Omer k פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 המקום הבא הוא הקשה ביותר מבין כל השלושה שהיו עד עכשיו נראה כמה זמן יקח עד לפתרון ולתמונות: בהצלחה!!! נ.ב אם עד השעה 19:00 לא היה פתרון אני יתן רמז
Itay Zecharia פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 זה מפל...? אולי הגרפיקה שלך במחשב לא נראית 100%.... זה מקשה מאוד.
Itai Ganor פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 זה מפל...?אולי הגרפיקה שלך במחשב לא נראית 100%.... זה מקשה מאוד. מסכים
Omer k פורסם אפריל 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2004 תראו הגרפיקה מעולה היא על הכי גבוהה שאפשר מה שכן התמונות צולמו בתוכנה ששומרת את זה כקובץ תמונה ואני אחרי זה מעביר את זה ל-JPG מה שקצת פוגם באיכות אבל אתם קרובים זה לא בדיוק מפל וזה לא משהו שתצפו שזה היה סימו לב שהכל מלא מים אין אי או משהו (זה לא מהו שיכול להיות במציאות) לפחות לא כל כך הרבה זמן - ועומד במקום
Omer k פורסם אפריל 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2004 ברמודה! טוב שהמטוס לא נפל... האמת לסר לך משהו אם תוכל לתת לי נקודות ציון של ברמודה זה מאוד יעזור אבל נדמה לי שברמודה יותר קרוב לאסיה זה יותר קרוב לקוטב - הצפוני...
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 ברמודה! טוב שהמטוס לא נפל...האמת לסר לך משהו אם תוכל לתת לי נקודות ציון של ברמודה זה מאוד יעזור אבל נדמה לי שברמודה יותר קרוב לאסיה זה יותר קרוב לקוטב - הצפוני... ברמודה יותר קרוב לאסיה!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: איפה אסיה ואיפה ברמודה? חברה, מה כל כך קשה היום בלקחת מפה ולהסתכל? נו!
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 תעזוב את החידה שלך, הנה שיעור קצר בגיאוגרפיה... משולש ברמודה הוא בעצם איזור מיסתורי במערב האוקיאנוס האטלנטי קרוב לפלורידה שבארצות הברית. הוא נקרא משולש בגלל שהאזור המסתורי הזה נמצא בין 3 נקודות שהם: מיאמי (בדרום פלורידה), איי פורטוריקו ואיי ברמודה ! תפתח את גוגל, תרשום "bermuda triangle" ותקבל המון אתרים שמדברים על זה... או שלפחות תבקר באתר הזה לעוד מידע http://www.bermuda-triangle.org
Harry Potter פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 לפי התמונות, יש גלים גבוהים. אז הניחוש שלי שזה הוואי.
gal_d פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 לא מבין בגאוגרפיה וזה גם מקצוע מעצבן אבל לפי הניחוש שלי זה אלסקה...
אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 עזובו אותכם גאוגרפיה, ידע כללי מינימלי.... אתפ מזכירים לי את כל הטיפוסים שג'י לנו מראיין ברחובות LA, שואל שאלות פשוטות של ידע כללי ומקבל תשובות של דבילים חסרי השכלה מאנשים שאמורים לדעת :x לא רוצה לעשות את זה (מרגיש זקן משהו :cry: ) אבל יש דברים שלא צריך ללמוד כדי ללמוד, אלה כדי לדעת בשביל הידע. כל חובב טיסה הכי צעיר אמור לדעת איפה זה משולש ברמודה, את זה אתם אמורים לדעת עוד לפני הצ'ק ליסט של ססנה או כל מידע טכני אחר. כן גם אני לא מכיר את כל המקומות עלפני כדור הארץ אך בכל זאת יש גבול לחוסר ידע...
Itai Ganor פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 עזובו אותכם גאוגרפיה, ידע כללי מינימלי....אתפ מזכירים לי את כל הטיפוסים שג'י לנו מראיין ברחובות LA, שואל שאלות פשוטות של ידע כללי ומקבל תשובות של דבילים חסרי השכלה מאנשים שאמורים לדעת :x לא רוצה לעשות את זה (מרגיש זקן משהו :cry: ) אבל יש דברים שלא צריך ללמוד כדי ללמוד, אלה כדי לדעת בשביל הידע. כל חובב טיסה הכי צעיר אמור לדעת איפה זה משולש ברמודה, את זה אתם אמורים לדעת עוד לפני הצ'ק ליסט של ססנה או כל מידע טכני אחר. כן גם אני לא מכיר את כל המקומות עלפני כדור הארץ אך בכל זאת יש גבול לחוסר ידע... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזדקן@
Omer k פורסם אפריל 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2004 יש תשובה! זה גל ענק... הגל הזה הוא גל בגובה 900 FT והוא נמאצ באנטרטיקה ושאדי תודה על ההסבר על משולש ברמודה והגל הזה למי שרוצה לבקר בו נמצא בנקודות ציון S73 37.92 W102 39.59 החידה הבאה תגיע עוד כמה זמן כי אני צריך למצוא אותה חח
Oren Geva פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 נראה יותר כמו באג מה זה גל 900 רגל שנמצא באופן קבוע ליד אנטרטיקה?
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 לפי שתי התמונות הראשונות , זה נראה כמו זרם מים רגיל וטבעי בתוך האוקינוס, ואפשר לחשוב שבמייקרוסופט הצליחו להדמות את התופעה הטבעית הזאת בצורה מוצלחת בתוך הסימולטור. יכול להיות שזה אכן המצב, וכפי שאורן אמר, אתה רואה את זה גבוהה מעל פני המים בגלל איזשהו באג. כשאחזור הביתה אני אסתכל אצלי אם מופיע הדבר הזה באמצע האוקיינוס.
Omer k פורסם אפריל 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2004 זה בהחלט נראה כמו באג... יש עוד דבר כזה אני יביא אותו בהזדמנות
Itai Ganor פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 נראה יותר כמו באגמה זה גל 900 רגל שנמצא באופן קבוע ליד אנטרטיקה? מסכים איתך חח חידה טיפשית עומר תן משהו נורמלי! :wink:
ely129 פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 אז ככה קודם כול קוראים לזה צונאמי ולא סונאמי- גם ביטוי דברים הוא דבר חשוב... ישנן למעשה מ"ס אופציות- 1- צונאמי- כתוצאה של רעידת אדמה, התפרצות הר געש תת מימית, או סופת הוריקן או שאר חברותיה לפני העליה ליבשה... 2- גלים בהוואי... קשה לי להאמין כי צריכים להיות עוד גלים... 3- כול אחד מן המוזכרים בסעיף 1 ללא צונאמי... נראה כבר שגיא נ.ב- חברה בנושא ברמודה יש צורך דחוף ליותר אינפורמציה אצל חלק מהכותבים נא לעבוד על זה...
ely129 פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 ישנו זרם הגולף golf stream שחוצה את האוקינוס מדרום אמריקה עד מערב אירופה האם הכוונה לזרם הזה? זהו זרם שבו טמפ' המים גבוהה מהטמפ' מסביב בכמה מעלות.. רמז- קשור גם לתופעה שנקראית אל-ניניו לאלו שמכירים.... האם הכוונה לזה? שגיא