אורח פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 ומתחילה את הסיור בקולומביה תדריך מלא באתר המסניפי דס"ל http://rtfc.rwy12.com 21:30 בפנמה סיטי, TFC.
David Misha פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 מה יש להעמיס בקולמבייה :shock: :shock: ?? פרט מכס היחיד משם הוא 06049920
mickey lip פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 מה יש להעמיס בקולמבייה :shock: :shock: ??פרט מכס היחיד משם הוא 06049920 חחח גדול דודי. למה רק אצלנו יש מס? חחחחח
אורח פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 האתר של TFC מת :!: :!: :!: עודף רוח בשיער מהקוקפיט הפתוח שלך ??? ... עובד חי נושם ובעיקר יבעט לך בתחת
Or Netzer פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 http://rtfc.rwy12.com הלינק כולה דפוק רן הוסיף שם R מיותר...
danb2000 פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 האתר של TFC מת :!: :!: :!: עודף רוח בשיער מהקוקפיט הפתוח שלך ??? ... עובד חי נושם ובעיקר יבעט לך בתחת בשביל לבעוט לי בתחת אתה צריך קודם כל להשיג אותי - אין לך סיכוי :mrgreen: :!: :mrgreen: :!: :mrgreen: :!: דבר שני - האתר חי - הלינק שנתת דפוק (אות מיותרת) אתה כנראה מתאמן על ה"קולומביאני" לפני הטיסה :?
mickey lip פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 האתר של TFC מת :!: :!: :!: עודף רוח בשיער מהקוקפיט הפתוח שלך ??? ... עובד חי נושם ובעיקר יבעט לך בתחת בשביל לבעוט לי בתחת אתה צריך קודם כל להשיג אותי - אין לך סיכוי :mrgreen: :!: :mrgreen: :!: :mrgreen: :!: דבר שני - האתר חי - הלינק שנתת דפוק (אות מיותרת) אתה כנראה מתאמן על ה"קולומביאני" לפני הטיסה :? ודן כובש לחיבורים, איזה גולסו.חחחחחחחחח 1:0 לדן.
אורח פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 האתר של TFC מת :!: :!: :!: עודף רוח בשיער מהקוקפיט הפתוח שלך ??? ... עובד חי נושם ובעיקר יבעט לך בתחת בשביל לבעוט לי בתחת אתה צריך קודם כל להשיג אותי - אין לך סיכוי :mrgreen: :!: :mrgreen: :!: :mrgreen: :!: דבר שני - האתר חי - הלינק שנתת דפוק (אות מיותרת) אתה כנראה מתאמן על ה"קולומביאני" לפני הטיסה :? :oops: תפסת אותי על חם :mrgreen: :silly: אבל עדיין, תזהר כשאתה ממירא מתנובות, בגג המפעל כבר מיקמנו וולקן :snipersmile: לפחות בשמות של השדות לא טעיתי
Yakov Kraus פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 אני לא יכול להצטרף היום - מסיבת סיום בית ספר יסודי של הבן הקטן שלי. לפני שעוברים לקולומביה אני ממליץ לקחת ססנה ולטוס לאורך תעלת פנמה טיסה של חצי שעה הלוך חזור. רואים את הסכרים את האוניות - כדאי
AaronDagan פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 Ran56 כתב: danb2000 כתב: האתר של TFC מת עודף רוח בשיער מהקוקפיט הפתוח שלך ??? ... עובד חי נושם ובעיקר יבעט לך בתחת בשביל לבעוט לי בתחת אתה צריך קודם כל להשיג אותי - אין לך סיכוי דבר שני - האתר חי - הלינק שנתת דפוק (אות מיותרת) אתה כנראה מתאמן על ה"קולומביאני" לפני הטיסה תפסת אותי על חם אבל עדיין, תזהר כשאתה ממירא מתנובות, בגג המפעל כבר מיקמנו וולקן לפחות בשמות של השדות לא טעיתי אני מתרשם שיש משהו באויר, או שסתם טעמתם קצת מ"הקולומביאני"? האתר בסדר גמור, התמונה של ההר "המעשן" מרשימה, ובכלל, יש מישלוחים בקנה... אז יש לנו CARGO במקום ישבנים.....אפשר להשתולל בכייף.... :mrgreen:
matan פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 עדכון: סינרי של MPTO חינמי מאבסים http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search
matan פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 היה אחלה של טיסה. בתמונה משה מזרחי פורק "סחורה"
Moshe Mizrahi פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 היה אחלה של טיסה.בתמונה משה מזרחי פורק "סחורה" תודה על התפיסה איציק! אני עוד לא אוששתי את יכולות הצילום, אבל היתה לך אחלה נחיתה אחרי
mickey lip פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. מיקי מאד מוזר, בטיסה ראו את ה-ELY232 אבל לא נרשם דיווח טיסה נכון בואטסים... מופיע שטסת בהרצליה :? יש הסבר? תוכנית טיסה אולי לא נקלטה? או שהתחברתם עם מפציץ חמקן?
אורח פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. מיקי מאד מוזר, בטיסה ראו את ה-ELY232 אבל לא נרשם דיווח טיסה נכון בואטסים... מופיע שטסת בהרצליה :? יש הסבר? תוכנית טיסה אולי לא נקלטה? או שהתחברתם עם מפציץ חמקן? ואתה הופעת ב PVT אבל לא שמענו אותך. לגבי תוכנית, מוזר שלחתי לפחות פעמים תוכנית טיסה. כניראה שהינו באמת Loaded כי ההרגשה היה שאנחנו Stoned אבל לפי הנחיתה שלי זה היה יןתר Bricked ... :oops:
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. מיקי מאד מוזר, בטיסה ראו את ה-ELY232 אבל לא נרשם דיווח טיסה נכון בואטסים... מופיע שטסת בהרצליה :? יש הסבר? תוכנית טיסה אולי לא נקלטה? או שהתחברתם עם מפציץ חמקן? ואתה הופעת ב PVT אבל לא שמענו אותך. לגבי תוכנית, מוזר שלחתי לפחות פעמים תוכנית טיסה. כניראה שהינו באמת Loaded כי ההרגשה היה שאנחנו Stoned אבל לפי הנחיתה שלי זה היה יןתר Bricked ... :oops: במבט מה-gate תוך כדי פריקת סחורה, הנחיתה שלכם היתה נהדרת, אולי VS קצת גבוה (600?) אבל מדויק ולא נראה ששתית :wink:
אורח פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. מיקי מאד מוזר, בטיסה ראו את ה-ELY232 אבל לא נרשם דיווח טיסה נכון בואטסים... מופיע שטסת בהרצליה :? יש הסבר? תוכנית טיסה אולי לא נקלטה? או שהתחברתם עם מפציץ חמקן? ואתה הופעת ב PVT אבל לא שמענו אותך. לגבי תוכנית, מוזר שלחתי לפחות פעמים תוכנית טיסה. כניראה שהינו באמת Loaded כי ההרגשה היה שאנחנו Stoned אבל לפי הנחיתה שלי זה היה יןתר Bricked ... :oops: במבט מה-gate תוך כדי פריקת סחורה, הנחיתה שלכם היתה נהדרת, אולי VS קצת גבוה (600?) אבל מדויק ולא נראה ששתית :wink: תאמים לי לבנת חבלה נוגעת יותר ברכות... יש לי בעיה עם נחיתות אצל מיקי ... :|
matan פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. :roll: :oops: :oops: באמת היה לי מוזר שרק אתם לא תעבירו את המשלוחה לקולומביה :mrgreen: בכל אופן היתה לי בעיה חמורה בFSSSIN,משום מה הוא החליט לא לתת לי להיכנס לCHAT, ואמר לי FSCOPILOTFSINN IS UNABLE TO LOAD CHAT, לא עזר שמחקתי והתקנתי שעות את שתי התוכנות בחזרה..נראלי שרן שוב פעם יעבור שיגועים היום :oops:
Yahav Barzilay פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. :roll: :oops: :oops: באמת היה לי מוזר שרק אתם לא תעבירו את המשלוחה לקולומביה :mrgreen: בכל אופן היתה לי בעיה חמורה בFSSSIN,משום מה הוא החליט לא לתת לי להיכנס לCHAT, ואמר לי FSCOPILOTFSINN IS UNABLE TO LOAD CHAT, לא עזר שמחקתי והתקנתי שעות את שתי התוכנות בחזרה..נראלי שרן שוב פעם יעבור שיגועים היום :oops: מתן, בעיה מוכרת וידועה, כנס ל-FAQ באתר של FSINN, ותוך 2 דקות זה מתוקן
matan פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה רק אני או שרן ומיקי נעלמו היום? :mrgreen: :mrgreen: רק אתה. אני מבין שכבר קיבלת את המשלוח מקולומביה והתחלת להשתמש, יפה. :roll: :oops: :oops: באמת היה לי מוזר שרק אתם לא תעבירו את המשלוחה לקולומביה :mrgreen: בכל אופן היתה לי בעיה חמורה בFSSSIN,משום מה הוא החליט לא לתת לי להיכנס לCHAT, ואמר לי FSCOPILOTFSINN IS UNABLE TO LOAD CHAT, לא עזר שמחקתי והתקנתי שעות את שתי התוכנות בחזרה..נראלי שרן שוב פעם יעבור שיגועים היום :oops: מתן, בעיה מוכרת וידועה, כנס ל-FAQ באתר של FSINN, ותוך 2 דקות זה מתוקן אין לך מושג כמה עזרת לי :mrgreen: תודה יהב!
AaronDagan פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 בתחקיר לאחר טיסה הגעתי למסקנות הבאות (רק שלי...): 1. טסתי עם 767-300 של UPS , ובעקבות הרעיון של רן, העמסתי אותו עד למקסימום, קרי לנחיתה הגעתי כמו פצצה של טון ......יעני ישר למטה........מסקנה: כבד מידיי ולא ניתן לשליטה בשלבים הסופיים לפני T.D 2. לא ללכת לפי ההגיון אלא לפי הנתונים - משמעו: הייתי צריך לנחות על מסלול 01 לפי ה-STAR ולא על 19. הרוח לא היוותה פקטור בעל חשיבות כאן. גם נסיון "ללכת סביב" לא היה מצליח בגלל משקל המטוס לנחיתה...... בקיצר: בפעם הבאה נלך על מגבלת דלק ומטען מינימלי...... נ.ב. לרן: בקשר לחומר והצעות לגבי LVLD , עשה לי טובה וכנס לשרשור שלי למעלה, אשמח לקבל תגובה לרעיונות שהועלו שם. תודה.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 לא ללכת לפי ההגיון אלא לפי הנתונים - משמעו: הייתי צריך לנחות על מסלול 01 לפי ה-STAR ולא על 19. הרוח לא היוותה פקטור בעל חשיבות כאן. לא הבנתי כלום. אפשר הסבר?