thermo פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אהלן... אם אפשר רק לקבל את הפרטים של המנהל של האתר פה אני אשמח ליצור איתו קשר בברכת חג שמח, עומר "Thermo" כהן אני חוזר ושואל..
Izik Bakshi פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 שלום לכל חובבי ה- F16 בקשה אחת יש לי ממכם והיא שאחרי כל גיחה שאתם נוחתים אל תשכחו את המכונאים והחמשים (כיום נקראים טכנאי דרג א) שעובדים קשה כדי להכין מטוסים לגיחה מבצעית , ורק שתדעו שבאמיתי לפעמים טייסים באים בעצמם ועוזרים להרים טילים ופצצות, וגם שהם עוברים G אז הם יורדים לעזור לעבוד על המטוס, אני לא יודע איך אתם יוצאים לטיסה אבל אם אתם רוצים עוד יותר להיות אמיתיים אשמח להסביר לכם תהליך הוצאת מטוס לטיסה. חג שמח
Ohad Shalev פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אני טייס בטייסת 108 "העילית" למי שמתעניין האתר שלנו הוא: http://games.magicpage.co.il/108 נשמח לארח אנשים כמוכם לטיסות בפאלקון... אתם מוזמנים לעיין בכל חלק באתרנו ובמיוחד בארכיון המבצעים שלנו כדי להתרשם... לשאלתך עומר בנוגע לרכישת המשחק: זה קצת קשה להשיג את המשחק בארץ מכיוון שגירסתו המקורית ממש ישנה (המשחק יצא בשנת 97-8 כפי שאור אמר) אבל אפשרי להשיג אותו בכל חנות בארה"ב או דרך כל אתר המוכר דברים באינטרנט שמוצאו בארה"ב, המשחק ממש זול בסביבות ה-10$ (משהו כמו רכישת סינרי חדש לפלייט)... איציק בקשר להוצאת ברקים לטיסה הייתי רוצה לשמוע יותר דברים על זה :] אני אצור איתך קשר באחד הימים כדי שתסביר לי הכל, אבל ממש הכל :] בכל מקרה תאמין לי שאנחנו ממש מעריכים את העבודה של המכונאים בחיל האויר אבל מסיבה ברורה אנחנו עדיין לא יכולים להרכיב איתכם ביחד חימוש על המטוס ככה שתצטרך להיעזר בסבלנות עוד כמה שנים כדי שנעזור לכם :] ושוב האתר שלנו (ה"עילית" 108) הינו: http://games.magicpage.co.il/108 אתם מוזמנים לבקר וליצור קשר מתי שרק תרצו :] בברכה Trigger108 אוהד שלו
Or Netzer פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 איציק גם אני אשמח לשמוע על זה האתר שלנו www.109vfs.up.co.il טייסת 109 ה"עמק" עד כאן 109th.burner ליצירת קשר לקהילת הפאלקון שלנו www.ilf-league.com
Izik Bakshi פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אהלן אור ביקרתי באתר שלכם ולפי דעתי הסמל שיש שם הוא לא של 109, אם אינני טועה הסמל הוא ציפור כזו כחולה שמחוברת אליה פצצה לבנה תבדקו באתר חיל האויר הישראלי ותגידו לי אם אני טועה הסמל שיש לכם שם עם החצי סהר והנשר אם אני לא טועה זה של 110 או 117 ובקשר לטייסת 108, בזה אני בטוח ב 99 אחוז שלא קיימת כזו טייסת בחיל האויר :roll:
A.M.I פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 109 זה הסמל שלה - 110 - 117 - כולם בבסיס רמת דויד... ו-101 היא בחצור ככה שאני מבין למה אתה לא מבין בזה... 108 באמת לא קיימת.. והיא המצאת של הפורום ובגלל זה פרשה עכשיו מתוכנית חיל האויר הוירטואלי בגלל שלא הסכימה לשנות את השם... זה מה שאני הבנתי מהם... תקנו אותי אם אני טועה... בכל מקרה סמל גדול ויפה של 101... כי יש לי זיקה גדולה אליהם...
Itamar Koren פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אוי זה עושה לי חשק ומחזיר אותי לימים של viaf הייתי מפקד בסיס פלמחים זה היה כיף אבל אל תדאגו חברה אני ממשיך לטוס בואטסים :wink:
Ilan Jonas פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אהלן 109, טוב לראות אתכם כאן! אני גם משתמש לעיתים בפאלקון (ובעליו הגאה של הוטאס קוגר תואם, מהראשונים שיובאו לארץ...). פאלקון הוא ללא ספק מדהים, אבל אחר - בדיוק כמו שטיסה בF16 שונה מטיסה אזרחית בכל מטוס שהוא. פאלקון אכן מדגיש הרבה פחות נושאים חשובים בטיסה אזרחית כמו פני שטח וטופוגרפיה, מזג אויר וכו'. מאידך פאלקון נפלא בהדמיית המערכות - דומה לפאנלים המשובחים ביותר לFS (ולפעמים עולה עליהם). דימוי הקרב והקמפיין הדינאמי של פאלקון הם חסרי תחליף. בסה"כ - שני מדמי טיסה מעולים! ולאנשי 109- בלי לדעת את כללי הטיסה טייס הוא לא טייס. שווה לכם לשלב בין העולמות - אפילו בלי לטוס אונליין אלא רק לקרוא וללמוד (ולשאול שאלות אם יש!). אין לי ספק שזה ישפר לכם את החויה בפאלקון מקצה לקצה. להשתמע, אילן
Or Netzer פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 איציק הסמל שאתה מדבר עליו הוא הסמל הישן של הטייסת המקורית בחיל האויר! היו לטייסת 3 סמלים זה שבאתר הוא האוטנטי. 108 היא אכן טייסת שלא קיימת בח"א הישראלי היא טייסת שהמציאו.. מה לעשות כנראה חסר אילן הקוגר הוא סטיק ממעולה וכל אחד בפורום ILF מת שיהיה לו כזה. כמובן שאין להשוות בין שני המשחקים כי הם עולמות שונים.. והפאלקון יכול להיות אבא של פלייט שנת 98 -97... נשמח לראות אותך טס איתנו בפאלקון ואנחנו טסים איתכם כבר המון מנסים.. למשל איציק כעס אתמול על מישהו חחחח שניסה לטוס ועשה שטויות אבל חפיף ... אני טייס ותיק יותר מהם מנסה לעזור להם.. אני שמעתי גם אתה מדבר עם ירון המנהל של ILF על שיתוף קהילות זה נכון? אשמח לשמוע בפרטי יותר על זה.. או אפילו פה
Izik Bakshi פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 בכל מקרה סמל גדול ויפה של 101... כי יש לי זיקה גדולה אליהם... איזו זיקה יש לך אליהם..?
Or Netzer פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 בכל מקרה סמל גדול ויפה של 101... כי יש לי זיקה גדולה אליהם... איזו זיקה יש לך אליהם..? הוא מהטייסת הוירטואלית שלהם
A.M.I פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 לא רק... דודה שלי הייתה בטייסת הזאת (תפקיד קרקע) ועוד ועוד... אני גם כאמור הקמתי את טייסת 101 הוירטואלית.. ואני אחד מהמעריצים הגדולים שלה... במיוחד על המיראז' - מלך ההפלות של ישראל...
109th.amit פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 חברה אני פשוט חייב לשאול כי עוד לא הבנתי...(לפחות לא כמו שצריך...) מה זה ה-VATSIM הזה בעצם? :oops: :? :shock:
hagay פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 חברה אני פשוט חייב לשאול כי עוד לא הבנתי...(לפחות לא כמו שצריך...)מה זה ה-VATSIM הזה בעצם? :oops: :? :shock: אני הייתי מסביר את זה במילים פשוטות, כמו שבמציאות יש חברה שאחראית על כל התעבורה האוירית מבחינת חוקים כך זה VATSIM רק שהיא וירטואלית והשאר כדוגמת VATIL = ישראל VATITA = איטליה אלה הם השלוחות בארצות השונות.
109th.amit פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 חברה אני פשוט חייב לשאול כי עוד לא הבנתי...(לפחות לא כמו שצריך...)מה זה ה-VATSIM הזה בעצם? :oops: :? :shock: אני הייתי מסביר את זה במילים פשוטות, כמו שבמציאות יש חברה שאחראית על כל התעבורה האוירית מבחינת חוקים כך זה VATSIM רק שהיא וירטואלית והשאר כדוגמת VATIL = ישראל VATITA = איטליה אלה הם השלוחות בארצות השונות. אני מצטער שאני לא מבין אותך כמו שצריך... אבל יכול להיות שאני מבין את זה נכון וזה כמו מן סרבר כזה שכולם פשוט נכנסים אליו ומשחקים בו ויש שם פקחים והכל וכולם מתאמים בייניהם מיקומים כדי לא להתנגש ודברים כאלה??
hagay פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 לא בדיוק, זה נכון שכולם מתחברים לכמה סרברים כדי שכולם יהיו מקושרים עם כולם אבל התפקיד של VATSIM זה לפקח על הכללים לא על כל מטוס ומטוס את זה עושה הפקח באיזור שהמטוס נמצא זאת אומרת אם אני טס מבן גוריון ללרנקה שבקפריסין אז אני עובר סידרה של פקחים שאחראים על המטוס עד להגעה, וסתם אם מעניין אותך אז הנה הסדר. דיליברי בן גוריון - מאשר את תוכנית הטיסה קרקע בן גוריון - אחראי על תעבורת המטוסים על הקרקע מהמסלול ואליו אבל לא על ההמראות והנחיתות מגדל בן גוריון- אחראי על המראות ונחיתות בשלב הסופי גישה בן גוריון- אחראי על יציאת והכנסת המטוסים מ/אל המרחב של שדה התעופה סנטר ישראל- אחראי על כל המרחב האוירי של האיזור סנטר נקוסיה - אחראי על האיזור של קפריסין גישה לרנקה - אחראי על יציאת והכנסת המטוסים מ/אל המרחב של שדה התעופה מגדל לרנקה -אחראי על המראות ונחיתות בשלב הסופי קרקע לרנקה- אחראי על תעבורת המטוסים על הקרקע מהמסלול ואליו וכמובן שיש עוד פרטים וחוקים במידה ואין פקח מסוים, אבל זה העיקרון. מקווה שעזרתי.
109th.amit פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 עכשיו באמת הכל כבר נהיה יותר ברור... ועוד דבר דרך איפה מתחברים לשרתים האלה של VATSIM?
hagay פורסם אפריל 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2004 תכנס לvatil.org שזו החטיבה הישראלית של VATSIM שם יש את כל ההסברים שצריך לחילופין אפשר גם בvatsim.net וגם אם עדיין תתקשה יהיו הרבה אנשים כאן כולל אני שנשמח לעזור דרך מסנג'ר.
Oren Geva פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 עכשיו באמת הכל כבר נהיה יותר ברור...ועוד דבר דרך איפה מתחברים לשרתים האלה של VATSIM? ואם אתה חושב שעכשיו זה לא ברור, חכה עד שתכנס לעיניינים. חבר'ה, תסלחו לי שאני אומר את זה, אבל יש לכם כ-ל - כ-ך הרבה ללמוד. אני האחרון שיזלזל בפאלקון - אני בן אדם שקנה כרטיס מסך מטרוקס מילניום עם 4 מגה זכרון בשנת 96 כשדיברו על זה שפאלקון יצא בשנת 97. כמובן שהוא לא יצא, וכשהוא יצא כבר היו כל מיני VOODOOים למיניהם. פאלקון הוא משחק גדול. והוא עוד יותר טוב עם הסרוויס פאקים שיצאו לו עם השנים. אבל כמה שהוא כיפי וריאליסטי מבחינת המערכות במטוס, זה לא מתחיל אפילו להיות דומה לפלייטסים. זה סוג אחר של חוויה כמובן, ובפלייטסים יש הרבה ללמוד כל הזמן. אבל מבחינתי העובדה היא שמהפאלקון נגמר לי אחרי 3 שנים, ובסימולטור אני כבר מתעסק 20 שנה... כמו שאילן אמר, טייס שלא מכיר את הכללים והחוקים, ולא מבין באמת את הכוחות וההשפעות שפועלים על המטוס הוא לא טייס. גם טייסי המיראז' אלופי ההפלות התחילו בפייפר. אז נכון שחלק מהדברים האלה הפאלקון לא מדמה, ואולי לא תצטרכו אותם בשביל לטוס טוב בפאלקון. אבל בגלל זה הפאלקון הוא משחק ופלייט סימולטור הוא סימולטור (אל תתנפלו, אני לא אומר את זה בזילזול). תנסו את הסימולטור, תנסו לטוס אונליין בואטסים. לדעתי מבחן השנים יוכיח לכם שכאן אתם תישארו הרבה אחרי שבפאלקון לא תיגעו יותר.
109th.amit פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אבל מבחינתי העובדה היא שמהפאלקון נגמר לי אחרי 3 שנים, ובסימולטור אני כבר מתעסק 20 שנה.... אני חושב שאתה אומר את זה גם כי פאלקון זה משחק שמתחדש פעם ב.... ופלייטסים מתחדש כל שנתיים אז זה גם משהו... אני דווקא יותר נהנה מהפאלקון אבל גם פלייטסים מהנה... לטוס ישר ולעשות פניות מדי פעם זה לא הקטע שלי(יש גם המראות ונחיתות אבל זה לא זה...) לעומת זאת כשאתה צריך לעשות מבנה, או לרדוף אחרי מישהו, או לבצע הפצצה מסובכת עם צלילות תוך כדי התחמקות מאש נ"מ, אותי לפחות זה יותר מדליק והרבה יותר מהנה בעיני... שים לב כבר להפלה אם מדברים על זה:
Oren Geva פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 שמע אולי זה עניין של גיל... אני אשקר אם אני אגיד לך שלא ביליתי איזה שנה מהחיים על הפאלקון... הקמפיין שלו מדהים בהתנהלות שלו, ה-AI, והגרפיקה - תאמין לי, עד היום יש מצבים שהוא נראה טוב יותר מכל מה שיצא מאז ועד היום. אבל עובדה שזה נגמר לי. ואם אתה חושב שפלייטסים זה לטוס ישר ומידי פעם לעשות כמה פניות, אז כמו שאמרתי.. יש לך עוד הרבה ללמוד. תנסה לעבור על המסע שלי באירופה, תקבל איזשהו מושג על ההכנות לפני טיסה. איזה מחקר מודיעיני אני מבצע לפני כל טיסה כזו. ותאמין לי אני נהנה מכל רגע של תכנון בדיוק כמו מהטיסה עצמה. וטיסה ידנית במטוס קל בזמן האחרון מרתקת אותי הרבה יותר ממטוסי הנוסעים הגדולים (בהם אחרי שלמדת את המערכות זה סה"כ ללחוץ על כפתורים עד הנחיתה). חוץ מזה יש לי הרגשה שבזמן הקרוב נראה כאן יותר ויותר טיסות מבנה... בכל אופן - הנה הלינקים - חלק ראשון חלק שני חלק שלישי חלק רביעי חלק חמישי חלק שישי חלק שביעי
Or Netzer פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אנשים את הפאלקון בחיים אני לא יעזוב כמו את הVATIL!! כי אני אוהב את שני הדברים ואין מה לעשות ואין גם להשוות ביניהם אחד קרבי אקשן בלאגן אחד רגוע יותר נכון לחברה אצלנו יש המון ללמוד על VATSIM .. וגם כשתגיע לפאלקון תראה שרק כדי להתניע אתה צריך יום שלם ללמוד שלא נדבר על הפצצה ונחיתה שלא תשבור את הגלגלים ואת כל המטוס! וקרב אויר ואי ואי שלא נדבר... בשני הדברים יש ללמוד ואפשר להגיע לשיתוף פעולה בין שני הקהילות (אני יודע שאצלנו מנסים לדבר עם אילן VATIL 1 ) .. נראה מה יהיה לגבי פלייט סים ברשת VATSIM תאמין לי עמית וכל מי ששואל זה לא להמריא טייס אוטומתי לנחות ולגמור עניין.. זה הסעות תוכניות טיסה נתיבים נכונים דיבור בקשר יציאות נכונות מהשדה כניסות נכונות שמירה על הפרדה בין מטוסים כיול מד גובה כמו שצריך נחיתות מזג אויר קשה רוחות לילה זה לא קל.. ביחוד לא עם מסה כמו744 שאתה מטיס... אין להגיד שלא פאלקון ולא פלייט סים משעממים או קלים או לא אמיתיים בהצלחה האא כן תמונה שלי מפאלקון בקרב אויר מצלמת הכוונת שימו לב למטוס והכוונת מולבשת עליו! (שניה אחרי הצילום הוא היה באדמה)
Oren Geva פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 לא אמרתי שאין מקום לשת"פ! אבל אל תגיד "כשתגיע לפאלקון" עברתי אותו כבר מזמן... וגם אל תגיד לעולם, לעולם זה די הרבה זמן... ועל נחיתות על תדבר בכלל! לא עם הפייפר ב-HUD שמסדר אותך בזווית התקפה ומהירות נכונה... בכל אופן, אין כאן ויכוח על איזה סימולטור יותר טוב, הם פשוט שונים ומדמים חלקים אחרים בטיסה. אבל תיארתי לך מה קרה אצלי, ובוא נראה מה יקרה אצלך...
yuval_el פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אני התנסיתי בפאלקון בערך חודשיים (הזמן שלקח לי ללמוד אותו על רמה)אבל מה לעשות, כמה שזה קרבי וכל זה, לא כל כך התלהבתי.... פאלקון לפי דעתי זה יותר בשביל הכייף (אתם בעצמכם קוראים לזה משחק). בפלייטסים יש דגש מאוד גדול על הריאלסטיות, אבל גם יש הנאה. חוץ מזה אתם מדברים כאן על שני סגנונות שונים אז אין שום אפשרות להשוות בינהם שני הסימולטורים האלה גם נחשבים לרמה הכי גבוהה היום...