YairB פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 זה שאלה מוזרה אולי כי זה לא קשור לארץ ביכלל אבל אני טס מחר בלילה לטורקיה עם החברה טורקיש ורציתי לדעת האם מישהו טס איתה ונכנס לקוקפיט אפשר להשיג איכשהו אישור? תודה.
guy13 פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 לא ניראה לי שיש דבר כזה אישור, אתה צריך לדבר עם הקפטן או אם היית שולח איזה מכתב לפני כמה ימים לחברה לשאול אם ביכלל הם מרשים, אבל מחר מה שתעשה זה לכתוב מכתב לקפטן שאתה מבקש להיכנס ומה שאתה רוצה לרשום לו את מקום הישיבה שלך לתת לדייל/ת שאתה ניכנס למטוס וזהו לחכות אם כן סבבה אם לא אז אין מה לעשות.
Ben Zwebner פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 דבר ראשון, לך לדואר ושלם את האגרה כדי להיכנס לקוקפיט. עם הבולים שתקבל תיגש למשרדי החברה בארץ ותבקש את ענף הביקורים שלהם. אחרי שתהיה אצל הנציג ברעיון הוא ישלח אותך עם טופס מיוחד למשרד הפנים, שמה יחתמו לך בדרכון עם האישור כניסה. כאשר אתה בביקורת דרכונים בנתב"ג תבקש להעביר לקברניט שאתה אמור להיכנס לקוקפיט. כאשר אתה עולה למטוס, תיגש לדייל הראשי, תעמוד על רגל אחת (חשוב מאוד לזכור רגל ימין!) ותחזיק את הדרכון החתום ביד שמאל ותבקש בשפת אם של הדייל להיכנס לקוקפיט. נו באמת... מה קרה לימים שילד (סלחו לי כל הבני 13-15 שיש פה, אבל אתם אכן ילדים) פשוט בא לדייל בזמן טיסה ומבקש בנימוס? אני ראיתי ילדים שעשו את זה בטיסות שהייתי עליהם בשנים האחרונות...
Ben Zwebner פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 נו באמת... מה קרה לימים שילד (סלחו לי כל הבני 13-15 שיש פה, אבל אתם אכן ילדים) פשוט בא לדייל בזמן טיסה ומוסר לו ציור של המטוס? אני שמעתי ילדים שעשו את זה בטיסות צחוק צחוק אבל ראיתי ילדים/ נערים שבאמת, פשוט ניגשים לדייל הראשי וביקשו להיכנס ואחרי כמה זמן הדייל חזר ולקח אותם לקוקפיט. זה לא תמיד עובד, אבל לא נראה לי שמכתב לחברת התעופה ישנה משהו...
אורח פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר.
Or Netzer פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר. נרדמת??? בטיסה??? בתוך הקוקפיט??? אותך למשה מזרחי! .. אני חושב שזה מצריך טיפול קטלני! זה לא בסדר! :wink:
Moshe Mizrahi פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר. נרדמת??? בטיסה??? בתוך הקוקפיט??? אותך למשה מזרחי! .. אני חושב שזה מצריך טיפול קטלני! זה לא בסדר! :wink: השאלה המרכזית היא מה קרה בקוקפיט בזמן שישנת :? יש לך מושג אם גם הקצין הראשון נרדם? באיזו חברה טסת ומה הגישו שם לאכול? מה עשה הקפטין בזמן ששניכם חרפתם? שאלות מפתח לפני שמענישים סתם אגב, יש עוד שאלות אבל אור הרגיע אותי והתאפקתי.
Yarden Antebi פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 מבחינתי אתה יכול להכנס אין בעיה, תשאל את הקפטן אם זה בסדר מבחינתו
Or Netzer פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר. נרדמת??? בטיסה??? בתוך הקוקפיט??? אותך למשה מזרחי! .. אני חושב שזה מצריך טיפול קטלני! זה לא בסדר! :wink: השאלה המרכזית היא מה קרה בקוקפיט בזמן שישנת :? יש לך מושג אם גם הקצין הראשון נרדם? באיזו חברה טסת ומה הגישו שם לאכול? מה עשה הקפטין בזמן ששניכם חרפתם? שאלות מפתח לפני שמענישים סתם אגב, יש עוד שאלות אבל אור הרגיע אותי והתאפקתי. חח משה למען הסר ספק מר קרבל אתה מואשם במקרה חמור של הרדמות פושעת בתוך קוקפיט של מטוס נוסעים, העונש המינימלי שתקבל הוא 4 שנים סגור במפעל RMD במחלקה הסגורה ללא קשר עם הסביבה כאשר רק יוקים פדלים מפסקים מחשבי טיסה וכדומה מפוזרים סביבה עד אשר שפיותך תצא ממך בשנית ותחזור אלינו פסיכי
אורח פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר. נרדמת??? בטיסה??? בתוך הקוקפיט??? אותך למשה מזרחי! .. אני חושב שזה מצריך טיפול קטלני! זה לא בסדר! :wink: השאלה המרכזית היא מה קרה בקוקפיט בזמן שישנת :? יש לך מושג אם גם הקצין הראשון נרדם? באיזו חברה טסת ומה הגישו שם לאכול? מה עשה הקפטין בזמן ששניכם חרפתם? שאלות מפתח לפני שמענישים סתם אגב, יש עוד שאלות אבל אור הרגיע אותי והתאפקתי. חח משה למען הסר ספק מר קרבל אתה מואשם במקרה חמור של הרדמות פושעת בתוך קוקפיט של מטוס נוסעים, העונש המינימלי שתקבל הוא 4 שנים סגור במפעל RMD במחלקה הסגורה ללא קשר עם הסביבה כאשר רק יוקים פדלים מפסקים מחשבי טיסה וכדומה מפוזרים סביבה עד אשר שפיותך תצא ממך בשנית ותחזור אלינו פסיכי אתה נותן לו עונש או צ'ופר ? עונש זה 4 שנים לנקות את המפעל ואיסור הזלת ריר בזמן השהות שם ללא כל אפשרות הטסה. זה עונש
Or Netzer פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר. נרדמת??? בטיסה??? בתוך הקוקפיט??? אותך למשה מזרחי! .. אני חושב שזה מצריך טיפול קטלני! זה לא בסדר! :wink: השאלה המרכזית היא מה קרה בקוקפיט בזמן שישנת :? יש לך מושג אם גם הקצין הראשון נרדם? באיזו חברה טסת ומה הגישו שם לאכול? מה עשה הקפטין בזמן ששניכם חרפתם? שאלות מפתח לפני שמענישים סתם אגב, יש עוד שאלות אבל אור הרגיע אותי והתאפקתי. חח משה למען הסר ספק מר קרבל אתה מואשם במקרה חמור של הרדמות פושעת בתוך קוקפיט של מטוס נוסעים, העונש המינימלי שתקבל הוא 4 שנים סגור במפעל RMD במחלקה הסגורה ללא קשר עם הסביבה כאשר רק יוקים פדלים מפסקים מחשבי טיסה וכדומה מפוזרים סביבה עד אשר שפיותך תצא ממך בשנית ותחזור אלינו פסיכי אתה נותן לו עונש או צ'ופר ? עונש זה 4 שנים לנקות את המפעל ואיסור הזלת ריר בזמן השהות שם ללא כל אפשרות הטסה. זה עונש המטרה להוציא אותו משפיותו שוב לא להתעלל בו יותר ולגרום לו להרדם כל פעם שהוא רואה מטוס מנייר.
Or Netzer פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אתה מתכוון להחזיר אותו ל"שפיות". הבנת בדיוק למה התכוונתי :] להוציא את שפיותו שוב, לשרוט לו ת'מוח שוב בדיסק יהלום, או במילים של האנשים הלא נורמליים האלה בחוץ , כן להחזיר אותו לשפיות.
Ben Cohen פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אתה מבקש איזה דף או מפית מהדיילת, כותב בכתב יד יפה וברור עם ברכת שלום בטורקית את בקשתך, ואומר לדיילת שתעריך מאוד אם היא תיתן את "מכתבך" לקפטן. משם הכל תלוי במצב רוח של הצוות ועל מי נפלת.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 יש לך בקשיש ? :mrgreen: יש לי אתה צריך לארגן עוד ש
Baruch Spiegel פורסם יולי 10, 2007 דיווח פורסם יולי 10, 2007 אמא שלי הכירה תקפטן כשטסתי מטורונטו לארץ אז היא סיפרה לו שאני חולה מטוסים ואז הוא קרא לי להיכנס לקוקפיט כל הטיסה ההיתי שם , אכלתי להם תאכל ונראה לי שנרדמתי והם לא הצליחו להעיר אותי,וכלזה בלי שבקשתי כלום , אז אם ישלכם אמא שמכירה את הקפטן , הכל מסודר. נרדמת??? בטיסה??? בתוך הקוקפיט??? אותך למשה מזרחי! .. אני חושב שזה מצריך טיפול קטלני! זה לא בסדר! :wink: השאלה המרכזית היא מה קרה בקוקפיט בזמן שישנת :? יש לך מושג אם גם הקצין הראשון נרדם? באיזו חברה טסת ומה הגישו שם לאכול? מה עשה הקפטין בזמן ששניכם חרפתם? שאלות מפתח לפני שמענישים סתם אגב, יש עוד שאלות אבל אור הרגיע אותי והתאפקתי. חח משה למען הסר ספק מר קרבל אתה מואשם במקרה חמור של הרדמות פושעת בתוך קוקפיט של מטוס נוסעים, העונש המינימלי שתקבל הוא 4 שנים סגור במפעל RMD במחלקה הסגורה ללא קשר עם הסביבה כאשר רק יוקים פדלים מפסקים מחשבי טיסה וכדומה מפוזרים סביבה עד אשר שפיותך תצא ממך בשנית ותחזור אלינו פסיכי אתה נותן לו עונש או צ'ופר ? עונש זה 4 שנים לנקות את המפעל ואיסור הזלת ריר בזמן השהות שם ללא כל אפשרות הטסה. זה עונש המטרה להוציא אותו משפיותו שוב לא להתעלל בו יותר ולגרום לו להרדם כל פעם שהוא רואה מטוס מנייר. מה אתם רוצים מאביב??? עם כל ה FMC, MCP, ND, GPS, ILS, AT, ושאר קופסאות שלוקחות לך את השליטה ברב חוצפתן, איך אפשר שלא להירדם? כמה זמן אפשר לשבת ולבהות במסכי הזכוכית האלה בלי להירדם? היית צריך לשלוח ליד ל AP DISENGAGE, לנער את הקברניט והCP ולהסביר להם שהם באו לעבוד...לא להתעסק עם דיילות... :mrgreen: ברוכי. (עריכה: מספיק "ברוכי" אחד...) :mrgreen: