Yahav Barzilay פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אהלן אנשים. * גישה. * שדה דב. * בן גוריון. באוויר, עוד פקחים מוזמנים. אנחנו כאן עד שהירוקים יגמרו.... בתקווה שזה לא יקרה :mrgreen: שבת שלום :wink:
Eyal Seminar פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אהלן אנשים.* גישה. * שדה דב. * בן גוריון. באוויר, עוד פקחים מוזמנים. אנחנו כאן עד שהירוקים יגמרו.... בתקווה שזה לא יקרה :mrgreen: שבת שלום :wink: מקווה שתחכו לי שאני יטוס מאתונה לישראל... אני יוצא עכשיו! ודרך אגב זו טיסה שניה שלי אז.. סורי אם אני יבקש ממך לחזור או כמה דברים שאני יעשה לא בסדר (אבל אתמול שהיה פיקוח בדיוק כמו היום היה אחלה ולא היה שום בעיות )
Yahav Barzilay פורסם מאי 25, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 25, 2007 סוף סוף הגיעו לסיומן 5 שעות ו-40 דקות של פיקוח רצוף היה מטורף, מעל ל-50 טיסות עברו בפיקוח, בהחלט יום טוב. במשך שלוש שעות תכננתי לסגור כשתגמר התנועה, אבל במקום להיגמר מטוס רק המשיכו לזרום. בהחלט רואים התעוררות מסויימת בארץ שבת שלום.
ראם אדם פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 היה ממש כיף תדה רבה! זו מדיניות חדשה בואטסים שלכל שדה מצורף גם אטיס? או שזאת אקסטרא שהפקחים נותנים?
dani-manusis פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אין מה לומר, פשוט היה מדהים. כמות מטורפת של טייסים שחררתי וקיבלתי. יהב תודה רבה על שהיתה מעלי, היה תיאום מעולה. תודה רבה לכל הטייסים שטסו, באמת עשיתם לנו ארבע שעות של פיקוח משובח ומאתגר :mrgreen: אני גם חייב לתת מילה טובה לטייסים, באמת היה תענוג לפקח על מי שפיקחתי .
dani-manusis פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 היה ממש כיף תדה רבה!זו מדיניות חדשה בואטסים שלכל שדה מצורף גם אטיס? או שזאת אקסטרא שהפקחים נותנים? כנראה לא התעדכנת אבל ATIS קולי זאת פונקציה חדשה ב VRC 1.2. אתה תמצא עכשיו לרוב שבשדות בינ"ל יהיה לך גם ATIS קולי :mrgreen: תהנה.
Barak פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 ערב טוב, קודם כל טסתי והיה נהדר, תודה לפקחים ולטייסים שגם בלי אירוע פורמאלי באים וממלאים את הארץ בטיסות מכל הסוגים ! זה גם המקום להזכיר לכם את האירוע השבועי שלנו מחר בין 6-8 מקומי והפעם פוקוס על הדרום ! הייתי רוצה גם לנסות לא לפתוח מחר ש"ד והרצליה, בכוונה כדי להעמיס על הדרום. שבת שלום !