AaronDagan פורסם יוני 17, 2007 דיווח פורסם יוני 17, 2007 שלום לכולכם, כפי שהבטחתי לפני כשבועיים ויותר, ובעקבות השרשור הפנטסטי שהתפתח לאחר שהנושא עלה על סדר היום של חברי הקהילה, לקחתי (לדעתי...) את הנושאים החשובים והבקשות שהועלו בשרשור, העלתי אותם על הכתב ושלחתי לידידי מעבר לים. תשובתו הגיעה זמן קצר לאחר ששלחתי את מכתבי, ובה הוא מפרט מה הוא מתכננן לעשות למען חובבי ה-767 לדורותם כשירות לקהילה. למותר לציין שאני אישית מאד נפעם ושמח מאד לרמת היענות מצידו של הבחור, ועל מנת שגם אתם תוכלו להתרשם ממה שמוצע לנו - ללא כל תמורה !. להלן הציטוט: After reviewing your document, I've decided I shall do the following: 1. Write a series of manuals on all sorts of systems, proecures, compile checklists and all that sort of thing, I shall make them availible in one archive, but each topic will be in a different PDF, so pilots need only read the areas in which they are intrested in learning about, or what they think a brush up might be good on. 2. I'm willing to hold "lectures" if you like - on Skype or some other form of voice communication, whereby I'll talk people through each system, and of course, have question and answer sessions too. 3. I'm willing to write a similar written exam to that of the type rating for the real thing - if you can possibly think of some way to put this on the web and make it automated, I will be more than happy to provide you with questions. I have a bit of free time today and also during the course of the week, I shall start my writings today in the order in which they have appeared in your document סוף ציטוט. הערות-בקשות-הצעות שלי: 1. לענין סעיף 2 - כל מי שמעוניין להשתתף בשיחות וועידה (SKYPE או דומה) כפי שמוצע שם, נא ליידע אותי כאן או בדו"אל. 2. לעניין סעיף 3 - מופנה לאלעד זיירמן או אמיר פז - האם לדעתכם מן הראוי ואפשרי לבצע "מבחן כשירות" לחובבי ה-767 ? חשבתי למשל על אפשרות להעלות את המבחן במסגרת אתר החטיבה בקטע של "הדרכה". חוות דעתכם בהקדם חשובה לי. לסיכום ביניים: החומר של סעיף 1 יובא לעיוני ואשתדל להביאו בהקדם לידיעת חברי הקהילה. אשמח לקבל את תגובותיכם וחוות דעתכם על המשך התפתחות הפרוייקט לתועלת כולנו, מכיוון שאני משוכנע שתמצאו לו שימוש נאות במסגרת פעילותכם התעופתית.
AaronDagan פורסם יוני 17, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 17, 2007 שאלה נכונה. שכחתי לציין שהמדריך יהיה בשפה האנגלית במקור, כמו שספר המטוס המקורי של LVL-D הוא באנגלית. דבר אחד אני יכול להעיד: שפת הכתיבה של ידידי המלומד היא נוחה להבנה. אולי בעתיד מישהו יתנדב לתרגם לעברית......
ha5mvo פורסם יוני 17, 2007 דיווח פורסם יוני 17, 2007 לעניין סעיף 3 - מופנה לאלעד זיירמן או אמיר פז - האם לדעתכם מן הראוי ואפשרי לבצע "מבחן כשירות" לחובבי ה-767 ? חשבתי למשל על אפשרות להעלות את המבחן במסגרת אתר החטיבה בקטע של "הדרכה". חוות דעתכם בהקדם חשובה לי. Aharon Just to avoid duplicate work, Take a look at the "smartcockpit" website under questionnairs: http://www.smartcockpit.com/plane/boeing/B767/ Granted, those are not for everyone and require quite a bit of knowledge, but it might help your friend