Opher Ben Peretz פורסם יוני 5, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2007 הודעתו של יעקב: עופר, מאוד מעניין ויהיה נחמד אם כל חודש-חודשיים תעלה פרקים נוספים של מורשת קרב ונשאים מסוג זה. לדעתי שילוב מסוקי הקרב שינה את תרומתו של הכלי לצבא היבשה ללא היכר. תקיפת שריון, כוחות מתנייעים ונייחים, מבנים. כל זה מגובה אפס עם יכולת מסתור והפתעה. כל אלה לא היו פעם. עכשיו שאני חושב על זה. לא שמתי לב שהוזכר הרבה שילוב מסק"רים במלחמת לבנון השניה. זה רק שלא הוזכר או שבאמת לא היה? אגב, יש סופר פרלון להורדה עם סמלי חה"א ועוד כמה מסוקים מהימים ההם אבל ללא הסמלים שלנו. ואם כבר נוסטלגיה, אז קיים גם הנורד שיכול להצניח עד 36 לוחמים משני צידי המטוס עופר - כמה מילים על העברת הראדרים המצריים לישראל מתחת לגופי המסוקים?? אחד נדמה לי שהושלך בדרך, מעל לים?
Ido Rosenthal פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 הועבר לפורום המתאים. יעקוב, לא - אין מקום למורשת קרב בפורום שלנו, לפחות לא כל עוד אין פורום OFF TOPIC פה, זה לא פורום היסטוריה וגם לא פורום ותיקי צה"ל זה פורום VATIL עם כללים ברורים. אני מבקש לא להפוך את הדיון לדיון מליטנטי, גם ככה הוא גבולי.
אורח פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 למשל, אין לנו היכולת שקיימת במטוסי קרב, בהם מרבית הכוח מופעל בידי טייס בודד ורק מטוסים ייעודיים מופעלים בידי שני אנשי צוות. האם בצבא האמריקני זה קיים? לא ידוע לי על מסוקים צבאיים רבים המופעלים בידיי איש צוות בודד. כמו כן, אצל האמריקנים מרבית המסוקים הם בשירות הצבא וחיל הים ולא בשירות חיל האויר אם אני לא טועה. ממילא מסק"רים במלחמה הם פעמים רבות הם נכס ת"פ חי"ר או שריון.
Opher Ben Peretz פורסם יוני 5, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2007 פירסמתי את ההודעה המקורית לרגל 40 שנה לששת הימים החל היום, כרוחו של מנהל החטיבה. הן לגבי הנושא עצמו והן לגבי שימוש בפורום זה לנושאים שאינם הדמיית טיסה לשמה. למרות שלא קראתי את דבריו של יעקב, אבקש לבדוק עם תומר את העניין טרם תיקבע כאן גבולות. תודה וחג שמח! הועבר לפורום המתאים.יעקוב, לא - אין מקום למורשת קרב בפורום שלנו, לפחות לא כל עוד אין פורום OFF TOPIC פה, זה לא פורום היסטוריה וגם לא פורום ותיקי צה"ל זה פורום VATIL עם כללים ברורים. אני מבקש לא להפוך את הדיון לדיון מליטנטי, גם ככה הוא גבולי.
E.Z פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 הדיונים הנ"ל האלה גבוליים ושנויים במחלוקת ולמרות הכל מאושרים הן על ידי מנהל החטיבה והן על ידי מנהל הפורום, אבל זה לא סותר את האופציה שהדיון הזה יופסק במידה ויעבור את גבולות הטעם הטוב בהקשרים הנ"ל בהתאם לשיקול הדעת של המנהלים, לכם אני מבקש להשאיר מיחוץ לדיון הזה את כל הפוליטיקה והדיעות ולדון רק בעובדות. תודה
Niv Malin פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 חבל, חבל שאי אפשר גם לדבר על דברים שכן קשורים לתעופה אבל טיפה מעבר! כי אנחנו הרי יותר מעוד חטיבה של ווטסים, כמו שהרבה חשים וחושבים אנחנו מעין משפחה, אין אחד כאן שאחרי יום עבודה/לימודים ארוך ומייגע, מגיע הביתה ונהנה ישר לפתוח את עמוד החטיבה ולהתחיל לשקוע בנושאים השונים. אז כאשר אחד כמו עופר, מביא לנו סיפורים אמיתיים מהחיים שבחוץ, ומתנדב בלי שאף אחד אומר לו, להשקיע מזמנו ולכתוב לנו על ההיטוריה המעניינת שאנחנו חלק ממנה ובזכותה אנחנו קיימים, אז גם את זה אוסרים. זה אחד הדברים שמאחדים ומייחדים את החטיבה שלנו, להתעסק ולהתעניין גם טיפה מעבר, אז אין מילה יותר מדויקת מאשר חבל.
E.Z פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 חבל, חבל שאי אפשר גם לדבר על דברים שכן קשורים לתעופה אבל טיפה מעבר!כי אנחנו הרי יותר מעוד חטיבה של ווטסים, כמו שהרבה חשים וחושבים אנחנו מעין משפחה, אין אחד כאן שאחרי יום עבודה/לימודים ארוך ומייגע, מגיע הביתה ונהנה ישר לפתוח את עמוד החטיבה ולהתחיל לשקוע בנושאים השונים. אז כאשר אחד כמו עופר, מביא לנו סיפורים אמיתיים מהחיים שבחוץ, ומתנדב בלי שאף אחד אומר לו, להשקיע מזמנו ולכתוב לנו על ההיטוריה המעניינת שאנחנו חלק ממנה ובזכותה אנחנו קיימים, אז גם את זה אוסרים. זה אחד הדברים שמאחדים ומייחדים את החטיבה שלנו, להתעסק ולהתעניין גם טיפה מעבר, אז אין מילה יותר מדויקת מאשר חבל. איפה קראת בדברים שרשמתי שזה אסור? מותר אבל בגבולות הנכונים ובטעם בהתאם לחוקי הפורום חבל שעופר בחר לערוך את דבריו על מלחמת ששת הימים לא היה בהם שום דבר פסול.
Niv Malin פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 חבל, חבל שאי אפשר גם לדבר על דברים שכן קשורים לתעופה אבל טיפה מעבר!כי אנחנו הרי יותר מעוד חטיבה של ווטסים, כמו שהרבה חשים וחושבים אנחנו מעין משפחה, אין אחד כאן שאחרי יום עבודה/לימודים ארוך ומייגע, מגיע הביתה ונהנה ישר לפתוח את עמוד החטיבה ולהתחיל לשקוע בנושאים השונים. אז כאשר אחד כמו עופר, מביא לנו סיפורים אמיתיים מהחיים שבחוץ, ומתנדב בלי שאף אחד אומר לו, להשקיע מזמנו ולכתוב לנו על ההיטוריה המעניינת שאנחנו חלק ממנה ובזכותה אנחנו קיימים, אז גם את זה אוסרים. זה אחד הדברים שמאחדים ומייחדים את החטיבה שלנו, להתעסק ולהתעניין גם טיפה מעבר, אז אין מילה יותר מדויקת מאשר חבל. איפה קראת בדברים שרשמתי שזה אסור? מותר אבל בגבולות הנכונים ובטעם בהתאם לחוקי הפורום חבל שעופר בחר לערוך את דבריו על מלחמת ששת הימים לא היה בהם שום דבר פסול. באמת חבל, ואני מקווה שהבחירה למחוק הפעם, לא תביא למיעוט שיתוף הסיפורים שלו.
E.Z פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 חבל, חבל שאי אפשר גם לדבר על דברים שכן קשורים לתעופה אבל טיפה מעבר!כי אנחנו הרי יותר מעוד חטיבה של ווטסים, כמו שהרבה חשים וחושבים אנחנו מעין משפחה, אין אחד כאן שאחרי יום עבודה/לימודים ארוך ומייגע, מגיע הביתה ונהנה ישר לפתוח את עמוד החטיבה ולהתחיל לשקוע בנושאים השונים. אז כאשר אחד כמו עופר, מביא לנו סיפורים אמיתיים מהחיים שבחוץ, ומתנדב בלי שאף אחד אומר לו, להשקיע מזמנו ולכתוב לנו על ההיטוריה המעניינת שאנחנו חלק ממנה ובזכותה אנחנו קיימים, אז גם את זה אוסרים. זה אחד הדברים שמאחדים ומייחדים את החטיבה שלנו, להתעסק ולהתעניין גם טיפה מעבר, אז אין מילה יותר מדויקת מאשר חבל. איפה קראת בדברים שרשמתי שזה אסור? מותר אבל בגבולות הנכונים ובטעם בהתאם לחוקי הפורום חבל שעופר בחר לערוך את דבריו על מלחמת ששת הימים לא היה בהם שום דבר פסול. באמת חבל, ואני מקווה שהבחירה למחוק הפעם, לא תביא למיעוט שיתוף הסיפורים שלו. כנ"ל :!:
yaakovbl1 פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 הועבר לפורום המתאים.יעקוב, לא - אין מקום למורשת קרב בפורום שלנו, לפחות לא כל עוד אין פורום OFF TOPIC פה, זה לא פורום היסטוריה וגם לא פורום ותיקי צה"ל זה פורום VATIL עם כללים ברורים. אני מבקש לא להפוך את הדיון לדיון מליטנטי, גם ככה הוא גבולי. עידו, אני מביע דעות שונות בנושאים מגוונים, אבל אף פעם לא נכנסתי עד היום לענייני בקרת ההודעות בפורום. אני שואל. מה ההבדל בין GENERAL ל OFF TOPIC? גם שואל מה בחוקי הפורום גרם לך להתערב בטופיק? קראתי את חוקי הפורום ממש עכשיו. עופר מתאר לא מהיום ארועים צבאיים מעניינים, מה קרה הפעם? עריכה: (טעות - עידו הצטער) אתה כותב שאין מקום למורשת קרב ומצטער שעופר מחק את הודעתו? אין ספק שתקופת המבחנים משנה לנו את המטבוליזם, אבל עד כדי כך??
Yahav Barzilay פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 אנשים תרגעו. מתחיל להציק העקיצות האלה למנהלי הפורום. גם לאלמוג, גם לעידו, הם האחראיים כרגע ולא אף אחד אחר, תנו להם לעשות את העבודה שלהם בשקט כל עוד זה התפקיד שלהם. אם יטעו יש אנשים שיתקנו אותם מלמעלה, אין צורך להביע את דעתכם לגבי מנהל X בפומבי. ובטח שלא "להיכנס בו" כל פעם מחדש. וזה נכון לגבי המון נושאים ואנשים שונים, בזמן האחרון. גם אני מאוד מצטער שעופר החליט למחוק את דבריו, למרות שאני לא מצליח לחשוב על סיבה הגיונית, עובדה שהדיון נשמר ורק הועבר לפורום מתאים יותר, אין צורך להיפגע ולעשות עיניין מכל הערה של מנהלי הפורום. חלאס אנשים תנו למנהלים לעשות את העבודה שלהם בשקט, הם יודעים מה הם עושים, אין צורך להתווכח על כל דבר ולעשות רעש. בוקר טוב.
yaakovbl1 פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 יהב, אם התכוונת אלי, אז אני אומר מעל במה פומבית שאני דווקא מחבב את עידו ולא נהנה מעקיצות. אבל תחשוב רגע: אחרי כל שם עומד אדם אמיתי. עם רגשות. עופר כמעט שפך דם אמיתי בארועים שהוא מתאר (ואני מקווה שאני צודק ובאמת לא נשפך דם) ואז בא מישהו וטראח.. צריך להתחשב בבנאדם. אם זה גבולי אז לא להעיר! יש מצב "כן" ומצב "לא". אין באמצע. תאר לך שמקבלים מישהו לעבודה ואומרים לו: "אתה בפנים אבל בקושי קיבלנו אותך". איך לדעתך יעבוד אותו אדם? אם זה גבולי מהצד החיובי. אז לא להעיר כלל! דבר נוסף - איפה כתוב בכללים הברורים של הפורום שמורשת קרב לא לגיטימי? (כמו שהעירו לי) אתה יכול להצביע על כלל כזה? יש כלל ברור או אולי כלל שפרשנותו אומרת כך? גם בואטסים אין כזה כלל. אני עכשיו חוזר מהתקנון שלהם. אני לא בעד רוח וצלצולים אבל זה לא בסדר שמישהו מנווט את הפורום על פי כללים ברורים שבכלל לא כתובים. ויסלח לי עידו שוב. הוא אחלה איש מבחינתי.
Yahav Barzilay פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 יעקב במקרה הזה כן התכוונתי אליך, אבל זה לא אישי. אני דיברתי על תופעה שהולכת ומתרבה כאן וסתם "מלכלכת" את הפורום. במקום דיונים עיניינים עם מינימום הערות, הולכים ומתרבים הדיונים בהם אתה רואה מיני- עימותים בין חברים למנהלי פורום. ממש לא נעים להיכנס לדיון ולראות שהוא נהרס בגלל שמישהו החליט שהוא יודע את העבודה יותר טוב ממנהלי הפורום. שוב, אין לך מושג כמה אני מעריך את עופר, ואת כל מה שהוא עשה כדי שבסופו של דבר אני אוכל לחיות במדינה הזאת, אבל אף אחד בטח ובטח שלא עידו ואלעד באו וניסו לפגוע אישית בעופר. הם פשוט עושים את עבודתם, מנסים להחדיר בנו כללים ותקנות, וכן גם אם זה לא מוצא- חן בעינינו, לדעתי להגיב בפומבי למנהל פורום ולסתור אותו אינה דרך להעמיד אותו על טעותו. כי ככה זה ילך ויגדל ואז כל מי שיהיה לו ספק קטן בדבריו של מנהל, יגיב ו"יקלקל" כל פוטנציאל לדיונים טובים. יש לך הערה למנהל מסויים? כתוב לו הודעה יפה בפרטי ואני מבטיח לך שהוא ישיב, ואם אתה ממש אבל ממש עצבני עליו תכתוב למנהלים שלו, זה יעשה את העבודה יפה מאוד. בקשר לדוגמא שכתבת לגבי העבודה, נפלת על הבנאדם הלא נכון :mrgreen: בימים אלה אני חורש את העיר הולך לאורכה ולרוחבה ומזיע רק כדי לשמוע את המילה: "היתקבלת". אויי כמה אני אשמח כשאני אשמע את זה ומבחינתי ההמשך אינו משנה. ההפך, אם יגידו לי בקושי אעשה כמיטב יכולתי על מנת להעמיד אותם על טעותם. כמובן, במובן של עבודה קשה. דבר נוסף - איפה כתוב בכללים הברורים של הפורום שמורשת קרב לא לגיטימי? (כמו שהעירו לי)אתה יכול להצביע על כלל כזה? יש כלל ברור או אולי כלל שפרשנותו אומרת כך? גם בואטסים אין כזה כלל. אני עכשיו חוזר מהתקנון שלהם. והינה, זו דוגמא אחת מיני רבות לתופעה שאני מדבר עליה. מאיפה אתה יודע כיצד מדריכים את מנהלי הפורום? לפי איזה כללים. אז בדיוק כמו שאמרתי למעלה, הלכת ובדקת ווידאת רק כדי לבוא לפורום ולכתוב בפומבי: "בדקתי והינה אתם טעיתם", גם אם לא בנוסח הזה. למה זה טוב? למה זה תורם? איך זה מועיל? מתוקף תפקידם כמנהלי פורום הם קיבלו על עצמם חוקים ותקנות לשמור, וזה מה שהם עושים, האמן לי שעידו לא קם בבוקר ומעביר דיונים סתם כך, יש להם חוקים ולפיהם הם עובדים. וברגע שאחד מהם טעה אלה שמעליהם מעמידים אותם על טעותם (וזה קרה כבר בדיון מסויים לא מזמן), זה מספיק תאמין לי. אין צורך לעשות את זה על-גב דפי הפורום. התופעות האלה, תרצה או לא תרצה פוגעות בתדמיתם של "אוכפי החוק" בפורום או אם תרצה שומרי הסדר. זה מה שהם ולא שום דבר אחר.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 יעקב, תודה על התיחסותך לדרך ניהול הפורום, אני רוצה לספר לך ולאחרים שמנגנון הביקורת העצמית של החטיבה ושל מנהלי הפורום עושה כמיטב ידיעתו ויכולתו על מנת להנעים את המרחב הזה לכולנו. אין ספק שתקופת המבחנים משנה לנו את המטבוליזם, אבל עד כדי כך?? צר לי על דבריך, ראה הוזהרת.
yaakovbl1 פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 יעקב,תודה על התיחסותך לדרך ניהול הפורום, אני רוצה לספר לך ולאחרים שמנגנון הביקורת העצמית של החטיבה ושל מנהלי הפורום עושה כמיטב ידיעתו ויכולתו על מנת להנעים את המרחב הזה לכולנו. אין ספק שתקופת המבחנים משנה לנו את המטבוליזם, אבל עד כדי כך?? צר לי על דבריך, ראה הוזהרת. משה מלכתחילה לא התכוונתי להקדיש זמן נוסף לעניינים שמסביב. אבל לאחר ההזהרה :shock: על המשפט "הקיצוני" שלי... ...כדאי אולי באמת להחריש
yaakovbl1 פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 ויש המשך - יהב, נחמד לקרוא את התייחסות שלך, אני אומר את זה ללא שמץ ציניות. הנקודה שלי היא שצריך לזכור שזה לא רק מחיקת מילים, אלא להגיד לבנאדם בפרצוף "שתוק הדברים שלך לא לעניין" וזה לא כל כך נעים לשמוע, במיוחד החל מגיל מסויים. מעבר לזה, אין לי שום רצון לחרחר בלאגנים ובזה מיציתי את תרומתי. תודה לאנשי ניהול הפרום על ההקשבה וגם על העבודה הקשה. אני יודע שהתפקיד קצת בעייתי
אורח פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 חבל שאתם כרגיל מצליחים להרוס שוב שרשור מאוד מעניין שלצערי, את ההודעה הראשית לא הספקתי לקרא במלואה. אני יודע שחם וכשחם אנשים מתחרפנים, ממליץ להתקין מזגן טורררנדו, קניתי לאשתי, לאחותי וספתא שלי ... לחמתי קניתי אחד שרק מחמם עופר אשמח באם תחזיר או לפחות במידה ושמרת (אני מקווה) שלח לי את ההודעה המקורית שלך ומאוד מקווה שתמשיך לשתף אותנו. גבולי ב*@#$ שלי.
Ido Rosenthal פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 יעקוב בוא נבהיר כמה דברים: א. לא מחקתי לעופר את ההודעה ב. לא ביקשתי מעופר למחוק את ההודעה ג. לא הגבתי לדבריו של עופר, התגובה שלי הייתה לדבריך (אני חושב כי אני לא יודע איזה יעקוב רשם את זה). ד. OFFTOPIC = דיון שלא קשור לתחביב שלנו, ולא GENERAL הוא לא פורום כזה עכשיו לעניין ההערה שלי, ההסטוריה מלמדת, ועם כל הכבוד יש לי קצת יותר הסטוריה פה, שהדיונים האלה בסופו של דבר מובילים לשיחות על: אוסלו, ערבים, שטחים, כיבוש ועוד... בדיון על ירושלים נתנו לזה להתפתח ותראה מה קרה, פה אותתי לכולם שאנחנו פה ולא להסחף כי חבל. ולסיכום, אני לא בתקופת מבחנים וההערה הזו לא במקום
Almog Atar פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 ויש המשך - יהב, נחמד לקרוא את התייחסות שלך, אני אומר את זה ללא שמץ ציניות. הנקודה שלי היא שצריך לזכור שזה לא רק מחיקת מילים, אלא להגיד לבנאדם בפרצוף "שתוק הדברים שלך לא לעניין" וזה לא כל כך נעים לשמוע, במיוחד החל מגיל מסויים. מעבר לזה, אין לי שום רצון לחרחר בלאגנים ובזה מיציתי את תרומתי. תודה לאנשי ניהול הפרום על ההקשבה וגם על העבודה הקשה. אני יודע שהתפקיד קצת בעייתי התפקיד הזה מאוד מאוד בעייתי, בייחוד שאחרי כל דבר שאתה עושה קופצים עליך אנשים וצועקים עליך למה עשית מה מי מו. קראתי חלק מההודעה של עופר ובאמת חבל לי שהוא מחק אותה (ולא אף אחד אחר), לאחר שחזרתי והתפנתי להיכנס שוב לפורום לקרוא את ההודעה ראיתי שהיא נמחקה. עידו רק העביר את הדיון לGENERAL שדרך אגב פה הדיון הזה היה אמור לקבל יותר צפיות מאשר ATC/תחקירים, אף אחד לא אמר שהדיון הזה אסור, פשוט הוא לא היה בפורום המתאים. לפי דעתי אתם רק מחפשים את "המעידות" או "התגובות" שלנו בעיקר (שלי ושל עידו) בשביל להגיד לנו אח"כ כמה אנחנו לא בסדר..... ואני לא מפנה את זה לאף אחד.
אורח פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 למען האמת, כמי שניהל את הפורום הזה תקופה ארוכה, אני לא רואה מה בעייתי בשרשור הזה... אולי פיספסתי את ההתחלה לפני המחיקות אבל אני חושב שקראתי את ההודעה המקורית של עופא ואני לא רואה פה שום דבר פוליטי.
mickey lip פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 למען האמת, כמי שניהל את הפורום הזה תקופה ארוכה, אני לא רואה מה בעייתי בשרשור הזה...אולי פיספסתי את ההתחלה לפני המחיקות אבל אני חושב שקראתי את ההודעה המקורית של עופא ואני לא רואה פה שום דבר פוליטי. בדיוק מה שרציתי לרשום. ולכל המלעיזים, תנהלו אתם את הפורום אם אתם חושבים שזה קל........ חתיחת תיק זה, ותמיד תצאו לא בסדר. אז חלאס, תנו למנהלי הפורום לעבוד, אולי הם טועים לפעמים, אבל עדיין הם עושים עבודה מלוכלכת וקשה שלא כל אחד היה מוכן לקחת על עצמו ,או להשקיע את כמות השעות שהיא דורשת. קצת פירגון.
yaakovbl1 פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 בדר"כ אני נכנס לקריאה מה חדש. הפעם נכנסתי במיוחד לראות עוד מידע בטופיק הספציפי הזה - והופ הוא כבר איננו. אני בעד מנהלי הפורום, כמו שאני בעד משטרה. מישהו צריך לעשות סדר. הטענות שלי הן: 1. לא היתה בעייה בתוכן עד הנקודה שבה התערבו. 2. לחשוב על האדם לפני שמתערבים לו. מישהו פה אמר שהייתי צריך לכתוב למנהל הפורום הודעה אישית. אבל הוא לא אמר שמנהל הפורום אולי היה צריך לפנות אישית לכותב. 3. עובדתית באמת הטופיק לא נמחק על ידי מנהל הפורום, אבל התערבותו גרמה למחיקה. זה אותו דבר. ושיהיה ברור - אני לא נכנס כדי לשפוך טענות. זה לא הלחם שלי... אני פה הרבה יותר ממה שנראה. נכנס-קורא-יוצא. הכל בשקט ללא גלים. אם אני כבר מעיר אז אולי באמת יש בעיה. תודה לאלמוג והשאר על ההערות.
Almog Atar פורסם יוני 6, 2007 דיווח פורסם יוני 6, 2007 בדר"כ אני נכנס לקריאה מה חדש.הפעם נכנסתי במיוחד לראות עוד מידע בטופיק הספציפי הזה - והופ הוא כבר איננו. אני בעד מנהלי הפורום, כמו שאני בעד משטרה. מישהו צריך לעשות סדר. הטענות שלי הן: 1. לא היתה בעייה בתוכן עד הנקודה שבה התערבו. 2. לחשוב על האדם לפני שמתערבים לו. מישהו פה אמר שהייתי צריך לכתוב למנהל הפורום הודעה אישית. אבל הוא לא אמר שמנהל הפורום אולי היה צריך לפנות אישית לכותב. 3. עובדתית באמת הטופיק לא נמחק על ידי מנהל הפורום, אבל התערבותו גרמה למחיקה. זה אותו דבר. ושיהיה ברור - אני לא נכנס כדי לשפוך טענות. זה לא הלחם שלי... אני פה הרבה יותר ממה שנראה. נכנס-קורא-יוצא. הכל בשקט ללא גלים. אם אני כבר מעיר אז אולי באמת יש בעיה. תודה לאלמוג והשאר על ההערות. יעקוב אתה כנראה לא הבנת פה משהו. אף אחד לא נגע בהודעה של עופר, הדבר היחיד שנעשה זה להעביר את הדיון מפורום ATC/תחקירים לג'נרל. אני מציע שתקרא את מה שכתבתי למעלה שוב. אף אחד לא ראה פה בעיה שדורשת מחיקה או עריכה של ההודעה, מריפרוף קל ראיתי שההודעה הייתה בעלת מידע חיוני וחשוב שכן היה צריך להישאר בפורום, הדבר היחיד שהיה צריך לעשות זה פשוט להזיז את הנושא מפורום אחד לשני - זהו.