ארז שיפרון פורסם יוני 18, 2007 דיווח פורסם יוני 18, 2007 קודם כל אני מצטרף לקריאות השמחה. לא דיברו פה (אלא אם פספסתי את זה) על מספר החברים הפעילים בחטיבה - אני חושב שאחד היתרונות של המהלך הזה זה שמספר הטייסים והפקחים יגדל ומספר שעות הטיסה החודשיות יגדל. כל הכבוד!!!
Niv Malin פורסם יוני 18, 2007 דיווח פורסם יוני 18, 2007 טוב אז עשיתי קצת מחקרליעד קרוב כמו רומניה בולגריה קרואטיה זה עשוי לעלות מס+הטל דלק בערך 60 דולר + 100 למי שצריך אריה מי שלא בשת"פ, צריך לשלם 100$+ מיסי נמל, את היטל הדלק הוא לא צריך לשלם.
Matan Solomon פורסם יוני 18, 2007 דיווח פורסם יוני 18, 2007 מישהו יודע כמה עולים המיסים לנתב"ג? גם זה צריך לשלם לא ?
Elad Zeierman פורסם יוני 18, 2007 דיווח פורסם יוני 18, 2007 מישהו יודע כמה עולים המיסים לנתב"ג? גם זה צריך לשלם לא ? שאתם רואים באתר של אלעל מחיר מיסי נמל זה כולל כבר גם את נתב"ג וגם את היעד. כולל שני הכיוונים.
Niv Malin פורסם יוני 18, 2007 דיווח פורסם יוני 18, 2007 מישהו יודע כמה עולים המיסים לנתב"ג? גם זה צריך לשלם לא ? שאתה מסתכל באתר של אלעל ומחפש טיסה, אז המס שהוא נותן לך זה כולל את כל מיסי הנמל במסלול הלוך וחזור.
Or Netzer פורסם יוני 18, 2007 דיווח פורסם יוני 18, 2007 מי הראשון שטס וחוזר עם חוויות? כשזה יקרה אני מבטיייח שתדע חח:]
Or Netzer פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 עכשיו צריך למצוא מצלמת וידאו למי שיש מאזור ת"א והמרכז.. וגם אחד שיכול להוריד את זה למחשב.. כדי שנערוך סרט משהו לפנים..
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 גדול! באמת אבל באמת תודה.. זה פשוט דבר חסר תקדים! גם חוויה שאין שנייה לה, וגם קצת חו'ל! לצערי יש לי עוד שנה ו4 חודשים עד שאוכל לממש את העניין הזה, אבל תהיה בטוח שאני אממש אם עד אז העניין יהיה בפועל! עם כל ההתפתחויות שקורות כאן בחטיבה, אני לא אהיה מופתע אם תודיע עד אז שגם הגעתם להסדר לטיסות לניו יורק.. פשוט גדול, אין לי מילים!!
Meitar Lugasi פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 שלב הבא.. שת"פ עם נאסא טיסות במחיר עלות בלבד לנוגה.
omerd17 פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 חחחחח מיתר למה לקחת לאלירן בדיחות מהסיור היום :) אבל מיתר ניראה לי עם הקצב פה יש מצב תוך חודשיים
yaakovbl1 פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 שלב הבא.. שת"פ עם נאסאטיסות במחיר עלות בלבד לנוגה. פעם הייתי מחייך, הרי זו בדיחה טובה. לפי קצב ההתרחשויות כיום, כדאי כבר למדוד חליפות אסטרונאוט.. :mrgreen:
Itay Zecharia פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 הביא לנו הרבה חברים חדשים הפרוייקט אני גם חושב שהוא הולך להביא עוד הרבה...
ha5mvo פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 שלב הבא.. שת"פ עם נאסאטיסות במחיר עלות בלבד לנוגה. פעם הייתי מחייך, הרי זו בדיחה טובה. לפי קצב ההתרחשויות כיום, כדאי כבר למדוד חליפות אסטרונאוט.. :mrgreen: Everything's possible for the right price. For a couple of Mil's (if I'm not mistaken) you can buy youself an observers ticket on a space mission. Departures go on a fairly regular basis from the Baikonur cosmodrome
Dolav Nitay פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 אגב, עוד משהו: מה קורה אם בטיסת החזור אין מקום על הטיסה?
Or Netzer פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 אגב, עוד משהו:מה קורה אם בטיסת החזור אין מקום על הטיסה? תחשוב קצת.. להגדיל ראש. זה לא קשה. אלעל בודקת גם הלוך וגם חזור, אם הטיסה חזור מלאה בטח ובטח שלא תקבל טיסה הלוך. ברגע שאושר הכרטיס הלוך אושר גם החזור. תחשוב שזה בסך הכל הזמנת כרטיס רגיל בסטנדביי.. ולא יאשרו לך כרטיס הלוך בלי כרטיס חזור גם אם אתה חוזר עוד שבוע.
Elad Zeierman פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 כמה זמן לפני הטיסה צריך לשלוח את הבקשה? אנשים תקראו את כל ההנחיות התשובות שם (בחיי אני לא משקר) :mrgreen:
Or Netzer פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 כמה זמן לפני הטיסה צריך לשלוח את הבקשה? אנשים תקראו את כל ההנחיות התשובות שם (בחיי אני לא משקר) :mrgreen: שקרנים כל היחידה הזאתי שקרנים. :mrgreen:
אורח פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 אם הכל יילך כמתוכנון, זאת תהיה תחרות קשה בין אור נצר לאלמוג עטר שממריאים באותו יום באותה שעה על 2 טיסות שונות............. ניצוצות יעופו.
Or Netzer פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 אם הכל יילך כמתוכנון, זאת תהיה תחרות קשה בין אור נצר לאלמוג עטר שממריאים באותו יום באותה שעה על 2 טיסות שונות.............ניצוצות יעופו. הקרב יהיה על הכרטיס או הקרב יהיה על יופי התמונות ואיכות הסיקור?