עבור לתוכן
Barak

חד"ב 2007 - הספירה לאחור החלה

Recommended Posts

פורסם

שבת שלום רבותיי,

אמנם זה עדיין לא סגור 100% וחס וחלילה טפו טפו טפו לא ננחס אבל בגדול יש לנו מקום לחד"ב הקרוב בשעה טובה ומוצלחת. סגירה סופית מיועדת שבוע הבא.

בפרטים לגבי המקום בדיוק איפה זה כרגע אני מעדיף לא להתעסק יותר מדי רק נגיד שזה בקרבת מקום לרחובות, כאשר התאריך המיועד הוא סופה"ש 12-14 ביולי או 5-7 ביולי.

אנחנו מודעים לעבודה שב-9.7 יש בגרות בפיזיקה וב-16.7 יש מועד ב' במתמטיקה, ולכן החלטנו להקצות חדר במיוחד בשביל שהאנשים יוכלו ללמוד בשקט עם מזגן בצוות עם חברים אחרים מהחטיבה.

בכל מקרה חשוב שהחברים יגידו איזה תאריך פחות "יכאב" להם מבחינת הבגרויות הללו.

אז חדשות טובות וחדשות קצת יותר טובות לי אליכם:

טובות - יש מקום לחד"ב וסוף סוף אחרי הרבה זמן הולכת להיות פה חגיגה אמיתית באמת.

יותר טובות - אנחנו חייבים את עזרת חברי החטיבה בנושאים שונים ומשונים. (תראו בהמשך)

אני אתחיל עם הדרישות שלי :

1. פקחים/בקרים. (אנשים מוסמכים בלבד)

2. מאיישי מבצעים. (לא חייב להיות פקח/בקר בשביל התפקיד הזה)

3. מאיישי מבצעים אלעל. (כרגע בסמכות אלעל VA בלבד)

אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שרוצה/מעוניין להגיע ולתפקד באחד מאלו הרשומים פה נא לפנות אלי בפרטית בהקדם האפשרי כדי שנתחיל לשבץ אנשים.

בנוסף, אם יש לכם רעיונות בראש דברים שבא לכם לנסות או כל דבר כזה או אחר נא לפנות אלי בפרטית כדי שננסה למנף את העניין.

חשוב שנבין שזו משימה חטיבתית ולכן קריטי שכל אחד מאיתנו ירכז מאמצים ויתרום גם אם זה בקצת למען הצלחת האירוע, בסופו של דבר זה הכל בשבילנו..

בהצלחה לכולנו !

פורסם

קודם כל, כל הכבוד =D>

אני מעדיף כמובן את ה-12-14, מפני שזה מועד ב', וזה מתמטיקה שיש גם חורף וגם קיץ , שני מועדים.

פיזיקה גם הרבה יותר קשה וגם מועד אחד פעם בשנה, לכן עדיפות ל-12-14.

פורסם
כל הכבוד רק שממש מבאס שזה סוף שבוע...שבת!!!!חבל שאין התחשבות
החטיבה מורכבת מאנשים שגם עובדים...

אנשים שלא שומרים שבת לא עובדים שישי שבת... אבל כן טסים,

ועל כן הם הרוב... אני באמת מצטערעל כל אלה ששומרים שבת שלא יכולים להגיע.. אבל אם נתחשב בהם כל אלה שלא יכולים כי הם עובדים באמצע השבוע / לומדים (אוניברסיטה/מכללה) לא יגיעו והם לדעתי הרוב פה.

אני בטוח שתספיק לחטוף טיסה בצאת השבת ולפני כניסתה .. ובחמישי... יהיה טוב!

פורסם
כל הכבוד רק שממש מבאס שזה סוף שבוע...שבת!!!!

90 אחוז מהאנשים פשוט לא יכולים באמצע שבוע.

אנשים עובדים ויש להם עיסוקים אחרים באמצע שבוע.

סופ"ש זה מתאים לכולם, התנועה כפולה ואף משולשת מאשר אמצע שבוע + מלא טייסים זרים שמגיעים גם בשעות מטורפות..

לגבי תפקיד 3 שכרגע קשור לאל על VA. מה שאני יכול להגיד בשלב זה : תחזיקו חזק כי עוד לא נראה דבר כזה...

פורסם

ועל כן הם הרוב... אני באמת מצטערעל כל אלה ששומרים שבת שלא יכולים להגיע.. אבל אם נתחשב בהם כל אלה שלא יכולים כי הם עובדים באמצע השבוע / לומדים (אוניברסיטה/מכללה) לא יגיעו והם לדעתי הרוב פה.

אור אני מסכים איתך ואני מבין..מה לעשות.ככה נולדתי..ובאמת אני אנסה לתפוס איזה טיסה טובה..וגם סולח חח

פורסם

אור אני מסכים איתך ואני מבין..מה לעשות.ככה נולדתי..ובאמת אני אנסה לתפוס איזה טיסה טובה..וגם סולח חח

תאמין לי שיש מלא תנועה בחמישי לפחות ולפעמים גם יותר משישי, אתה תספיק לטוס תאמין לי :lol:

פורסם

לגבי ה"חדר למידה" -

בלי קשר לתאריך שייבחר אני אדאג לתרגולים למי שיצטרך ללמוד וגם עזרה במקרה הצורך.

חשוב שכל מי שמתכון להגיע לחד"ב ונבחן באחת הבחינות באמת יאמר את התאריך המועדף עליו.

אנחנו מודעים לכך ששני התאריכים בעייתים מאוד, אך מצד שני יש מרווח די גדול ללמידה למבחן, ולמרות המאמצים לא הצלחנו למצוא תאריך אחר.

פורסם

אהלן חברים.

ראשית תודה רבה לעומר אפרת ואבא שלו עוזי אפרת שפועל לאישור סופי לקבלת המקום עבורנו, כרגע מחכים לאישור סופי במהלך השבוע.

מאייש מבצעים - הכוונה לטייס או פקח שישבו מול מחשב שבו טייסים יוכלו להתקשר ולתאם חניות, טיסות מיוחדות וגם ביקורים, התקשרות יכולה גם להיות בעזרת מסנגר לטובת טייסים זרים.

מאייש מבצעים אל על - הכוונה היא לבחור שישב על עמדת מחשב ויתאם טיסות וחניות לטייסים אלהל לפי לוח טיסות אמיתי.

אין צורך לאייש שני עמדות אלה בכל האירוע אלה בשעות מוגדרות בלבד, ולכן נשמח לעזרה בנושא.

המקום נמצא באזור רחובות יבנה, פירוט נרחב על המיקום המדוייק וכיצד להגיע יהיה בהמשך, אז בבקשה התאזרו בסבלנות, להלן כמה תמונות של המקום להעלת המורל החטיבתי :D

כך נראה המקום מבחוץ, עם הגינס זה אמיר פז (מנהל האירוע), עם החולצה האדומה זה ברק פטכ, ובצד ליד הג'יפ עוזי אפרת, אדם מקסים (התאריך במצלמה לא מכוון :mrgreen: )

imgp0403lp4.jpg

התמונה השניה היא המטבחון המיועד להפסקות אוכל ושתיה

imgp0404kt7.jpg

בתמונה הזו מופיע חדר המנוחה, זה החדר עם הכי פחות ציוד, והוא ישמש למנוחה.

imgp0405ws5.jpg

בתמונה הבאה רואים את חדר מאייש מבצעים ואחראי משמרת

imgp0406yu9.jpg

ובתמונה הבאה רואים את "סוכת המגדל" שזה אחד הדברים היותר יפים הפעם.

imgp0407hu4.jpg

וכך הוא נראה מבחוץ, עם חלונות שאוטמים רעש בצורה טובה מאוד, דבר חיוני לתפקוד המגדל.

imgp0408nj8.jpg

בטעות לא צילמתי את שני החדרים שמיועדים להיות חדרי מכ"ם, אבל אתה יכולים כבר בטח לדמיין איך הם יראו, כפי שברק ציין וגם אני אמרתי, זה עדיין לא סופי אבל זה מאוד מבטיח.

כמו שאתם רואים המקום מאוד חדש וכל הציוד בו חדש, חשוב שכל מי שמגיע לבקר/לפקח יפנים שהמקום הזה חוזר לבעליו כמו שקיבלו אותו, עוד נרחיב בנושא בהמשך.

אמיר יפרסם רשימת ציוד לטובת החד"ב, נשמח לכל עזרה בנושא לטובת ההצלחה של כולנו ושל האירוע.

שבת שלום.

פורסם
החלום של אמיר שוב מתגשם...

בסוף הוא גם יגיע להתקין רשת בסוכת מגדל בב"ג האמיתית.

הוא יעביר את הפקחים במגדל לחדר כזה ואותנו הוא ישים במגדל :lol:

פורסם

כל הכבוד חברים !!!

החלטה לא קלה אבל אני אישית מעדיף 12-14...

חייב להגיד שהייתי במקום, והוא פשוט מ-ד-ה-י-ם, הייתם צריכים לראות את ההבעה בפנים של אמיר שהוא ראה את המקום...

מאוד מקווה שזה יצא לפועל, איזו התרגשות :)

פורסם

אם צריך כל עזרה בקטע הטכני, הקמת רשת, חיבור המחשבים אני יכול בכיף לעזור. אם צריך מחשבים או מסכים spare - אני יכול לארגן גם כמה כאלה. יש לי מספיק זרוקים בבית :-)

אה ואם המועד יצא לפני הבגרות במתמטיקה, אני גם אשמח לבוא ולעזור למי שלומד למועד ב', לי יש מבחן במתמטיקה משלי ללמוד אליו (אוניברסיטה) ואני אשמח להגיע לשם...

בקיצור - נראה מרשים ביותר ומחכה בקוצר רוח

פורסם
אם צריך כל עזרה בקטע הטכני, הקמת רשת, חיבור המחשבים אני יכול בכיף לעזור. אם צריך מחשבים או מסכים spare - אני יכול לארגן גם כמה כאלה. יש לי מספיק זרוקים בבית :-)

אה ואם המועד יצא לפני הבגרות במתמטיקה, אני גם אשמח לבוא ולעזור למי שלומד למועד ב', לי יש מבחן במתמטיקה משלי ללמוד אליו (אוניברסיטה) ואני אשמח להגיע לשם...

בקיצור - נראה מרשים ביותר ומחכה בקוצר רוח

תודה יובל, תכף תתפרסם הודעה של אמיר לעזרה בציוד, אתה מוזמן לפנות אליו לאחר הפרסום

פורסם
שאף אחד לא יבוא בתלונות ויגיד שאנחנו מבזבזים את הזמן שלנו בלטוס במקום ללמוד ;)

מי אמר שטיסה זה בזבוז זמן?

צריך לטפל בו.. מי שאמר לך כזה דבר תגיד לך שהגב יבוא עליו (כל הפורום)

פורסם
שאף אחד לא יבוא בתלונות ויגיד שאנחנו מבזבזים את הזמן שלנו בלטוס במקום ללמוד ;)

מי אמר שטיסה זה בזבוז זמן?

צריך לטפל בו.. מי שאמר לך כזה דבר תגיד לך שהגב יבוא עליו (כל הפורום)

מי שאומר שזה בזבוז זמן

:microwave:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...