Etai Charit פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 בעבר פרסמתי סריקה של צ'קליסטים ל-737 בפורום תפוז (אמנם ישנים, הם השתנו מאז). לפני כן דאגתי לשאול את אבי אם אפשר לפרסם את זה. הוא בירר עבורי עם הגורמים שלו, וחזר אליי כעבור יום עם תשובה.אין בעיה לפרסם. לא גורם בטחוני ולא גורם דיסקרטי. צ'ק ליסט ישן אין בעיה, צ'ק ליסט חדש אם יש לך אישור גורם מתאים = מנהל צי + מנהל הדרכה אז גם לא אמורה להיות בעיה. כשיהיה לך את זה, תעדכן אותי. בינתיים אין שום אישור כזה. בזמנו הם היו עדכניים. עדיין, אני לא יודע את מי אבא שלי שאל. עדיף בכל זאת לשאול גורמים מוסמכים. Better safe than sorry, זה נכון לגבי רוב תחומי החיים.
3Dvg פורסם מאי 28, 2007 דיווח פורסם מאי 28, 2007 בעבר פרסמתי סריקה של צ'קליסטים ל-737 בפורום תפוז (אמנם ישנים, הם השתנו מאז). לפני כן דאגתי לשאול את אבי אם אפשר לפרסם את זה. הוא בירר עבורי עם הגורמים שלו, וחזר אליי כעבור יום עם תשובה.אין בעיה לפרסם. לא גורם בטחוני ולא גורם דיסקרטי. צ'ק ליסט ישן אין בעיה, צ'ק ליסט חדש אם יש לך אישור גורם מתאים = מנהל צי + מנהל הדרכה אז גם לא אמורה להיות בעיה. כשיהיה לך את זה, תעדכן אותי. בינתיים אין שום אישור כזה. יש גם בעייה של זכויות יוצרים, משהו ישב וטרח וחשב והכין קובץ מקורי (ולא משנה השינוי הכי קטן שיש שם) ויהי לכך רק על הפן הזה צריך אישור. בקטע הביטחוני, יש גורמים רלוונתים שהם יכולים להחליט אני מכיר מקרים שבהם בקשו שלא לפרסם, יתכן ובקשה זו נתבקשה גם עכשיו...(אני אישית לא יודע)