zmatan פורסם יוני 15, 2007 דיווח פורסם יוני 15, 2007 סופ"ש נעים לכולם השבוע אתם מוזמנים לבצע טיסות ראייה וטיסות מכשירים בדרום הארץ מ/ל ב"ג !!! פיקוח דרוש: 1.פיקוח ת"א 2.גישה ו/או TMA 3.פיקוח דרום. (הערה,עמדות נוספות כגון מגדלים וקרקע מוזמנים להצטרף אך ורק לאחר איוש העמדות הרשומות מעלה). פקחים המעוניינים לפקח מחר אנא צרו קשר בהקדם האפשרי אליי לתיאום עמדות. נתראה מחר, להישמע.
אורח פורסם יוני 15, 2007 דיווח פורסם יוני 15, 2007 מה זאת אומרת "פקחים המעוניינים לפקח מחר אנא צרו קשר בהקדם האפשרי אליי או אל ברק לתיאום עמדות. "? פקל מגדל ממילא לא יכול לפקח על העמדות הגבוהות יותר... מה איכפת לכם שהוא יעלה?
Niv Malin פורסם יוני 15, 2007 דיווח פורסם יוני 15, 2007 מה זאת אומרת "פקחים המעוניינים לפקח מחר אנא צרו קשר בהקדם האפשרי אליי או אל ברק לתיאום עמדות. "? פקל מגדל ממילא לא יכול לפקח על העמדות הגבוהות יותר... מה איכפת לכם שהוא יעלה? כדי לוודא ולראות לאיזה עמדות יש ביקוש ולדאוג לאנשים שייאישו אותם. ולא להגיע לרגע האחרון בלי תיאום שבסוף אף אחד לא יעלה.
zmatan פורסם יוני 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2007 אורן,דבר ראשון חשוב לנו שקודם כל יעלו העמדות הרשומות.בגלל זה חשוב לי לתאם ולוודא שיש לי אנשים בשבילן. אח"כ כל שאר הפקחים שרוצים לפתוח עמדות יותר ממוזמנים לעשות זאת.
Izik Bakshi פורסם יוני 15, 2007 דיווח פורסם יוני 15, 2007 אורן, אני חושב שהכוונה במשפט של מתן היא לפקחי תל אביב, גישה ודרום.
Barak פורסם יוני 15, 2007 דיווח פורסם יוני 15, 2007 מה זאת אומרת "פקחים המעוניינים לפקח מחר אנא צרו קשר בהקדם האפשרי אליי או אל ברק לתיאום עמדות. "? פקל מגדל ממילא לא יכול לפקח על העמדות הגבוהות יותר... מה איכפת לכם שהוא יעלה? וגם בלי קשר לנושא, אין צורך ממשי להיות אגרסיבי כלפי מתן או כלפי מכל סיבה שהיא.
zmatan פורסם יוני 16, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2007 חברים האירוע יוצא עוד שעתיים... חסר לי עדיין פיקוח דרום. כל מי שיכול לפקח בשעתיים האלה שיכתוב פה או יצור קשר בבקשה.
zmatan פורסם יוני 16, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2007 האירוע החל! דרום חסר כרגע אז אם מישהו מעוניין הוא מוזמן. בהצלחה
אורח פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 האירוע החל!דרום חסר כרגע אז אם מישהו מעוניין הוא מוזמן. בהצלחה למה לא דואגים במקרה כזה שהאירוע יופיע בדף הראשון ב-VROUTE?
zmatan פורסם יוני 16, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2007 האירוע החל!דרום חסר כרגע אז אם מישהו מעוניין הוא מוזמן. בהצלחה למה לא דואגים במקרה כזה שהאירוע יופיע בדף הראשון ב-VROUTE? אורן זה לא אירוע מאורגן ומתוכנן מראש.זהו אירוע שבועי על בסיס התנדבותי.מי שיכול מגיע ומי שלא אז לא קרה כלום. אני בטוח שאתה לא מתנחם בכמות התנועה אבל זה מה שיש.אין מה לפרסם זה מיני מיני אירוע שלנו.
Barak פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 האירוע החל!דרום חסר כרגע אז אם מישהו מעוניין הוא מוזמן. בהצלחה למה לא דואגים במקרה כזה שהאירוע יופיע בדף הראשון ב-VROUTE? אורן זה לא אירוע מאורגן ומתוכנן מראש.זהו אירוע שבועי על בסיס התנדבותי.מי שיכול מגיע ומי שלא אז לא קרה כלום. אני בטוח שאתה לא מתנחם בכמות התנועה אבל זה מה שיש.אין מה לפרסם זה מיני מיני אירוע שלנו. צודק 100%
אורח פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 לא מסכים איתכם. אולי זה לא אירוע חד פעמי, אבל ימים כאלה שאתם יודעים שיש איוש סביר פלוס אין שום סיבה לא לקרוא לכל העולם ואחותו לבוא. ובכלל לא מעניינת אותי כמות התנועה שלי כרגע, זה לא העניין. עושים פה פעילות, צריך לקדם את החטיבה באמצעותה, זה עניין של מילוי טופסון קטנטן וזה לא עולה לכם כלום.
Izik Bakshi פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אני מסכים עם אורן, בעבר פירסמתי את האירוע כל שבוע בלוח ואטסים וגם בפורום FLY-IN של ואטסים, גם אם זה פרסום של יום או יומיים לפני זה שווה את זה. ב VROUTE זה קצת יותר בעיה מאחר וזה אירוע שבועי.
אורח פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 גם פרסום של יומיים לפני לא היה מביא 40 מטוסים בשעתיים. מקסימום שניים עד חמישה זרים היו מוסיפים קצת עניין, אבל חשוב יותר - כל העולם היה רואה שיש פה פעילות. המשמעות של זה לטווח הארוך (במידה ודברים כאלה אכן מתפרסמים באופן קבוע) היא גדולה.
zmatan פורסם יוני 16, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2007 אורן אל תדאג.תאמין לי שאנחנו יודעים את העבודה. אירועים בסדר גודל כזה הם כלום לעומת כל מה שמתוכנן אז הסר דאגה מליבך.
zmatan פורסם יוני 16, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2007 תודה רבה לפקחים שלקחו חלק היום:איציק קונטרול - על ת"א רן בן שמואל - גישה ניב - מגדלאילת אורן - מגדל ב"ג תודה רבה ובנוסף תודה על הטייסים שבאו היום. רשמים של הפקחים מוזמנים להוסיף. שבוע טוב.
Ran Ben Shmuel פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 לרוב לא הייתה יותר מידי תנועה אבל היו קטעים נחמדים ומעניינים תודה רבה רבה רבה לערן על ההשגחה
Or Netzer פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 לרוב לא הייתה יותר מידי תנועה אבל היו קטעים נחמדים ומעניינים תודה רבה רבה רבה לערן על ההשגחה כן אור שמאבד 2 מנועים מעל VELOX ומצליח להתניע רק אחד ומדדה כל הדרך לנחיתה על 26.
Barak פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אני מסכים עם אורן, בעבר פירסמתי את האירוע כל שבוע בלוח ואטסים וגם בפורום FLY-IN של ואטסים, גם אם זה פרסום של יום או יומיים לפני זה שווה את זה.ב VROUTE זה קצת יותר בעיה מאחר וזה אירוע שבועי. אם תשימו לב בלוח ואטסים תראו שמאז האירוע הראשון שלי ושל מתן הכל פורסם שם. את האירוע של עיט שמתי אישית בעמוד הראשי של VROUTE ושל ה-FLY-IN NOTICES. 1. אין צורך לשים אירוע שבועי ב-VROUTE כי המקום שם מאוד מוגבל והנ"ל הוא אירוע שגרתי לחלוטין. 2. FLY-IN NOTICES זה אחד הפורומים הכי מוזנחים שיש. לשרשורים על אירועים בסדר גודל 'ענק' נכנסים משהו כמו 5 אנשים ביום, אז לאירוע על בסיס שבועי לא נקבל משם יותר מדי. שבוע טוב