עבור לתוכן
אורח

סקר - שירות מול קוקפיט, מה יותר חשוב לכם

Recommended Posts

פורסם

בישיבה היומית של דירקטוריון MRD, עלתה שאלה חשובה.

מה יותר חשוב, שירות בטיסה (מחלקת תפרנים) או שהות בקוקפיט וכמה שיותר.

בהנחה שהשירות של כל החברות באותה הרמה כולל הקוקפיט.

באופציו לבחירה (מנהל הפורום יהפוך אותן לסקר :D )

1. עזובו אותי מקוקפיט, שירות בטיסה הכי חשוב.

2. מה נפלתם על הראש, קוקפיט וגם אם הטיסה ישירה ל LAX.

3. בטיסה עד 5 שעות, קוקפיט ללא ספק

4. גם וגם הרי לא כל הטיסה אני בקוקפיט, אז הכי טוב קוקפיט + שירות ברמה אצל התפרנים.

דירקטוריון MRD.

פורסם

ברור ש 1

מי צריך קוקפיט עם שני גברים מיוזעים בתוך תא של מטר על מטר במקום כוס יין טוב עם דיילת חיננית איטלקייה מאלאיטלייה !!!

אין ספק ששירות טוב, טוב מטוב על משהו שנחמד לפעם פעמיים לא יותר !!

נקודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלא נדבר על זה שהשיחה הייתה בין שירות בחברה עם שירות טוב יותר מאלעל, לדוגמה טאיאייר ודומיה ולא בין אוזבקיסטאן לאלעל..במקרה זה ברור שקוקפיט עדיפויי..אבל בין קוקפיט באלעל יחסית לשירות באייר קנדה ברור ששירות עדיף..ולא ישכנע אותי אף אחד בפורום המשוחד הזה לקוקפיטים :lol::lol::lol: ובטח לאלו שבונים אותם :wink:

פורסם
ברור ש 1

מי תריך קוקפיט עם שני גברים מיוזעים בתוך תא של מטר על מטר במקום כוס יין טוב עם דיילת חיננית איטלקייה מאלאיטלייה !!!

זה . (נקודה) זה ! (סימן קריאה)

וניראה לך שאחרי זה אתה תבדיל בין קיאנטי טוב ופרנצ'סקה ליין פטישים צהלי ולסימה ?

לא ניראה לי :lol:

פורסם
ברור ש 1

מי תריך קוקפיט עם שני גברים מיוזעים בתוך תא של מטר על מטר במקום כוס יין טוב עם דיילת חיננית איטלקייה מאלאיטלייה !!!

אתה ממשיך?

רק קוקפיט, הכי כיף, נוף הכי טוב, וגם השירות מגיע לשם,בעיקר הדיילות הכי חינניות.

תתבגר כבר. :lol:

פורסם
ברור ש 1

מי צריך קוקפיט עם שני גברים מיוזעים בתוך תא של מטר על מטר במקום כוס יין טוב עם דיילת חיננית איטלקייה מאלאיטלייה !!!

שלא נדבר על זה שהשיחה הייתה בין שירות בחברה ששמה את אלעל בכיס הקטן בישרות לדוגמה טאיאייר ודומיה ולא בין אוזבקיסטאן לאלעל..במקרה זה ברור שקוקפיט עדיפויי..אבל בין קוקפיט באלעל יחסית לשירות באייר קנדה ברור ששירות עדיף..ולא ישכנע אותי אף אחד בפורום המשוחד הזה לקוקפיטים :lol::lol::lol: ובטח לאלו שבונים אותם :wink:

דודי, איר קנדה שווה לתחת, השירות באונור עדיף עליה.

ואחרי שתחזור עם אלאיטליה (במידה והם יצליחו לנחות על המסלול הנכון) תעדכן איך היה השירות.

פורסם

רק קוקפיט גם עם הטיסה עד LAX אלה עם אתם יושבים במחלקה ראשונה אבל בכללי קוקפיט מרווח כיסאות מעור :lol::lol:

יש הרבה מקום נו טוב אני מדבר על 747 :lol:

ואוכלים אוכל של מחלקה ראשונה!!! לא פחות ולא יותר

פורסם
אלה עם אתם יושבים במחלקה ראשונה אבל בכללי קוקפיט מרווח כיסאות מעור :lol::lol:

אז למה לא לחצת 1 ?? :shock: :shock:

מי שילחץ 1 יקבל טיסה בפרוייקט קוקפיט 747 בגג כולל אירוח מלא :wink:

פורסם
אלה עם אתם יושבים במחלקה ראשונה אבל בכללי קוקפיט מרווח כיסאות מעור :lol::lol:

אז למה לא לחצת 1 ?? :shock: :shock:

מי שילחץ 1 יקבל טיסה בפרוייקט קוקפיט 747 בגג כולל אירוח מלא :wink:

אתה רואה, אפילו אתה נותן כפרס קוקפיט ולא ארוח בביז כמו אצל מיקי :lol:

פורסם

יותר מדי זמן פנוי + שעמום + קולומביאני = הסקר הזה :P

יותר טוב תעשו משהו פרודוקטיבי בזמן הזה כמו איסוף בקבוקים למחזור, או ניקוי חופי ארצנו, או....... תדרוך TFC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

פורסם

מה מטרת הסקר? אם אתה בקוקפיט למי איכפת מהשירות במחלקת תיירים?

ואם לא... אז כדאי מאוד שישפרו, כי השירות בחברות התעופה (וגם באלעל - אולי אפילו בעיקר) יורד ברמה משנה לשנה והוא כבר מזמן מתחת לכל ביקורת.

פורסם

בשבילי, רק קוקפיט ,למה צריך שרות? למה צריך אוכל מיותר ? כוס קפה אחרי קצת אוכל וזה הוא.

אבל קוקפיט זה מה שהוא מהחלומות בוודאי איך לך בבית .

פעם, 2 פעמים בחיים נכנס לשמה . אז אכן קוקפיט עדיף. לפי דעתי

פורסם
דודי, איר קנדה שווה לתחת

100% נכון!

חוץ מזה - מה שדודי אמר.

אורן - אם יבטלו לגמרי את השרות ויוזילו את המחירים (בסגנון איזיג'ט או ראיינאיר) אני בעד.

בתכלס - מי באמת צריך את זה?

פורסם

אהבתי את "הסקר"...וכן, אני הצבעתי 3. למה? ככה.......

אהבתי גם את הניסוח "מחלקת התפרנים" - כאילו: מי רוצה בכלל לשלם כסף טוב (?) עבור שירות זבל? אמרתם אל על? אייר קנדה? אליטליה? נדמה לי ששמעתי בפינה מישהו אומר בשקט "ראיינאיר"? "איזיג'ט"?

תפנימו (מכיוון שנאמר כבר למעלה שהכל תיחמון ועבודה בעיניים, יעני: "סקר משוחד") שאין אבל באמת אין ארוחות חינם.

מי שמשלם טוב - מקבל שירות טוב עם חיוך ולפעמים גם קוקפיט. מי שלא משלם (כמוני למשל.... :mrgreen: ) מסתפק בקפה ובייגל......ואומר יפה תודה.

פורסם

אני רואה שיש שלושה שלחצו 1

אז אני שמח להודיע שזכיתם ב 5 שעות טיסה בסימולטור קוקפיט 747 שמרגיש כמעט כמו באמיתי :D רק תזדהו :lol::lol::lol:

תפנימו (מכיוון שנאמר כבר למעלה שהכל תיחמון ועבודה בעיניים, יעני: "סקר משוחד") שאין אבל באמת אין ארוחות חינם.

יפה אהרון..סוף סוף מישהו שהבין את הויכוח של MRD...ברור שהפורום משוחד..נראה אותך רן שם את הסקר אצל מין הצמח :wink:

פורסם

אני, החלום שלי הוא שבטיסה בסימולטור, יענו אצלי בבית:

כל שעה וחצי-שעתיים תבוא הדיילת ותיתן לי קפה עם קצת עוגיות ותשאל מה שלומי!

בטיסה מעל 3 שעות, היא אפילו אמורה לשאול אם ארצה ארוחה אחר כך ומתי אני חושב שאנחת?

(כדי שהאוכל יהיה כבר מוכן וחם).

מה זה החרטא הזה? כזו תשובה תכניסו בסקר! באימא'שכם! :mrgreen: :lol:

פורסם
אני רואה שיש שלושה שלחצו 1

אז אני שמח להודיע שזכיתם ב 5 שעות טיסה בסימולטור קוקפיט 747 שמרגיש כמעט כמו באמיתי :D רק תזדהו :lol::lol::lol:

יפה אהרון..סוף סוף מישהו שהבין את הויכוח של MRD...ברור שהפורום משוחד..נראה אותך רן שם את הסקר אצל מין הצמח :wink:

דודי שם את הסקר הזה בפורום מקרמה למתקדמים ואני יכול מראש לומר לך את התוצאות.

הויכוח פה הוא בין חברים (פסיכים אומנם) לתחביב (שממזמן הוא כבר לא כזה), מה אנחנו מעדיפים.

כמו שכבר אמרתי, טיסות קצרות, אני קושר את עצמי לקוקפיט עם אזיקים ולא זז משם גם אם הביז כולו פנוי רק בשבילי ... מה לעשות דפוק בראש יודע.

טיסות ארוכות כמו לארה"ב, ביקור בהמראה עד שיוט, מעט שיוט ואז כל ההנמכה עד הנחיתה, בשאר אני במחלקת תפרנים (מה לעשות זה מה יש אלה אם משהו מוכן לממן לי ביז או פירסט).

בכל הטיסות שלי עם אלעל, UNITER ו DELTA השירות היה מעל ומעבר.

איר קנדה היו מתחת לכל ביקורת במיוחד על הקרקע... טסתי איתם פעמים ופעמים נשבעתי ש NO MORE...

אני מאוד מסכים עם מה שאהרון כתב, What you pay is what you get ... השאלה כמה משלמים או יותר נכון כמה מוכנים לשלם.

במחיר של COACH אסתפק בשתיה קרה חמה וארוחה כזאת שלא תגרום לי לנסות לפתוח פתח חרום ב FL350 כדי לאורר את המטוס :lol:

פורסם

טוב נו...ויכוח מטומטם על נושא מטומטם...

דברנו על זה שאני טס לאיטליה ולא עם אלעל בחגים כי המחיר שפוי יותר והשירות טוב יותר באלאיטליה, אתה אומר שאתה לא מוותר ותטוס רק אלעל ותשלם יותר..וכל זאת בשביל כמה דקות מסכנות לשבת בתא עם הטייסים..

אני אומר שאני מעדיף לטוס בחברה זרה אם יש בה שירות טוב ומחיר שפוי ומוותר על הקוקפיט..אתה באת ועשית סלט מטבוחה מכל הויכוח..מי בכלל דיבר על מחלקות? תפרנים? מחלקת עשקים? (לא טעות בכתיב) ..

כולה אמרתי אני מעדיף טיסה זרה, נוחה, עם שירות טוב במחיר שפוי לחגים ובלי פוזות להעלות מחירים בחגים..ומוותר על קוקפיט..הסקר הזה לא שפוי, לא נכון ולא משקף, את הויכוח שהיה בנושא.

אתה ישר קפצת לעשות סקר...שלא נוסיף ששאלה 4 היא תשובה נכונה לכולם גם לגביי ומבטלת אוטומטית את השאר..תחשוב קצת :wink:

פורסם
טוב נו...ויכוח מטומטם על נושא מטומטם...

דברנו על זה שאני טס לאיטליה ולא עם אלעל בחגים כי המחיר שפוי יותר והשירות טוב יותר באלאיטליה, אתה אומר שאתה לא מוותר ותטוס רק אלעל ותשלם יותר..וכל זאת בשביל כמה דקות מסכנות לשבת בתא עם הטייסים..

אני אומר שאני מעדיף לטוס בחברה זרה אם יש בה שירות טוב ומחיר שפוי ומוותר על הקוקפיט..אתה באת ועשית סלט מטבוחה מכל הויכוח..מי בכלל דיבר על מחלקות? תפרנים? מחלקת עשקים? (לא טעות בכתיב) ..

כולה אמרתי אני מעדיף טיסה זרה, נוחה, עם שירות טוב במחיר שפוי לחגים ובלי פוזות להעלות מחירים בחגים..ומוותר על קוקפיט..הסקר הזה לא שפוי, לא נכון ולא משקף, את הויכוח שהיה בנושא.

אתה ישר קפצת לעשות סקר...שלא נוסיף ששאלה 4 היא תשובה נכונה לכולם גם לגביי ומבטלת אוטומטית את השאר..תחשוב קצת :wink:

דודי, היתה אומר לופטי, בריטיש סוויס ... יאללה נגיד. אלאיטליה :lol:

ו 4 זה בדיוק מה שזה .

לגבי כמה דקות ? אצלך זה כמה דקות, אצלי הישיבה עם כל העם זה כמה דקות :mrgreen: אם בכלל :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...