gilad13 פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 בקרוב יתווספו גם פדלים ומצערות של CH, אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם באיזור מנהטן אני אשמח לשמוע. יש בחנויות COMPUSA שמפוזרות בהרבה מקומות, רק קח בחשבון שזה יקר שם יחסית לקניה באינטרנט. (מחיר מחירון - 150 דולר)
Yarden Antebi פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אמנם זה לא הקוקפיט (הוא כבר נמצא פה איפשהו..) אבל עמדת התצפית שלי (: [אני מחכה כבר למצלמה נורמלית שתבוא ב 18 ושאני לא אצטרך לצלם עם המצלמת וידאו הזאת...0.3 MP..)
Ilan Nemirovski פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 בונוסס :wink: מוקדש לברק פלשניצקי חולה עליך אחי ! זה הכלב שלי צ'לסי בן שנה ושבוע חולה עליו
Barak Palesznicki פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 זה הכלב שלי צ'לסי בן שנה ושבוע חולה עליו גם אני חולה עליו!!!
Amir Paz פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 בקשי כל האמהות פשוט גאות בך! השירשור הזה גרם להם לסדר את החדר :mrgreen:
אריק א. פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אמא שלי לא הצליחה לקבל חדר מסודר - "פריבילגיות" של סטודנטים :mrgreen:
nklo פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 שלי לא משוכלל כמו השאר, יש לי רק סטיק, מסך אחד (זמני כרגע), רמקולים וסימ' מותקן knee shot על החדר מדיום C.U על המסך, אח שלו חולה.. המארז.. מבט אחרון מקווה לשפר את העמדה בקרוב...
Avshalom פורסם יולי 6, 2007 דיווח פורסם יולי 6, 2007 אבשלום יש מצב לתמונות תקריב? צנוע שכמוך :wink: נכון לעכשיו יש לי רק שתי תמונות תקריב שצילמתי, אבל באור קצת עמום.. את הג'ויסטיק המקורי פירקתי על מנת לחבר לולאת חיווט אל קונסולת המצערות ולידית כני הנסע, ועל מנת להוסיף לו תוספת מעץ ומתגים שפחות או יותר הופכים אותו ליוק (נו טוב.. לא בדיוק יוק, אבל יותר ריאליסטי מג'ויסטיק ) המנורה שלמעלה זו תוספת קטנה שמאפשרת לקרוא דפיות בkneeboard. היא מחוברת לUSB ומספקת עוצמה נאותה, גם אם זה לא ממש נראה בתמונה. המצערת עברה תהליכים רבים עד שהיא הגיעה למצב הסופי, שבו חיברתי אליה פוטנציומטר המאפשר שליטה על עוצמת הדחף, וסרבו (מנוע חשמלי לטיסנים) שמאפשר לה לנוע אוטומטית (אם כי לא דרך הסימולטור, אלא ע"י לחיצת כפתור מעלה/ מטה). כפתורי האודיו והרדיו הם לתצוגה בלבד, וחלקם מפעילים מנורות בתוך המצערת. מתגים שמחוברים ועובדים בנוסף- בלמי חנייה, PTT ומתג על המצערת להיפוך דחף. כרגע אין יותר אפשרות לחבר מתגים נוספים לג'ויסטיק. בהזדמנות אולי אברר איך לעשות זאת, מכיוון שיש עוד מתגים אופציונליים שהייתי שמח לחבר (כמו ברזי דלק ועוד). שבת שלום לכולם.
Izik Bakshi פורסם יולי 7, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2007 בקשיכל האמהות פשוט גאות בך! השירשור הזה גרם להם לסדר את החדר :mrgreen: רק החדר שלי נשאר מבולגן... יאלה פנק אותנו בתמונות מעמדת "שולט"
Moshe Bensal פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 אחרי מה שאני רואה כאן, אני קצת נרתעתי מלצלם את העמדה(הקוקפיט) שלי, א. מאיכות התמונה שתצא עם הצילום בפאלם (כי אין לי מצלמה דיגיטלית טובה). ב. מאיכות העמדה הצנועה שלי. אבל בכל זאת הנה כמה תמונות. תגובות יתקבלו בברכה.
3Dvg פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 אחרי מה שאני רואה כאן, אני קצת נרתעתי מלצלם את העמדה(הקוקפיט) שלי,א. מאיכות התמונה שתצא עם הצילום בפאלם (כי אין לי מצלמה דיגיטלית טובה). ב. מאיכות העמדה הצנועה שלי. אבל בכל זאת הנה כמה תמונות. תגובות יתקבלו בברכה. אני לא חושב שיש משהו כאן שלא זוכר את העמדה שלך עם הנכד החמוד שלך שמטיס את ה76.... :lilangel: שמתי לב שכמעט לכולם כאן יש שני מסכים....ואני חשבתי שאני מיוחד :|
Eldar Sella פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 אחרי מה שאני רואה כאן, אני קצת נרתעתי מלצלם את העמדה(הקוקפיט) שלי,א. מאיכות התמונה שתצא עם הצילום בפאלם (כי אין לי מצלמה דיגיטלית טובה). ב. מאיכות העמדה הצנועה שלי. אבל בכל זאת הנה כמה תמונות. תגובות יתקבלו בברכה. אני לא חושב שיש משהו כאן שלא זוכר את העמדה שלך עם הנכד החמוד שלך שמטיס את ה76.... :lilangel: שמתי לב שכמעט לכולם כאן יש שני מסכים....ואני חשבתי שאני מיוחד :| הנכד שלו הטיס 772 דיפולטי
Moshe Bensal פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 חברה, אני שמח שאתם זוכרים את הקטע שהנכד מטיס מטוס, את האמת, לא זוכר איזה מטוס הוא הטיס, זה היה ספונטני בלי שום הגדרות, רק בשביל הצילום, כל הכבוד שאתם זוכרים, ושמח לקרוא על כך.
Gadi L. פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 קוקפיטים יפים אני רואה יש פה...! הנה שלי... במצב מנוחה ובמצב טיסה: (DLMN פועלת עם מסן, זה לא הרקע שלי לא לדאוג ) ד'א, מזל טוב ל 777! (7.7.07) :wink:
Shlomlux2 פורסם יולי 7, 2007 דיווח פורסם יולי 7, 2007 אז ככה.. את העמדת פיקוח שלי אני לא יכול לפרסם (ביטחון שדה וכאלה :wink: )- חלקכם ראה, וחלקכם רק יכול לדמיין אותה את עמדת הטיסה שלי, אני מתבייש להראות :oops: ... יותר פשוט שתדמינו ג'ויסטיק, מסך ומקלדת... זה הכל- ומזל שאתם לא רואים את המחשב (וביצועיו). שבוע טוב
Avichai Koor פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 אז ככה.. את העמדת פיקוח שלי אני לא יכול לפרסם (ביטחון שדה וכאלה :wink: )- חלקכם ראה, וחלקכם רק יכול לדמיין אותה את עמדת הטיסה שלי, אני מתבייש להראות :oops: ... יותר פשוט שתדמינו ג'ויסטיק, מסך ומקלדת... זה הכל- ומזל שאתם לא רואים את המחשב (וביצועיו). שבוע טוב שלומי ידידי אל תתבייש תעלה תמונה שנראה מה זה אני בטוח שיש יותר גרועים!
Matan Solomon פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 הנה שלי... אני רואה לכולם פה יש יוק ופאדלים, גמני רוצה :oops: 2 תמונות, במצב של חוסר פעילות שאפילו המסך השני לא עובד כרגע, וזה ד"א עוד יחסית מסודר סורי על האיכות זה מהפלאפון (אין לי מושג איפה הדיגיטלית שלי)...
Matan Solomon פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 חתיכת מיקרופון יש לך שם מתן... המיקרופון והמיקסר זה כבר לתחביב אחר בטיסה אני משתמש באוזניות עם המיק (יותר נוח) שמונחות על הג'ויסטיק, ואת כל שאר הצלילים אני שומע דרך הרמקולים...
Yahav Barzilay פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 תחנת רדיו יש לך שם זה בדיוק התחביב שלו (פרסומת סמויה: www.ClickFM.co.il)