עבור לתוכן
Erez Savir

PMDG עם אתר חדש,והפתעה לא כול כך נעימה..

Recommended Posts

פורסם
התמחור של LDS ל 76X כבר ידוע ופורסם, כולה עוד 15$ לבעלי ה 767

וואלה? את זה לא ידעתי.

אם ככה, אז באמת כל הכבוד להם (נו, הרי אמרתי שאני לא מדפדף הרבה בפורום שלהם)

מההתרשמות שלי, לא נתקלתי בבעיות שנותרו ללא מענה בסופו של דבר. לגבי תפעול, PMDG הוציאו (ומוציאים) מדריכים מצוינים - מעבר למנואל שבא עם ההתקנה. שווה לקרוא גם אם אין לך את המוצר.

לגבי שעונים וחיבור לקוקפיט - לחלוטין לגיטימי מבחינתך! לגמרי לא רלבנטי ל 99% מהמשתמשים.

בסופו של חשבון - הרי אין בינינו ויכוח.

הנקודה שלי היתה, שאין טעם לבכות עד לב שמיים אם ברגע שיוצא תוסף כולם (כמעט) מתיצבים כמו טאטאלך ומוכנים לשלם כל מחיר. לצערי זה ברור גם לחבר'ה של PMDG

אין ויכוח לחלוטין, הרי היתה את אותה הצעקה כשנודע המחיר של המלכה ושלוש שניות אחרי שהוא יצא, הפורום הוצף בתמונות של טובי הבכינים בפורום :D

לגבי השעונים ה 1% אחד הזה שאתה מדבר עליו, היא כמות עצומה של אנשים (הרבה יותר מכמות יושבי הפורום שלנו) שבונים קוקפיטים של 747\737 והיו רוצים להנות ממוצר טוב

על הקוקפיט שלהם ולא "להדפק" עם PM במחיר מטורף למוצר שאמנם נותן גמישות אדירה בפיצול מסכים, אבל אינו מדוייק במחינת מידול מערכות.

פורסם
ביזיון!

מה ביזיון ? PMDG מכינים מטוסים ברמה של 55 יורו או כמה שזה לא עולה ואני מסכים איתם על המעשה שלהם של לעלות את הדמי קנייה ! המטוס איכותי מאוד ומגיע להם על העבודה שלהם יותר כסף !

פורסם
דניאל,

א. לכל אדם דיעה משלו, וכמובן שלך זכות מלאה לשלך, גם מבלי לשלול דעת אחרים.

ב. שאלה: מתי בפעם האחרונה השתכרת 55 יורו?

א.לא שללתי רק העלתי דעה, כמו שאמרת אין זכות לשלול אף דעה.

ב.חודש שעבר יותר מ-55 יורו (ליתר דיוק 270$ פלוס מינוס).

פורסם
שאלתי, כי אני מגייס תרומות לואטיל :D
דניאל' date='

ב. שאלה: מתי בפעם האחרונה השתכרת 55 יורו?[/quote']

:lol:

פורסם
דניאל,

אני רוצה לספר לכם סיפור שתרחמו עליי.

אני עובד בחלוקת פליירים בימים אלו, כל שעה אני מרוויח 20, אני עובד בחום הלוהט ומחלק על פני כ120-150 מכוניות כל פעם שאני עובד (שעתיים), על כל פעם כזאת שבמהלכה אני הולך בסביבות ה6-7 קילומטר אני מקבל 40 שקלים. נעשה חישוב קטן, אם מוצר של PMDG עולה בסביבות ה200-250 שקלים, אזי עליי לעבוד כבין 10 ל13 שעות כדי לקנות מוצר אחד שלהם, בשבילי זה הרבה מאוד כסף לחסוך לבד ומההורים שלי אני לא אקח 250 שקל על תוכנת עזר לסימולטור, עם כל הכבוד.

ולא, אין לי או למשפחה שלי בעיות פיננסיות, פשוט קצת פרופרציות וערך לכסף.

פורסם
ביזיון!

מה ביזיון ? PMDG מכינים מטוסים ברמה של 55 יורו או כמה שזה לא עולה ואני מסכים איתם על המעשה שלהם של לעלות את הדמי קנייה ! המטוס איכותי מאוד ומגיע להם על העבודה שלהם יותר כסף !

הם מכינים מטוסים ברמה של 55 יורו? אם כך הסימולטור צריך היה לעלות 4000$, ומערכת הפעלה היתה אמורה לעלות 100,000$.

בוא נשווה את המאמץ בבנית תוסף לסימולטור.

המטוס כולל:

1. מודל תלת מימד - כן, ברמה גבוהה וכו'. פרוייקט של כמה ימים למודליסט.

2. טקסטורות - חובבים צובעים טקסטורות בשעות או ימים ספורים לכל היותר ללא תשלום.

3. מודל טיסה - מורכב TWEAKING של פרמטרים בסימולטור ובעוד עדכונים של כמה קבצים שמדמים התנהגות שמחוץ לסימולטור (למשל מודל ה-L&B שלהם). גם כאן, עיקר העבודה נעשית עבורם ע"י פיט דוסון ו-FSUIPC, הם רק גורמים להתנהגויות שם).

4. תיכנות שעונים ומערכות טיסה. עם כל הכבוד, FMC בסימולטור (והאמת גם במציאות) הוא מחשב ותוכנה די פרימיטיביים. צריכת דלק וכו' מחושבים ע"י נוסחאות פשוטות. תכנית טיסה היא אוסף של נקודות. האלגורתמים לא מורכבים כלל.

5. תוכנות עזר - חישוב דלק, התקנת צביעות וכו' הם באמת כלים פשוטים.

6. מחקר - פה טמונה ההשקעה האמיתית - ללמוד ולהבין איך עובדות המערכות במטוס אמיתי ואיך אפשר למדל אותן בצורה טובה. אבל בהתחשב בכך שהאנשים האלה נמצאים בתחום וספרי המטוס והכל קיימים ברשת, וגם שוכרים טייס או שניים שייתנו פידבק - לא השקעה מאוד גדולה.

7. בדיקות - צוות הבטא טסטרים שלהם לא מקבל כסף! מקבל רק את המטוס עצמו! אין שום תוכנה בעולם במחיר כזה שאין לה QA אמיתי! תחשבו כמה כסף נחסף פה על משכורות של 5 אנשים במשך שנתיים שהם עובדים על זה!

תשווה את זה לפיתוח משחק יריות של עולה 50$ ותקלה שבמשחק מחשב פשוט ההשקעה הרבה יותר גדולה (די אם נזכיר בינה מלאכותית והתנהגות של האוייבים, מודולים למשחק ברשת, מנוע פיזיקלי, מלחין ותזמורות שמקליטים מוסיקה). מטוס ברמה הזאת לסימולטור מנקודת מבט של פיתוח תוכנה זה פרוייקט לחודש של 10 מתכנתים (והגזמתי פה בטירוף!).

למה זה לוקח שנתיים? כי זאת לא באמת העבודה של PMDG. האנשים האלה עובדים בעבודות אמיתיות, ואין להם זמן לעבוד על זה באופן מלא.

למה זה עולהה 55 יורו? כי אתם משלמים על זה 55 יורו, לא כי זה "ברמה של 55 יורו".

זה ברמה שאתם מוכנים לשלם על זה. ולא, לא מגיע להם יותר כסף על העבודה שלהם, מגיע לך לשלם יותר כסף על כל מוצר סימולטור שתקנה בעתיד, כי כצרכן אתה לא מעמיד אותם במקום.

זאת לא תוכנה שהושקעו בה מאמצים דומים למאמץ הפיתוח של משחק מחשב רגיל אפילו, שלא לדבר על תוכנות מורכבות באמת.

כן, המוצר הוא טוב. אבל תפסיקו להצדיק את שבירת השוק הזאת (ולמעשה פגיעה בתחביב שלכם!) באיכות שלו. הוא לא עד כדי כך ברמה גבוהה יותר ממטוסים אחרים, והוא כן מטוס פחות שימושי לרובינו (למעט חוצי האוקינוס הבלתי נלאים). סה"כ את רוב התחכום בו אתם בכלל לא רואים, ה-FMC שלו מטיס אותו בדיוק כמו כל FMC של מטוס אחר ברמה הגבוהה יותר.

פורסם
דניאל,

אני רוצה לספר לכם סיפור שתרחמו עליי.

אני עובד בחלוקת פליירים בימים אלו, כל שעה אני מרוויח 20, אני עובד בחום הלוהט ומחלק על פני כ120-150 מכוניות כל פעם שאני עובד (שעתיים), על כל פעם כזאת שבמהלכה אני הולך בסביבות ה6-7 קילומטר אני מקבל 40 שקלים. נעשה חישוב קטן, אם מוצר של PMDG עולה בסביבות ה200-250 שקלים, אזי עליי לעבוד כבין 10 ל13 שעות כדי לקנות מוצר אחד שלהם, בשבילי זה הרבה מאוד כסף לחסוך לבד ומההורים שלי אני לא אקח 250 שקל על תוכנת עזר לסימולטור, עם כל הכבוד.

ולא, אין לי או למשפחה שלי בעיות פיננסיות, פשוט קצת פרופרציות וערך לכסף.

את זה החלאה שמפוצץ לי את האוטו כול הזמן בזבל! :2gunfire:

תסבול!!! :lol: (הכול ברוח טובה כן?! )

האמת שאני די מבין אתך, האמת שיש לי דה ז'אוו ענק בכתיבת המשפט הבא:

כחייל אני מסתכר ב 350 שקל, עוד 100 שקל הכלו לי על הפאלון ועוד 150 שקל על כול מני דברים שונים ומשונים (שקם, בילוי מדורי וכו' ) ו...אהה כן בימי שישי מבזבזים עוד טיפה כסף, אז בסדר, גמרתי את החודש ב 100- שקל אולי יותר אולי פחות, עכשיו בתוך החשבון הזה אני מנסה לחשוב איפה אני הולך להכניס תוכנית חיסכון למטוס תוסף לסימולטור....על אחד כמה וכמה כאשר הוא עולה בערך כמו המשכורת החודשית שלי.... :roll:

אבל כול ההתבכינות הזאת לא תעזור מהסיבה הפשוטה, שהפרה חולבת, אז למה לא להמשיך לחלוב אותה? (משאבות חדשות משהו? :!: )

רק יהיה מעניין אותי להכנס לדיון הזה נגיד חצי שנה אחרי המטוס יצא, ולראות את מי שבכה על הכסף וקנה כמו טאטלה (כמו שנאמר פה) ואת מי שהצהיר כאן שהוא לא קונה, אז נהיה אנשים חכמים יותר.... :wink:

פורסם

אורן בבקשה בוא לא נגזים, PMDG מכינים ברמה גבוהה מטוסים שכל אחד שראה או חווה את המטוס יכול להסכים איתי (מה שאני עשיתי עד היום זה רק לשמוע עליהם) ! בוא נחשב את כל הגניבות שעושים להם בהורדות באימיול, פריצות ו"שיווק" של הפריצות ברשת וגם את המימון ל-VATSIM על שרת נוסף יורד להם עוד כמה אלפי דולרים בשבוע. אני מאוד מעריך את העבודה של PMDG ושל כל הצוות האחר שציינת.אני מבין גם כן את העלייה במחיר המטוס כי מה שקורה היום כתוב כמה שורות למעלה.

אורן בינינו, אנחנו לא מנהלי PMDG ונראה לי שהנושא הזה לא קשור אלינו, נראה לי שאפשר כבר להתחיל לזרוק דעות/חוויות מאחד לשלישי ופשוט להנות מהמטוס גם אם הוא עולה הרבה.

בן לגבייך אתה מרוויח טוב 8) 20 שקל לשעה זה ממש הרבה כי אני מרוויח 15...מה לעשות...ככה זה הגיל...עובד משמרת אחר הצהריים-ערב (4-12 בלילה יוצא 8 שעות לכל היותר) וגם מרוויח לא רע ! אחד התיכנונים הבאים זה לקנות פומית כמו פקח אמיתי :lol:

פורסם

PMDG מפתחת את MD-11 כבר 6 שנים. מסכים אתך בנושא עלות לצרכן.

ביזיון!

הם מכינים מטוסים ברמה של 55 יורו? אם כך הסימולטור צריך היה לעלות 4000$, ומערכת הפעלה היתה אמורה לעלות 100,000$.

פורסם
ביזיון!

המטוס כולל:

1. מודל תלת מימד - כן, ברמה גבוהה וכו'. פרוייקט של כמה ימים למודליסט.

2. טקסטורות - חובבים צובעים טקסטורות בשעות או ימים ספורים לכל היותר ללא תשלום.

3. מודל טיסה - מורכב TWEAKING של פרמטרים בסימולטור ובעוד עדכונים של כמה קבצים שמדמים התנהגות שמחוץ לסימולטור (למשל מודל ה-L&B שלהם). גם כאן, עיקר העבודה נעשית עבורם ע"י פיט דוסון ו-FSUIPC, הם רק גורמים להתנהגויות שם).

4. תיכנות שעונים ומערכות טיסה. עם כל הכבוד, FMC בסימולטור (והאמת גם במציאות) הוא מחשב ותוכנה די פרימיטיביים. צריכת דלק וכו' מחושבים ע"י נוסחאות פשוטות. תכנית טיסה היא אוסף של נקודות. האלגורתמים לא מורכבים כלל.

5. תוכנות עזר - חישוב דלק, התקנת צביעות וכו' הם באמת כלים פשוטים.

6. מחקר - פה טמונה ההשקעה האמיתית - ללמוד ולהבין איך עובדות המערכות במטוס אמיתי ואיך אפשר למדל אותן בצורה טובה. אבל בהתחשב בכך שהאנשים האלה נמצאים בתחום וספרי המטוס והכל קיימים ברשת, וגם שוכרים טייס או שניים שייתנו פידבק - לא השקעה מאוד גדולה.

7. בדיקות - צוות הבטא טסטרים שלהם לא מקבל כסף! מקבל רק את המטוס עצמו! אין שום תוכנה בעולם במחיר כזה שאין לה QA אמיתי! תחשבו כמה כסף נחסף פה על משכורות של 5 אנשים במשך שנתיים שהם עובדים על זה!

תשווה את זה לפיתוח משחק יריות של עולה 50$ ותקלה שבמשחק מחשב פשוט ההשקעה הרבה יותר גדולה (די אם נזכיר בינה מלאכותית והתנהגות של האוייבים, מודולים למשחק ברשת, מנוע פיזיקלי, מלחין ותזמורות שמקליטים מוסיקה). מטוס ברמה הזאת לסימולטור מנקודת מבט של פיתוח תוכנה זה פרוייקט לחודש של 10 מתכנתים (והגזמתי פה בטירוף!).

למה זה לוקח שנתיים? כי זאת לא באמת העבודה של PMDG. האנשים האלה עובדים בעבודות אמיתיות, ואין להם זמן לעבוד על זה באופן מלא.

למה זה עולהה 55 יורו? כי אתם משלמים על זה 55 יורו, לא כי זה "ברמה של 55 יורו".

זה ברמה שאתם מוכנים לשלם על זה. ולא, לא מגיע להם יותר כסף על העבודה שלהם, מגיע לך לשלם יותר כסף על כל מוצר סימולטור שתקנה בעתיד, כי כצרכן אתה לא מעמיד אותם במקום.

זאת לא תוכנה שהושקעו בה מאמצים דומים למאמץ הפיתוח של משחק מחשב רגיל אפילו, שלא לדבר על תוכנות מורכבות באמת.

כן, המוצר הוא טוב. אבל תפסיקו להצדיק את שבירת השוק הזאת (ולמעשה פגיעה בתחביב שלכם!) באיכות שלו. הוא לא עד כדי כך ברמה גבוהה יותר ממטוסים אחרים, והוא כן מטוס פחות שימושי לרובינו (למעט חוצי האוקינוס הבלתי נלאים). סה"כ את רוב התחכום בו אתם בכלל לא רואים, ה-FMC שלו מטיס אותו בדיוק כמו כל FMC של מטוס אחר ברמה הגבוהה יותר.

תאורטית? יכול להיות שאתה צודק. מעשית? הכי פשוט להגיד כמה שזה פשוט. במקום לעשות. למה אתה, לדוגמא, לא מפתח בשבועות ספורים מוצר שתוכל למכור בזול, 30 דולר לכל קונה, ופותח בתחרות ראוייה?

ההבדל הוא שהאנשים האלה עושים. משקיעים. מוציאים תוספים ברמות שמאפשרות לטייסים וירטואליים ללמד טייסים פוטנציאליים.

אז האם זה שווה 50 יורו? לא יודע. מצד שני, אף אחד לא יכול להשוות את ההשקעה לתוצר הסופי, עד שלא עשה זאת בעצמו. בתור צרכן, תחשוב מה התועלת שתוכל להוציא מהתוסף עבור ה-50 יורו הללו, זה כן.

אגב, למתבכיינים, אני משתכר 40 לשעה, בעבודה שלמדתי והשקעתי עבור היכולת לעסוק בה יחסית רבות. אבל בתור תלמיד תיכון, על כל בילוי, הוצאה, קנייה, אני משלם. ככה שהכל עניין של סדר עדיפויות. אני מעדיף לצאת בחופש הגדול הקרוב לאילת עם חברים מאשר לשדרג את הג'ויסטיק המעאפן, אך קיים, שלי ל-CH לדוגמא. תעשו קצת סדרי עדיפויות, ותוכלו לעמוד בכל הוצאה הקשורה לסימולטור (עד גבול מסויים, שבתוכו כמובן שכלולים תוספי תכנה כאלו ואחרים. אני לא מדבר על ג'קים הידראוליים וקוקפיט ראליסטי). תעבדו, תחסכו, תראו מה אתם מעדיפים לעשות עם הכסף. עם כל הכבוד לסימולציה, אני מעדיף גם לצאת מהבית בתיכון, אבל זה אני. באותה מידה יכולתי לוותר על כמה פעיליויות ולקנות יוק ופדאלים של CH, מה שאולי אחרים היו עושים. הכי קל להגיד שאתם מרוויחים מעט, להתייאש מראש, ואת כל ההשקעה שלכם להוציא בבילוי ערב יום שישי עם החבר'ה, במקום לאסוף עוד 20, ועוד 20, עד שבסוף תקופה מסויימת אתם מגיעים לסכום נאה.

פורסם

כמובן שהכל מצטבר בסופו של דבר לסכום נאה, לא אמרתי שלא.

חוץ מזה, אני לא עובד בשביל הכסף אלא בשביל החוויה שבעניין, אני יודע שבסוף לא הכסף שצברתי בתיכון יעזור לי אלא ההתנסות עצמה. בסוף היום, אם תוכל להתמיד ולהשקיע בעבודתך ובלימודיך אין שום סיבה שבעולם שלא תצליח למשל בקורס הטייס הנכסף בצבא אחרי שהתקבלת אליו. זאת המטרה הסופית של חלק מאיתנו.

הכל בחיים קורה לטובה, אפילו אם נראה לכם בהתחלה שכביכול "נדפקים", תנסו למצוא את התועלת שתצמח לכם מהעניין.

פורסם
6 שנים ? זה נשמע קצת מוגזם....

זה נראה לי אפילו לפני FS2002...

Yes, the product started actually as a freeware project back in the days of FS2000.

The panel was supposed to be Bill Grabowskys next offering after the ERJ 145 panel

פורסם

אנשים, שלא יעבדו עליכם.

תוסף מטוס לסימולטור מנקודת ראות של פיתוח תוכנה היא פרוייקט קטן מאוד.

אני לא מתבכיין, אני אומר את דעתי. שלא יצדיקו לכם את זה בכך שהושקעו שעות רבות בפיתוח. בפיתוח של תוכנות אחרות מושקעות שעות רבות הרבה יותר והמחיר לא כל כך גבוה.

נכון, אני לא מנהל PMDG ולא יכול להתערב להם בשיקולי התמחיר שלהם. הדבר היחיד שאני זה לקוח פוטנציאלי שלהם, ואני יכול גם יכול להביע את דעתי באוזני לקוחות אחרים.

המחיר לא באמת מצדיק את התמורה. מוצרים אחרים דומים נותנים לכם כמעט את אותו הדבר במחיר נמוך בהרבה. הנזק שאתם כצרכנים שקונים במחיר כזה את המטוס מתבטא בעליית מחירים רוחבית בכל שאר המוצרים לסימולטור.

ההצדקה הכלכלית לכך היא שיש כנראה מספיק אנשים שמוכנים לשלם. מספיק אנשים שמכורים ברמה כזו שביום שיצא המוצר הם יקנו אותו ולא משנה אם הוא יעלה גם 100$.

המחיר שכולנו משלמים על התנהגות צרכנים כזו הוא הרבה יותר גבוה מעוד 20$ למטוס אחד.

כמי שקנה את ה-744 ב-55$ בזמנו וטס עליו 7 פעמים, אני לא הולך לקנות את המטוס הזה.

תסכלו לעצמכם בעיניים לתספרו באמת כמה פעמים עשיתם על ה-744 טיסה מלאה וגם הייתם שם. מה באמת הוא נתן לכם מעבר ל-LDS או אפילו ל WILCO737 (חוץ מזה שזה מטוס אחר).

תסכלו במוצר ותחשבו - על מה עבדו שם 6 שנים? להזיז את הכיסאות קדימה ואחורה?

יותר מזה. החברה הזאת נותנת שירות שאם הייתי כותב לכם מה אני חושב עליו עופר היה מעיף את ההודעה הזאת תוך דקה. נסו לפנות אליהם אם יהרס לכם קובץ ההתקנה. על משלוח מחדש של קובץ ההתקנה של מוצר שכבר רכשתם הם ייקחו לכם עוד כסף! או שתרכשו "ביטוח". אנחנו מדברים פה על מוצר ללא שרשרת הפצה בכלל (אגב, עוד לעניין העלויות - משחק מחשב ב-50$ מודפס על CD, יש לו אריזה וחוברת, יש עלויות הדפסה, הובלה, הפצה. כאן אין כלום, אחרי שהתוכנה גמורה העלות היא אפס עבורם. ובכל זאת המחיר יקר).

פורסם
אנשים, שלא יעבדו עליכם.

תוסף מטוס לסימולטור מנקודת ראות של פיתוח תוכנה היא פרוייקט קטן מאוד.

אני לא מתבכיין, אני אומר את דעתי. שלא יצדיקו לכם את זה בכך שהושקעו שעות רבות בפיתוח. בפיתוח של תוכנות אחרות מושקעות שעות רבות הרבה יותר והמחיר לא כל כך גבוה.

נכון, אני לא מנהל PMDG ולא יכול להתערב להם בשיקולי התמחיר שלהם. הדבר היחיד שאני זה לקוח פוטנציאלי שלהם, ואני יכול גם יכול להביע את דעתי באוזני לקוחות אחרים.

המחיר לא באמת מצדיק את התמורה. מוצרים אחרים דומים נותנים לכם כמעט את אותו הדבר במחיר נמוך בהרבה. הנזק שאתם כצרכנים שקונים במחיר כזה את המטוס מתבטא בעליית מחירים רוחבית בכל שאר המוצרים לסימולטור.

ההצדקה הכלכלית לכך היא שיש כנראה מספיק אנשים שמוכנים לשלם. מספיק אנשים שמכורים ברמה כזו שביום שיצא המוצר הם יקנו אותו ולא משנה אם הוא יעלה גם 100$.

המחיר שכולנו משלמים על התנהגות צרכנים כזו הוא הרבה יותר גבוה מעוד 20$ למטוס אחד.

כמי שקנה את ה-744 ב-55$ בזמנו וטס עליו 7 פעמים, אני לא הולך לקנות את המטוס הזה.

תסכלו לעצמכם בעיניים לתספרו באמת כמה פעמים עשיתם על ה-744 טיסה מלאה וגם הייתם שם. מה באמת הוא נתן לכם מעבר ל-LDS או אפילו ל WILCO737 (חוץ מזה שזה מטוס אחר).

תסכלו במוצר ותחשבו - על מה עבדו שם 6 שנים? להזיז את הכיסאות קדימה ואחורה?

יותר מזה. החברה הזאת נותנת שירות שאם הייתי כותב לכם מה אני חושב עליו עופר היה מעיף את ההודעה הזאת תוך דקה. נסו לפנות אליהם אם יהרס לכם קובץ ההתקנה. על משלוח מחדש של קובץ ההתקנה של מוצר שכבר רכשתם הם ייקחו לכם עוד כסף! או שתרכשו "ביטוח". אנחנו מדברים פה על מוצר ללא שרשרת הפצה בכלל (אגב, עוד לעניין העלויות - משחק מחשב ב-50$ מודפס על CD, יש לו אריזה וחוברת, יש עלויות הדפסה, הובלה, הפצה. כאן אין כלום, אחרי שהתוכנה גמורה העלות היא אפס עבורם. ובכל זאת המחיר יקר).

מחשבה נכונה, קודם כל צריך ניסיון ו"טעימה" מהמטוס ולאחר מכן להחליט סופית אם לקנות או לא(?). אג"ב לכל מתכנני ה-FSX בעתיד, בדקו קודם תסימ' של תידפקו על סימולטור בלי פריימים...אז שלא יעבדו עליכם :wink:

פורסם

לסיכום השרשור:

1. PMDG יקרנים

2. ל PMDG מוצרים טובים שעדין לא שווים את הכסף שרוצים עליהם

3. שב PMDG לא יתפלאו למה מורידים את המוצרים שלהם ב EMULE

4. מנהלים, את השרשור הזה ניהלנו כשיצא 744 ל FS2K4. למה צריך לחזור על השרשור המהולל של "PMDG יקרנים ולכן אני לא קונה" כל פעם מחדש??? השרשור מיותר וכל 2 וחצי הודעות חוזרות על עצמן. במקומכם הייתי נועל מחוסר ענין לציבור.

חג שמחנ

פורסם
במקומכם הייתי נועל מחוסר ענין לציבור.

מה זה ה"מודה" הזאת לחמם מנהלים לסגור דיונים?!!!

לא מתאים לכם הדיון?! אל תשתתפו.

יש אנשים שרוצים לדון, בשביל זה הפורום הזה.

לפי דעתי זה לא בסדר ה"עצות" האלו. :?

פורסם

בלי קשר, לפי מספר התגובות כנראה שיש פה עניין לציבור.

פורסם

4. מנהלים, את השרשור הזה ניהלנו כשיצא 744 ל FS2K4. למה צריך לחזור על השרשור המהולל של "PMDG יקרנים ולכן אני לא קונה" כל פעם מחדש??? השרשור מיותר וכל 2 וחצי הודעות חוזרות על עצמן. במקומכם הייתי נועל מחוסר ענין לציבור.

היו זמנים כאלה כאן, אך הגישה השתנתה והם חלפו, ואני תקווה כי לבלי שוב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...