yoyo_z פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 אהלן כולם לפני שעה חזרתי מהאירוע ומאוד נהנתי לפגוש את כל האנשים והקולות שאני טס איתם כ"כ הרבה זמן!!! כל הכבוד לאילן אמיר ואלעד על ההצגה של הרשת אני בטוח שזה יביא לפה עוד חברים. אני מקווה מאוד שיהיו עוד מפגשים בהמשך. יואב
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 שלום אנשים גם אני נהנתי מאוד מאוד, שמחתי לפגוש את כל הטייסים ועוד יותר שמחתי מהכמות של האנשים שביקשו להצתרף, חברים יקרים אנחנו בשלב שבו נקבל כמות גדולה של מצתרפים חדשים לכן תושיטו להם יד ועזרו להם להשתלב ברשת, רק ככה נוכל לגדול ולגדול ולהראות לכולם איזו חטיבה נהדרת אנחנו להשמע ברשת
Oren Geva פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 לאילן, אהרון וכל מי שהיה מעורב באירוע, הבאתם כבוד לחטיבה! מאוד נהניתי לפגוש את כולם, ואני מקוה שגם נביא אנשים רציניים חדשים לקהילה!
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 ואכן - לאהרון - היזם והמוציא לפועל של האירוע הנהדר הזה לאלעד - על הלווי והעזרה בהכנה ובהתקנות לטובת הארוע, ועל הטיסה בהדגמה לאמיר - על הפיקוח בזמן אמת לאלמוג - על הטיסה בארוע ועל זה שאתה כמו שאתה :wink: לאנשי החברות הוירטואליות - על הארגון והנציגות הנהדרת לאורן אלקובי שהצטרף כטייס מהבית ועזר ליצור את האוירה הדרושה ולכל חברי החטיבה מהראשון ועד האחרון, שהגעתם ושלא הגעתם, ושבלעדיכם אין ארועים ואין חטיבה נהניתי מכל רגע! אילן
razgoeta1 פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 הייתה הצגה טובה, איכותיתף ראוייה לציון של החטיבה!, רק שהזכרת את המטוסים שקיימים לפלייט סימולטור שכחת לציין שיש גם את המטוסים של סאן דור(שאני עשיתי ) אבל לא משנה.....היה מצויין, היה נחמד לפגוש אנשים, בשמחה ובכיף, עכשיו הגעתי הבייתה, מקווה לעוד מפגשים טובים כמו אלה...
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 לכולם תודה שבאתם באמת היה סבבה לפגוש אתכם ולקחת חלק בארוע וכמובן לאילן, אהרון ואמיר שעבדו תחת לחץ של זמן ולמרות הכל העלנו תצוגה מכובדת שאני משער שגרמה להרבה אנשים שם להרים גבה ואני בטוח שבקרוב אני יתחיל לעבוד עם הרבה חברים חדשים שיצטרכו עזרה בלהתחבר ברשת. ודבר אחרון מצטער על ההמראה המצו'קמקת שדפקתי...אין לי מושג באמת מה קרה שם.. :oops: זה לא הסגנון שלי העיקר שאנשים הבינו טוב מהי VATIL ונקווה שזה יביא לנו חברים חדשים.
NoFear_4e פורסם ספטמבר 19, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2003 מה שהכי אהבתי שם זה עמדת הפקח והטייס .... והמכשיר קשר שדיבר איתו הפקח .... מה שגם אהבתי שם שהיו מחשבים תותחים שהריצו את הסימולטור בלי שום בעיה עם האיכות הכי גבוהה וג'ויסטיקים מקצועים !!! קיצור היה ממש מגניב ואילן הציג את החטיבה בצורה מעניינת וכל מי שהיה שם התעניין בוואטסים ואני חושב שדבר זה יגרום לשמיים עמוסים יותר בישראל ..
yossilevy פורסם ספטמבר 19, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2003 שלום לכולם! אני חייב לומר לכם שמאד נהנתי אתמול היה ממש גדול מהחיים. ההצגה של הסימולטור ההטסה הפיקוח ממש יפה ומציאותי. כל הכבוד על הארגון המעולה על ההסברים וההדגמה. ישר כוח!! מומלץ מאד שמפגשים חברתיים מסוג זה יהיו בתדירות גבוהה. כמובן שלו לשכוח שטיסות אמתיות תמיד אפשר לטוס איתי . שבת שלום יוסי לוי
Almog Atar פורסם ספטמבר 19, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2003 שלום לכולם אני עדיין לא נרגעתי מאתמול בערב לראות את כולם לראות אותם מולי ולא בתמונה במסנג'ר .... אני גם בעד עוד מפגשים כאלה בעתיד שבת שלום לכולם