Erez Savir פורסם יוני 25, 2007 דיווח פורסם יוני 25, 2007 מישהו יודע מה קורה?הטיסה אמורה להתקיים עוד 3 ימים ועדיין לא נשלח אלי כלום.
Ben Cohen פורסם יוני 25, 2007 דיווח פורסם יוני 25, 2007 מישהו יודע מה קורה?הטיסה אמורה להתקיים עוד 3 ימים ועדיין לא נשלח אלי כלום. יומיים לפני.
Or Netzer פורסם יוני 25, 2007 דיווח פורסם יוני 25, 2007 מישהו יודע מה קורה?הטיסה אמורה להתקיים עוד 3 ימים ועדיין לא נשלח אלי כלום. לי ולאלמוג נדחו כרגע הטיסות קיבלנו הודעה באימייל.. הטיסות מלאות בתאריכים הללו. תבדוק ת'אמייל.
Erez Savir פורסם יוני 25, 2007 דיווח פורסם יוני 25, 2007 אכן גם פה. מה הזמן המינימלי שאפשר לבקש טיסה?
Matan Solomon פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 אני מציע שתחכו, אני לפחות מתכוון לחכות לסוף החופש הגדול... למצוא טיסה לא מלא עכשיו אחרי שהתחיל החופש הגדול בחודש יוני-אוגוסט נראה לי שמשימה בלתי אפשרית...
Eldar Sella פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 לא בלתי אפשרי אבל הסיכויים לא גבוהים כמו הסיכויים לטיסה בסטנדביי אחרי הקיץ. נשאר לקוות..
Matan Solomon פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 לא בלתי אפשרי אבל הסיכויים לא גבוהים כמו הסיכויים לטיסה בסטנדביי אחרי הקיץ.נשאר לקוות.. כמעט בלתי אפשרי לדעתי... והסיכויים לדעתי הרררבה יותר נמוכים מאשר הסיכוי לטיסה בסטנד ביי אחרי הקיץ...
Eldar Sella פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 אני די בטוח שאם תבקש טיסה ליעד כמו אודסה או קייב או בוקרשט או פראג ושאר יעדי מזרח אירופה - יהיה לך מקום פנוי..
avigilad99 פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 סליחה מראש על הבורות. לונדון נמצאת באירופה? :roll:
guy13 פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 לא הייתי בטוח :? ...עכשיו כן ...חח...תודה איפה חשבת שזה אחי?
avigilad99 פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 לא הייתי בטוח :? ...עכשיו כן ...חח...תודה איפה חשבת שזה אחי?
apereg פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 שלום לכולם אני מטפל בבקשותיכם לטיסות, אולם אני רואה שעומס הנוסעים בתחילת הקיץ אינו מאפשר לי לאשר אף טיסה. חשוב להבין: כדי שנאשר טיסה, אנחנו חייבים להבטיח שיהיו מקומות פנויים בשני הכיוונים, וכמו שזה נראה - העסקים ב"אל על" טובים מדי... אז אנא קבלו בהבנה את המצב, כל הבקשות לטיסה עד 15 ביולי לא תאושרנה ואני מקווה לחזור אליכם בעוד כשבוע עם הערכה לגבי מתי אפשר להזמין, אולי אוכל אפילו להציע לכם טיסות ותאריכים. בכל מקרה, אני מניח שאחרי החופש הגדול יהיה הרבה יותר פשוט תודה על הסבלנות,
Matan Solomon פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 שלום לכולםאני מטפל בבקשותיכם לטיסות, אולם אני רואה שעומס הנוסעים בתחילת הקיץ אינו מאפשר לי לאשר אף טיסה. חשוב להבין: כדי שנאשר טיסה, אנחנו חייבים להבטיח שיהיו מקומות פנויים בשני הכיוונים, וכמו שזה נראה - העסקים ב"אל על" טובים מדי... אז אנא קבלו בהבנה את המצב, כל הבקשות לטיסה עד 15 ביולי לא תאושרנה ואני מקווה לחזור אליכם בעוד כשבוע עם הערכה לגבי מתי אפשר להזמין, אולי אוכל אפילו להציע לכם טיסות ותאריכים. בכל מקרה, אני מניח שאחרי החופש הגדול יהיה הרבה יותר פשוט תודה על הסבלנות, תודה רבה אלון, כמו שאמרתי מלכתחילה, צריך לחכות לסוף החופש אחרת זה יהיה בלתי אפשרי. תודה רבה על כל המאמצים שלך !
אורח פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 ממשיכים לנסות ולקוות למקומות על הטיסות, בנתיים כל אחד מקבל עידכון אישי בנוגע לסטטוס שלו. כל ההתחלות קשות, בסוף זה יתפוס.
mickey lip פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אפשר להמשיך לבקש?או שבינתיים עדיף שלא? תמיד אפשר, אבל קחו בחשבון שעכשיו זה החודשים הכי מלאים. אני אישית לא מבזבז אנרגיה על זה עכשיו, עדיף להמתין אחרי אוגוסט.
Eldar Sella פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אני מחכה שאלון יאמץ את הרעיון ויפרסם רשימה של טיסות עם פוטנציאל למקום פנוי..אם הוא יכול כמובן.
אורח פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אני מחכה שאלון יאמץ את הרעיון ויפרסם רשימה של טיסות עם פוטנציאל למקום פנוי..אם הוא יכול כמובן. שכח מזה. לפניך יש עוד את עובדי אלעל שעולים ב STBY לטיסות. המלצה תמתינו לחורף, הסיכוי לעלות על הטיסות הרבה יותר גדול.
Or Netzer פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אני מחכה שאלון יאמץ את הרעיון ויפרסם רשימה של טיסות עם פוטנציאל למקום פנוי..אם הוא יכול כמובן. שכח מזה. לפניך יש עוד את עובדי אלעל שעולים ב STBY לטיסות. המלצה תמתינו לחורף, הסיכוי לעלות על הטיסות הרבה יותר גדול. והנחיתות יותר מגניבות במז"א חורפי:] (וגם פחות קופצניות בשיוט)
Ben Cohen פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אני מחכה שאלון יאמץ את הרעיון ויפרסם רשימה של טיסות עם פוטנציאל למקום פנוי..אם הוא יכול כמובן. שכח מזה. לפניך יש עוד את עובדי אלעל שעולים ב STBY לטיסות. המלצה תמתינו לחורף, הסיכוי לעלות על הטיסות הרבה יותר גדול. ואני אמרתי לעצמי "תהיה חכם חכה לאחרי החופש, עד אז יסעו וישאר מקום". מסתבר שאני צריך לחכות לקיץ הבא
Baruch Spiegel פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 פעם אלעל אירגנה טיסות לשום מקום. סתם ממריאים נוחתים ועוברים בדיוטי פרי. אפשר לארגן משהו מרוכז כזה. כל חברי VATIL בקוקפיט ועוד איזה 200 חסידי חב"ד שיתפללו מנחה מאחורה כדי לשמור על מגבלות מרכז כובד.. ברוכי.
Eyal Seminar פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 סתם שאלה יש פרוטקציות למשפחות של עובדי אלעל...?