Avi - 4X-KDF פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 omerd17, יש לך מערכת סראונד, למה לא לנצל אותה? אתה סמת את ארבעת הרמקולים מקדימה בימקום למקם שניים מאחורה, מנסיון, מערכת סראונד זאת חביה! ובקשר למיקום הבס, אם אני לא תואה הוא ממוקם מימינך על איזו שידה. זה לא מיקום טוב לבס, הבס צריך ליהיות מחת לשולחן של המחשב. איפה שהוא עכשיו, אתה גם שומע אותו מהצד וגם לא במיתבו, אז אני מציע כדי לשפר את החוויה שלך :wink:
gilad13 פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 עומר, זולחים לך על האיכות אבל למה להתעלל באנשים עם כזאת רזולוציה ענקית??? :| תקטין!!!!
Eyal Seminar פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 והנה הקוקפיט החמוד שלי וגם החידושים הגיעו :mrgreen: וגם בונוס קטן למטה. ועכשיו בונוס קטן לכולם הנה כמה פוסטרים שיש לי:
Shireto Shahar פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 אחרי ממש ממש קצת התלבטויות, בעזרתו של ברק התותח, הזמנתי Saitek 52X!!!!!!!! טוב אני אצל אמא שלי וצילמתי כמה תמונות, פה אני טס רוב הזמן. דפיות צ'קליסטים ופמת ספרי תעופה של אבא שלי, מאמריקה. משמאל לימין- Flight Training Handbook, The Pilot's Instrument Flying, Aviation Weather העמדה בכללי...המחשב והגיטרה הסקסית המגבר מתחת לשולחן וזהו.. וזהו.. אייל יפה מאוד!
Barak Palesznicki פורסם יולי 11, 2007 דיווח פורסם יולי 11, 2007 אחלה עמדה שירטו, נסה לתאר אותה עם X52... :wink:
yoyoo פורסם יולי 18, 2007 דיווח פורסם יולי 18, 2007 מישו יכול להסביר לי למה שני מסכים? ומאיפו אפשר להשיג את ההגה?
אורח פורסם יולי 18, 2007 דיווח פורסם יולי 18, 2007 מישו יכול להסביר לי למה שני מסכים? ומאיפו אפשר להשיג את ההגה? 1. תעבור על חוקי הפורום ותוסיף חתימה בזריזות בבקשה. 2. למה לא 3. חיפוש בפורום ותגלה מיליון לינקים והסברים איפה רוכשים יוק של CH. בהצלחה.
Moshe Bensal פורסם יולי 18, 2007 דיווח פורסם יולי 18, 2007 צבי יפה מאד, יש לך עמדה ממש יפה, יחסית לשלי (עמוד 5 כאן), אבל אתה נראה מאד מתוח, אתה ממהר למקום כלשהו?
Barak Palesznicki פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 מה עדיף ליקנות את ה- CH או את Saitek X52 אם אתה מדבר על היוק של CH, אז זה תלוי מאוד בצרכים שלך, אם אתה מתמקד נטו באזרחי, כמובן עדיף יוק, אבל אם אתה מחפש משהו שישמש גם לאזרחי גם לקרבי, אז X52 יעשה את העבודה.
Ido Rosenthal פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 מה עדיף ליקנות את ה- CH או את Saitek X52 שאלת את זה כבר פה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 3&start=30 למה עוד פעם ? מי שמעוניין לענות לאלכס, בבקשה בשרשור השני, לא צריך לנהל אותו דיון ב10 מקומות שונים
makover פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 הפנל של המסך השני הוא מסך טאצ` , חלום של ממש GLASS COCKPIT
Arie Halperin פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 צבייפה מאד, יש לך עמדה ממש יפה, יחסית לשלי (עמוד 5 כאן), אבל אתה נראה מאד מתוח, אתה ממהר למקום כלשהו? הוא טס לשום מקום מה אתה לא רואה הוא בחניה אריה
Moshe Bensal פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 צבייפה מאד, יש לך עמדה ממש יפה, יחסית לשלי (עמוד 5 כאן), אבל אתה נראה מאד מתוח, אתה ממהר למקום כלשהו? הוא טס לשום מקום מה אתה לא רואה הוא בחניה אריה על פי מד האופק לא כלכך בטוח שהוא בחניה, אבל בכל זאת, בעיני הוא נראה מאד מתוח, אפילו בחניה אין הצדקה להיות מתוחים, צריך לקחת הכל בקלילות, החיים יפים אך קצרים, אז חייבים להיות רגועים.
Or Netzer פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 צבייפה מאד, יש לך עמדה ממש יפה, יחסית לשלי (עמוד 5 כאן), אבל אתה נראה מאד מתוח, אתה ממהר למקום כלשהו? הוא טס לשום מקום מה אתה לא רואה הוא בחניה אריה על פי מד האופק לא כלכך בטוח שהוא בחניה, אבל בכל זאת, בעיני הוא נראה מאד מתוח, אפילו בחניה אין הצדקה להיות מתוחים, צריך לקחת הכל בקלילות, החיים יפים אך קצרים, אז חייבים להיות רגועים. שמע לא יודע מה איתך אני וצבי לוקחים את זה ברצינות , כל נחיתה מחדש מתרגשים ומזיעים :wink:
Baruch Spiegel פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 צבייפה מאד, יש לך עמדה ממש יפה, יחסית לשלי (עמוד 5 כאן), אבל אתה נראה מאד מתוח, אתה ממהר למקום כלשהו? הוא טס לשום מקום מה אתה לא רואה הוא בחניה אריה על פי מד האופק לא כלכך בטוח שהוא בחניה, אבל בכל זאת, בעיני הוא נראה מאד מתוח, אפילו בחניה אין הצדקה להיות מתוחים, צריך לקחת הכל בקלילות, החיים יפים אך קצרים, אז חייבים להיות רגועים. משה היקר נראה לי שאתה צריך רענון יסודי במכשירי טיסה בסיסיים. (ולבחור בבי"ס המתאים, "ודי לחכימא ברמיזא"...) ברוכי.
zvi rodes פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 חברים יקרים שלי ,לא מתוח ולא בטוח ,לא מתחת ולא בתחת :wink: (סליחה יצא לי)אני סה"כ רגוע וגם לפעמים פגוע (הפגוע זה מה שנקרא fs9 )סיימתי ברגע הצילום טיסה הלוך ושוב ואז הגיע צלם הפפרצ' עידו הידוע בשמו המלא ,רוזנטל עם הכלי שלו ,אממממ.... המצלמה ,ובמכת שוט אחת צילם אותי. אור הידוע כנצר (נצר למשפ' מכובדת מאוד) יודע כשאנו מסיימים טיסה עלומה אנו חוזרים מזיעים ומרוגשים.תודה ענקית לעידו בלעדיו לא הייתם רואים אותי מרוגש.