עבור לתוכן
אורח

TFC the Central America tour

Recommended Posts

פורסם

TFC ממשיכה בסבב העולמי וממשיכים במרכז אמריקה והפעם לפנמה סיטי.

תדריך כרגיל באתר TFC - http://tfc.rwy12.com

כרגיל 21:30 בקוסטה ריקה.

TFC.

פורסם

למען האמת אין לי מושג, ביקשתי מדודי למצא שדה בטווח של עד 500NM מ MROC והוא מצא את פנמה סיטי.

משם כל שנישאר לי זה להכין תוכנית אומנותית לערב יום חמישי :)

יותר מאוחר יתפנה לי קצת זמן ונחקור את השדה הזה, אולי יהיה אפשר לעשות גיחה קצרה אליו אחרי הנחיתה, אבל לא ניראה מנסיון שיעשו את זה.

פורסם

אמש שייטתי לרענון מעל איזור התעלה אותו אני כבר מכיר מזה זמן בגרסאות שונות, ובלי כל בעייה זיהיתי לפחות 3 שדות פלוס "מסלול דשא" לנחיתות כייף של GA באיזור העיר פנמה סיטי.

MPTO הוא השדה הגדול מביניהם (וגם הבינלאומי) עם 2 מסלולים ארוכים מקבילים, ואין פלא שדודי מצא אותו....MPGP עם מסלול אחד ארוך, להערכתי לשימוש פנים ארצי למטוסים בינוניים ו-GA .

ה-MESH מוסיף צבע והרבה אובייקטים יפים באיזור, במיוחד ביחד עם אביזרי RWY12 (חובה!).

לא הצלחתי להבין איך ומה להתקין עבור TOCUMEN מתוך הלינקים שציינת בתדריך.

קיצר:

התכנון שלי הוא ל- MPTO 3R אלא אם הרוח תשחק אותה ויש תחזית לבסיס עננים נמוך עם גשם וסופות רעמים.

פורסם
עם מסלול אחד ארוך, להערכתי לשימוש פנים ארצי למטוסים בינוניים ו-GA .

איזו טעות פטאלית מצידי: הכוונה שלי היתה לשדה MPMG ובהחלט לא מה שכתוב למעלה......

משום מה, יש לי הרושם שזה השדה הרשמי של פנמה, ואולי אני טועה....

עוד משהו: למי שמעוניין ויש לו גישה ל-FLTSIM.COM, ניתן להוריד את הקבצים הבאים:

1. pan_mesh.zip (29MB) 6.3.07 - Panama Mesh new version

2. mpmg_20.zip (1.2MB) 1.4.05 - Marcus Gelabert Int'l

3. panamacan.zip (1.1MB) 27.1.05 - Panama Canal

4. mpto_40.zip (562K) 28.6.04 - Tocumen Int'l latest version

לצערי ולצערכם, לא איתרתי את הקבצים הנ"ל ב-AVSIM.

פורסם

איזו טעות פטאלית מצידי: הכוונה שלי היתה לשדה MPMG ובהחלט לא מה שכתוב למעלה......

משום מה, יש לי הרושם שזה השדה הרשמי של פנמה, ואולי אני טועה.

לגבי התואר "שדה רשמי" אין לי מושג אבל הבינ"ל הראשי של פנמה (וגם ה-HUB הראשי של COPA החברה הלאומית) הוא MPTO TOCUMEN.

היה לי העונג לנחות שם פעמיים וזכורה לי גישה יפה שכללה סיבוב לפיינל בגובה נמוך מעל איזור התעלה והגשר המפורסם בכניסה למפרץ (מופיע גם בסינרי).

כמו כן (קוריוז) היה לי העונג המפוקפק להיות מובל ע"י שני שוטרי מחלק הסמים הפנמי לחדר מעצר באותו שדה שזיהו אותי בטעות כסוחר סמים בינ"ל.

לאחר זמן קצר (מאד קצר - משהו כמו 5 דק') התבררה הטעות ואני שוחררתי עם התנצלות :P .

לא נעים אבל גם לא כ"כ נורא.

טרמינל ודיוטי פרי מהיפים שנתקלתי באזור מרכז אמריקה.

אחרי העדרות של שבוע - אני מתארח היום אצל MRD - להתראות בערב. :P

פורסם
כמו כן (קוריוז) היה לי העונג המפוקפק להיות מובל ע"י שני שוטרי מחלק הסמים הפנמי לחדר מעצר באותו שדה שזיהו אותי בטעות כסוחר סמים בינ"ל.

LOL

I can sympathise with that, having been detained by "Israels finest" at Ben Gurion (guess the long hair and bloodshot eyes from spending the previous night at Gatwick had made me the natural suspect)

Though nothing can beat the regal treatment of East German police. Fortunately, that one is a matter of history.....

פורסם

משום מה, יש לי הרושם שזה השדה הרשמי של פנמה, ואולי אני טועה.

לגבי התואר "שדה רשמי" אין לי מושג אבל הבינ"ל הראשי של פנמה (וגם ה-HUB הראשי של COPA החברה הלאומית) הוא MPTO TOCUMEN.

היה לי העונג לנחות שם פעמיים וזכורה לי גישה יפה שכללה סיבוב לפיינל בגובה נמוך מעל איזור התעלה והגשר המפורסם בכניסה למפרץ (מופיע גם בסינרי).

לאחר זמן קצר (מאד קצר - משהו כמו 5 דק') התבררה הטעות ואני שוחררתי עם התנצלות :P .

לא נעים אבל גם לא כ"כ נורא.

טרמינל ודיוטי פרי מהיפים שנתקלתי באזור מרכז אמריקה.

אחרי העדרות של שבוע - אני מתארח היום אצל MRD - להתראות בערב. :P

ניראה לי שאני צריך לעשות הסבה חזרה ל 200, עם כמות אורחים כזאת אני זקוק לכל מטר פנוי :mrgreen:

לעונג יהיה לי לארח אותך אצלי.

נ.ב. שמעתי שאתה מגיע על דו, אשמח לפרטים :wink: וסע בזהירות...

פורסם

שימו לב לעדכון שתדריך.

שני הלינקים לסינרים של השדה הם בכלל עדכון לאיזה סינרי בתשלום.

צירפתי לינק לסינרי חינמי שאהרון פירסם, תשתמשו בו.

להית' בקוסטה ריקה.

TFC.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...