Oren Geva פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 בלי תמונות ובלי טררם, לינק להורדה - http://library.avsim.net/search.php?Sea ... rentPage=1 תודה ענקית לחגי שבלי התמונות שלו לא הייתי יכול להקפיד על הפרטים הקטנים. אם ייצא לי, אני אטוס איתו בערב טיסה בארץ, ואז יהיו תמונות.
hagay פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 תודה ענקית לחגי שבלי התמונות שלו לא הייתי יכול להקפיד על הפרטים הקטנים.אם ייצא לי, אני אטוס איתו בערב טיסה בארץ, ואז יהיו תמונות. העונג כולו שלי לתרום גם משהו לקהילה ופשוט עשית את זה מדהים.
Itay Zecharia פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 כל הכבוד תודה על הצביעה אורן ממש כל הכבוד... ההשקעה יוצאת מן הכלל.
Shlomlux2 פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 יש לי בעיה עם ההתקנה של הצביעה... משומה המטוס כולוווו (כולל החלונות) לבן, וניסיתי לשנות כמה קונפיגורציות ב-Aircraf.cfg וכלום, נשאר לבן כמו סיד.... מישהו יודע למה? ואיך אפשר לתקן?
Oren Geva פורסם אפריל 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2004 אתה צריך להעתיק את ה-TEXTURE.IAF לספריה שלו ואח"כ להפעיל את ה-LOAD MANAGER שך המטס ולשמור. הספריה לא מכילה את כל הטקסטורות שהמטוס צריך. ה-LOAD MANAGER מוסיף את השאר. אם ההתקנה שלך היא לא התקנה מלאה של המטוס (ולא מעניין אותי מאיפה יש לך אותו) התנסה להעתיק ספרית TEXTURE מלאה, ועליה להעתיק את הטקסטורות שלי.