Ben Zwebner פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 עד היום ואטסים רק הכיר בEMIAL של ספק אינטרנט (לדוגמא: נטויזיון, ברק) ולא הכיר בEMIAL החינמים (לדוגמא: WALLA, YAHOO) VATSIM שינו את הגישה שלהם השבוע ומעכשיו, ניתן להירשם לVATSIM עם כל סוג EMAIL שיש (כמובן עדיין יש את המגבלה של מנוי אחד לבן אדם). כל החברים שכבר נרשמו עם כתובות של ההורים, קרובי משפחה, שכנים, דוד מהמכולת וכו' מוזמנים לבקר בקישור הבא ולעדכן את המייל שלכם: http://cert.vatsim.net/vatsimnet/newmail.php תהנו!
Shireto Shahar פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 מעולה! תודה רבה, עד עכשיו אבא שלי כל הזמן העביר אלי הודעות. איזה נוח.
Ben Bezalel פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 מעולה! תודה רבה, עד עכשיו אבא שלי כל הזמן העביר אלי הודעות.איזה נוח. מי ישמע כמה הודעות הם כבר שולחים לך
Shireto Shahar פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 מעולה! תודה רבה, עד עכשיו אבא שלי כל הזמן העביר אלי הודעות.איזה נוח. מי ישמע כמה הודעות הם כבר שולחים לך גם אם זה פעם בשבועיים זה מצטבר.
Elad Levy פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אני ההיתי אומר שזה לא רעיון מי יודע מה כי עכשיו כל מי שבא לו יכול להירשם סתם לפתוח אימייל ולהירשם פשוט... ככה שהיו צרכים אימייל של הספקית עם היו מעיפים מישהו הוא לא יכל לחזור עכשיו הוא יכול לפתוח אימייל חדש ולהירשם שוב..-פתיחת דרך למלא אנשים לא רצויים. עם זאת יש את הפאן החיובי שלא צריך לפתוח את האמייל הישן ומסריח של הספקית ואפשר לפתוח את האמייל שרובנו אוהבים להשתמש בו.
Avi Nadler פורסם מאי 27, 2007 דיווח פורסם מאי 27, 2007 אחלה של דבר אנשים, באמת הרבה יותר נוח כל הכבוד להישמע בשמיים
Opher Ben Peretz פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 עיון בפורום ואטסים יגלה לכם כי קיימות מספר מדינות, למשל ברזיל, בהן קיימות בעיות אמיתיות לחברים רבים, עבורם בעיקר נעשה השינוי. בעניין זיוף כתובות, ואטסים מתוחכמת יותר מאשר אתה מעלה על דעתך. אדגים לך לקבלת תחושה: יש לך חיבור עם IP דינאמי, שלעתים מתחיל ב: 82.166.60. אני ההיתי אומר שזה לא רעיון מי יודע מה כי עכשיו כל מי שבא לו יכול להירשם סתם לפתוח אימייל ולהירשם פשוט...ככה שהיו צרכים אימייל של הספקית עם היו מעיפים מישהו הוא לא יכל לחזור עכשיו הוא יכול לפתוח אימייל חדש ולהירשם שוב..-פתיחת דרך למלא אנשים לא רצויים. עם זאת יש את הפאן החיובי שלא צריך לפתוח את האמייל הישן ומסריח של הספקית ואפשר לפתוח את האמייל שרובנו אוהבים להשתמש בו.
אורח פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 עיון בפורום ואטסים יגלה לכם כי קיימות מספר מדינות, למשל ברזיל, בהן קיימות בעיות אמיתיות לחברים רבים, עבורם בעיקר נעשה השינוי. בעניין זיוף כתובות, ואטסים מתוחכמת יותר מאשר אתה מעלה על דעתך. אדגים לך לקבלת תחושה: יש לך חיבור עם IP דינאמי, שלעתים מתחיל ב:82.166.60. אני ההיתי אומר שזה לא רעיון מי יודע מה כי עכשיו כל מי שבא לו יכול להירשם סתם לפתוח אימייל ולהירשם פשוט...ככה שהיו צרכים אימייל של הספקית עם היו מעיפים מישהו הוא לא יכל לחזור עכשיו הוא יכול לפתוח אימייל חדש ולהירשם שוב..-פתיחת דרך למלא אנשים לא רצויים. עם זאת יש את הפאן החיובי שלא צריך לפתוח את האמייל הישן ומסריח של הספקית ואפשר לפתוח את האמייל שרובנו אוהבים להשתמש בו. עופר זו לא חוכמה. היום עם כמעט כל מערכת פורומים פרימטיבית ניתן להוציא כתובת IP. אך באותה הקלות אני גם יכול להסוות אותה בכל מיני דרכים.
Ilan Jonas פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 השינוי הזה נעשה לאחר דילמה קשה שהתחבטו בה רבות - בין שליטה ופיקוח על חברים נרשמים לבין נגישות וקלות. נשקלה גם הטכנולוגיה המתקדמת במהירות והעובדה שהיום חשבון דואר חינמי כבר לא בגדר דבר חשוד אלא בגדר סטנדרט רגיל לחלוטין (ובמילים אחרות: GMAIL). הוחלט על השינוי והפירות הגיעו מיידית בכמות נרשמים (אמיתיים) גדולה מאד ביחס לתקופה מקבילה אשתקד.