Izik Bakshi פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 אהלן חברים, את השרשור הבא אני פותח בהשראת שרשור דומה שנפתח בפורום ואטסים, לינק: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=20871 את התמונה הבאה צילמתי בטיסה TFC הערב (התאריך במצלמה לא מכוון), אני טס עם שני מסכים, יוק פדאלים וכוס קפה משובח, אז כל מי שמגיב בבקשה לצרף תמונה של הקוקפיט הביתי שלו ניתן להפיק תועלת יפה מהשרשור בזה שנוכל לקבל רעיונות מאחרים לשידרוג הקוקפיט הביתי.
Ben Zwebner פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 הנה העמדה באירוע הענק של NY הNOR EASTER, פיקחתי JFK GND 8 שעות רצוף! (צולם לפני תחילת האירוע) והנה ה"תא טייסים" (לא בזמן טיסה אז חסרים המון פרטים קטנים כמו מפות ותדפיס של נתוני טיסה וכו')
Avichai Koor פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 אז לי יש קוקפיט צנוע...אבל מסך פשוט חרא!!!!יוק פדלים ורמקולים שאתה נוחת בLDS עם פול ווליום כמה מדפים נשברים וסתם :mrgreen:
Ben Cohen פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 לא יוק, לא פדלים, לא שני מסכים. סטיק ומחשב. פשוט מאוד. Shot with K610i at 2007-07-06
guy13 פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 לא יוק, לא פדלים, לא שני מסכים. סטיק ומחשב. פשוט מאוד. Shot with K610i at 2007-07-06 והכי חשוב - מים :wink:
Barak פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 בן, פיקחת 8 שעות רצופות ?? יש כאן אנשים בחטיבה שרוצים לפקח 8 שעות ברציפות ? כי אם כן פתרנו כמה בעיות לאירוע
Or Netzer פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 בן, פיקחת 8 שעות רצופות ??יש כאן אנשים בחטיבה שרוצים לפקח 8 שעות ברציפות ? כי אם כן פתרנו כמה בעיות לאירוע ת'אמת זה בעיה אני לדוגמא מסוגל גג שעתיים לפקח לא משנה אם יש או אין תנועה אני פשוט נשחק ומתעייף . אם יש תנועה אני מגיע על סיפוקי מהר , אם אין תנועה אני משתעמם מהר חח אין אפס. רק בחדרי בקרה אני מפקח כמה שעות רצוף, יש עםן מי לדבר למי להציק ואם זה משמרת לילה ראש על השולחן ושמים את המיקרופון והרמקולים על רטט שנתעורר כשיש מטוס :mrgreen:
Ben Zwebner פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 בן, פיקחת 8 שעות רצופות ??יש כאן אנשים בחטיבה שרוצים לפקח 8 שעות ברציפות ? כי אם כן פתרנו כמה בעיות לאירוע כן, היה כל כך הרבה תנועה שלא הרגשתי איך הזמן עובר... מה עוד, בגלל הפרש השעות, האירוע התחילה רק ב23:00 זמן מקומי (לא הלכתי לעבודה יום אחרי :wink: )
Barak Palesznicki פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 ברק מה בדיוק אתה קולט מאשקלון עם הסקאנר? בוא נתחיל בזה שאני מחדר שלי לא קולט כ-ל-ו-ם בגלל שהוא חדר ממוגן. שאני יוצא למרפסת, אני מצליח לשמוע גישה, אבל רק את הטייסים ובקושי... אבל תמיד אפשר לעבור ל-UHF ולשמוע את המוקד מוניות צועק לנהגים לאסוף אישה זקנה ברחוב סוקולוב.
Elad Levy פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 יש מצב אנחנו מעלים תמונות מעמדת המגדל הביתי שלנו
Shmulik Lin פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 משה-DCRM הטלפון מתחת ליוק זה בשביל להתקשר לדיילת ולהביא איזה חטיף או 2 או עשרה? אצלי בממ"ד אני מתקשר לאישה בסלולרי שלי ומזמין קפה או מה שבא במתכונת קבין סקיור-היא מתורגלת כבר
Tomer Haim פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אצלי זה ככה: יש 2 מחשבים, מסך אחד 19 אינטש, סטיק ופדלים, מחשב ראשי בשביל הסימולטור בלבד והשני מריץ SB3, ACTIVE SKY, כל התוכנות השונות כמו SERVINFO וכל תוכנות ה FLIGHTPLAN למיניהן, זהו.. חוצמיזה כל החדר שלי משתתף בחגיגה ואני טיפוס קצת מבולגן תמונה כללית: מגרת מפות: ספרי מטוסים: בלגן: והכי חשוב, קופת צדקה: מה שכתוב עליה: "עזרו לטייס תפרן להעביר את החג קצת יותר שמח."
Moshe Mizrahi פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 משה-DCRMהטלפון מתחת ליוק זה בשביל להתקשר לדיילת ולהביא איזה חטיף או 2 או עשרה? אצלי בממ"ד אני מתקשר לאישה בסלולרי שלי ומזמין קפה או מה שבא במתכונת קבין סקיור-היא מתורגלת כבר זה פקס יש לי תפריט לבחירה, אני מסמן V על המנות שאני מזמין ושולח לה בפקס למטבח
Yarden Antebi פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אני מגניב, יש לי מסך כמו של תומר! פה אני טס דפיות...הרבה
תומר עינבר פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 הקוקפיט הביתי שלי מורכב ממסך 17 אינץ' שך AOC, זוג רמקולים + באס של Creative, סטיק של Logitech, מיקרופון של SAMSON ועשרות צ'קליסטים ו-Normal procedures.
Avichai Koor פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 תומר יש לך במקרה קריוקי במחשב עם מיקרופון כזה?
b_ton פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 הקוקפיט הביתי שלי מורכב ממסך 17 אינץ' שך AOC, זוג רמקולים + באס של Creative, סטיק של Logitech, מיקרופון של SAMSON ועשרות צ'קליסטים ו-Normal procedures. שחכת לציין את המשקפיים :wink:
Eldar Sella פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 עם כל הריאליזם בסימולטור - עוד לא הגענו ליום שצריך לשים משקפי שמש בטיסה מול השמש
אורח פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אחלה של סטאפים יש לכם חברים. הינה הסידור הזמני שלי, יום ראשון שני ניתן לכם טעימה מהקבוע :wink: