אורח פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 כמו בכל שבוע, גם השבוע TFC ממשיכה בטיול העולמי. הפעם קאלי לבוגוטה (טיסת העברה ). לצערי הפעם בגלל איזה מסכן אחד שלא הספיק לברח בזמן והוא מתחתן, לא אוכל להגיע לטיסה זו (נשלים ביום שישי :wink: ). 21:30 כרגיל בקאלי. טיסה נעימה לכולם. http://tfc.rwy12.com
אורח פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 :roll: חושב שאתה צודק ... בבדיקה. תעלה מולי ב MSN, צריך ממך משהו :wink:
AaronDagan פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 רן, יש לי ספק קל לגבי השדה של בוגוטה. תוכל בבקשה לוודא ולאשר לי שזה אכן השדה הנכון? תודה. אני מקווה להגיע ל-RAMP בזמן אם ה-PC שלי (המשוכפץ אחרי קריסת דיסק) לא יעשה בעיות וייתחשב בי. :oops: :cry:
אורח פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 רן,יש לי ספק קל לגבי השדה של בוגוטה. תוכל בבקשה לוודא ולאשר לי שזה אכן השדה הנכון? תודה. אני מקווה להגיע ל-RAMP בזמן אם ה-PC שלי (המשוכפץ אחרי קריסת דיסק) לא יעשה בעיות וייתחשב בי. :oops: :cry: מה הבעיה עם השדה ?
AaronDagan פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 מה הבעיה עם השדה ? אני זוכר טיסה משותפת שלנו מלפני כמה חודשים לבוגוטה אחרי איזה TFC, ואם אני לא טועה מזכרון היו שם שני מסלולים ואולי אפילו יותר. אתה ומיקי טסתם ב-744 ואני ב-738 ועשינו כמה באזים ו-T&G בשדה והפיקוח לא הבינו מה קורה להם......... קיצר: השאלה עדיין פתוחה ואגב: הבעייה היא לא בשדה, היא אצלי.....
אורח פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 מה הבעיה עם השדה ? אני זוכר טיסה משותפת שלנו מלפני כמה חודשים לבוגוטה אחרי איזה TFC, ואם אני לא טועה מזכרון היו שם שני מסלולים ואולי אפילו יותר. אתה ומיקי טסתם ב-744 ואני ב-738 ועשינו כמה באזים ו-T&G בשדה והפיקוח לא הבינו מה קורה להם......... קיצר: השאלה עדיין פתוחה ואגב: הבעייה היא לא בשדה, היא אצלי..... כמה שלי זכור, זו הפעם הראשונה שאני עומד לנחות בבוגוטה, יכול להיות שאני טועה. מיקי בצפון אז אין מי שיתקן את החור השחור שעל הכתפיים שלי :mrgreen:
BarakH פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 אני מושבת כבר כמה זמן מטעמי עומס עבודה וקריסת במחשב בזמן הפעלת הסימולטור (אותה אין לי זמן לברר בגלל עומס העבודה...). עשיתי פעם את הטיסה הנ"ל. אפקט הגובה של השדה עושה אותה די מעניינית... :roll:
אורח פורסם יוני 29, 2007 דיווח פורסם יוני 29, 2007 :oops: פידחתי ובגדול. אין לי מושג איך הגעתי לאותו שדה, אבל זה מה שקורה שעושים דברים בלחץ של זמן. לפחות זכיתם ליעד לא מוכר דודי ומיקי, השכנים התלוננו על גשם מוזר, קשור אליכם איך שהוא ? :wink:
mickey lip פורסם יוני 29, 2007 דיווח פורסם יוני 29, 2007 :oops: פידחתי ובגדול. אין לי מושג איך הגעתי לאותו שדה, אבל זה מה שקורה שעושים דברים בלחץ של זמן. לפחות זכיתם ליעד לא מוכר דודי ומיקי, השכנים התלוננו על גשם מוזר, קשור אליכם איך שהוא ? :wink: גשם של דלק. היתה לנו נזילת דלק חמורה. ביצענו נחיתת חירום בשדה (התקלה החלה כ140 מייל לשדה). עננות , וכל מה שהיה יכול להשתבש בטיסה הזאת השתבש. אבל היה מוי כיף, הנוסעים היו מרוצים בסוף. ושוב תודה ל FSP שהחליט להשתעשע איתנו. בהחלט מוסיף עניין.
Matan Solomon פורסם יוני 29, 2007 דיווח פורסם יוני 29, 2007 :oops: פידחתי ובגדול. אין לי מושג איך הגעתי לאותו שדה, אבל זה מה שקורה שעושים דברים בלחץ של זמן. לפחות זכיתם ליעד לא מוכר דודי ומיקי, השכנים התלוננו על גשם מוזר, קשור אליכם איך שהוא ? :wink: גשם של דלק. היתה לנו נזילת דלק חמורה. ביצענו נחיתת חירום בשדה (התקלה החלה כ140 מייל לשדה). עננות , וכל מה שהיה יכול להשתבש בטיסה הזאת השתבש. אבל היה מוי כיף, הנוסעים היו מרוצים בסוף. ושוב תודה ל FSP שהחליט להשתעשע איתנו. בהחלט מוסיף עניין. פעם אחרונה שהייתה לי תקלת דלק הייתה כי ירו עלי בגלל שטסתי באיזור אסור לטיסה באנגליה
Izik Bakshi פורסם יוני 29, 2007 דיווח פורסם יוני 29, 2007 גם בטיסה הזו וגם בקודמת הנחיתות היו מאתגרות, שני שדות בגובה 3000 רגל ו 4000 מעל פני הים עם הרים מסביב.