ומכיילים את כל המערכות והמחשבים זה לא אומר שזה לא קיים.. באימונים סדירים אנחנו מתחילים עם מטוס מת ואנחנו מתניעים ומכיילים אותו.. עוד לא התנסתי בפלייט סים אבל אני תמיד שמח אני יקח מעמית את העותק שלו ואני אשמח להצטרף אלייכם אם אפשר רק לקבל את הפרטים של המנהל של האתר פה אני אשמח ליצור איתו קשר בברכת חג שמח, עומר "Thermo" כהן
Gamer פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 שלום שלום :wink: אני עידן, מוביל המבנה בהופעה בחצרים גם לי יש עותק של פלייטסים 2004, אני אתקין אותו ואנסה להשתלב. נקווה שזה לא יותר מדי מסובך כי פאלקון לקח לי יותר מחצי שנה ללמוד הכל, ואת האמת יש עוד הרבה דברים שם שאני עדיין לא יודע, זה מה שמדהים במשחק הזה, תמיד מגלים משהו חדש.
hagay פורסם אפריל 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2004 תראו איזה יופי, בואו נארגן טיסה של בואיג שמטיס אחמים עם ליווי מטוסי קרב :wink: .
הג'ינג'י פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 שלום. אם אתה זוכר אני הייתי הילד הקטן שבתמונה לפני גם צילמת כל הקטע פה של וואטסים מתחיל להשמע ממש מגניב ואני אנסה להתחיל עם זה. אני יותר מתעניין בתחום המסוקים,האם יש אצלכם אנשים שטסים דרך כל המערכת פיקוח עם מסוקים?חוץ מזה אני באמת אשמח לעשות טיסת ניווט ויזואלי מתי שהו.
Omer k פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 יש מסוקים! זה קצת יותר מסובך ממטוס אבל אם את רוצה אני יכול לעזור לך או למי שרוצה בכלל על מטוסים קטנים בעיקר אבל גם על הגודלים איך להגיע אלי יש כמה הודעות למעלה את כל האפשרויות
Or Netzer פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 המשחק מתנהל בדיוק כמו FS2004?רק קרבות? משחק הפאלקון הוא ישן קשיש מ98-7 ... אין אפשרות לטוס ברשת ופיקוח אווירי.. אבל הקרבות חייתים והכל מדווייק יותר מFS9 ... לכל דבר יש כפתור על המסך להככלל... זה ממש יפה כדאי לכם לנסות מי שרוצה לטוס איתי בפאלקון מוזמן ליצור קשר netzer400@hotmail.com 261112208 איסיקיו תהנו ! מי שמהפאלקון רוצה לטוס ברשת שיצור גם קשר לפלייט
הג'ינג'י פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 בטח שאפשר לטוס ברשת. אם באמת רוצים אפשר גם להשים מישהו במטוס שישאר על הקרקע והוא יכול לפקח...