Itay Zecharia פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 כידוע לכולנו, לאחר הזזת השון שעה אחת קדימה בשעון ישראל, רק בעיות נגרמו לServinfo... בעייה עם העדכונים וכדומה. מישהו יכול להציע פיתרון לבעייה? זה ממש לא נוח המצב הקיים כרגע... :!: :roll:
Itay Zecharia פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 דפדפתי ולא מצאתי, במקום זה אולי תוכל לכתוב את התשובה...?
Oren Geva פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 לך ל OPTION ואז ל CONNECTION PARAMETERS ותשנה מצד ימין למטה ל NEVER ברובליקה של SHOW WARNING .... WHEN AVAILABLE DATA IS OLDER THAN...
OmriSoudry פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 כן..זה אני הייתי שפירסמתי את הבעיה הזאת... ואז מחקו אותה.. בלי לבדוק, אני מנחש שהעבירו אותה לפורום עזרה...אבל אני אבדוק...אולי מחקו בטעות, אני יודע... :roll:
Itay Zecharia פורסם אפריל 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2004 מישהו שאל את זה כבר תסתכל בפורום היה קשה לענות?
Moshico Biller פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אני יודע איתי גם לי זה קורא הרבה שואלים משהו ובמקום לענות תשובה מתפלצפים! לא יודע למה.... צודק במקום לענות דוגרי ישר מתחילים לסבך את העניין משהו שאל שאלה תענו בלי אבל זה אולי זה אולי ככה מתוך 4 עמודים של הקטגוריה וב2 הודעות היו מסיימים את הסיפור.....
Izik Bakshi פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 מושיקו ואיתי שלום.... נכון לא היה קשה לענות, אבל גם לא קשה לחפש במיוחד שיש אופציה של חיפוש נושאים בפורום, לכן קחו זאת לצומת ליבכם בבקשה בפעם הבאה שאתם מעלים נושא פשוט להקדיש כמה דקות ולחפש זאת בפורום. בזה נגמר העניין... :!:
Itay Zecharia פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 מושיקו ואיתי שלום....נכון לא היה קשה לענות, אבל גם לא קשה לחפש במיוחד שיש אופציה של חיפוש נושאים בפורום, לכן קחו זאת לצומת ליבכם בבקשה בפעם הבאה שאתם מעלים נושא פשוט להקדיש כמה דקות ולחפש זאת בפורום. בזה נגמר העניין... :!: איציק, בוקר טוב :!: חיפשתי את הנושא... ולי מצאתי אותו... לכן פתחתי אשכול נוסף. זה לא נראה לי מיותר. המשך יום נעים
Shmulik Lin פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 מושיקו ואיתי כשאיציק סוגר נושא אז הוא סוגר נושא ובזה נגמר העניין תודה
Itay Zecharia פורסם אפריל 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2004 מושיקו ואיתי כשאיציק סוגר נושא אז הוא סוגר נושא ובזה נגמר העניין תודה אני לא נגד סגירת נושאים, אך שיהיו בעלי משמעות!