Ilan Cohen פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 אחרי חודש בווטיל הבנתי שלהטיס מטוס נוסעים בלי נוסעים זה לא ראלי אז חשבתי שאפשר ליצור אפשרות בא יוכלו נוסעים להצטרף לטיסה שלך ישבו ליד החלון ויסתכלו על הנוף או יראו איזה סרט במהלך הטיסה הדבר הזה בטח אפשרי לעשיה כמו שמחוברים טייסים ברשת כך יהיו נוסעים ברשת אפשר אולי להזמין בעתיד אורחים מבלי שיהיה להם את כל תוכנות הפלייט לפרויקט כזה דרושים אנשים שיש להם את הידע ואת היכולת ליצור דבר שכזה יש לי עוד הרבה רעיונות בקשר לנושא ואיך להרחיב את אפשרויות הנוסעים אחרי שהם נוחתים בארץ או בטיסות פנים מי שבעל ידע שכזה מוזמן ליצור איתי קשר אני אנסה לקדם את הפרויקט הזה תודה אילן.
Itamar Koren פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 נשמע רעיון טוב אבל קשה מאד לעשייה וצורך הרבה חיבורים לרשת בו זמנית זה אני חושב הבעייה העיקרית (עומס על המחשבים של וואטסים) אבל הרעיון עצמו נחמד מאד והייתי עושה את זה :wink:
Ilan Cohen פורסם אפריל 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2004 http://www.fs2004.com/gallery/displayim ... =0&pos=273
Ilan Cohen פורסם אפריל 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2004 אני חושב כמו שיש הרבה טייסים מחוברים אולי אפשר לחבר גם את הנוסעים דרוש בדיקה
BlackRaven פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 כשאני טס בוואטסים, אני מרגיש שאני אחראי על טיסה, שאני מייצג את ישראל ברשת, שאני מראה שאנחנו חבר'ה שבאמת יודעים לטוס, אם תשאל אותי, זו אחריות גדולה מאוד, אם לא ה-אחריות, בה' הידיעה... וזה באמת כל מה שנוסעים כאלו יוסיפו לך בטיסה - אחריות(ופינג יותר גבוה שיגרום לג יותר ארוך). ככה שאישית אני לא רואה צורך במשהו כזה...
e_dor פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 אני לא בVATIL אבל באופן כללי על העניין, אני חושב שמי שיש לו תוכנה, אולי יהיה ניתן לעשות שיהיה כצופה (ישנה אפשרות כזו כידוע) ויוכל להיכנס לאחד המטוסים ולסייר בו עם תוכנת הAC. גם זה נראה לי מסובך מאוד אז מה שאתה אומר בכלל ... אבל אני מאחל לך הרבה בהצלחה.
Moshico Biller פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 רעיון מגניב!!!!!! וכמו שאמרת לי גם אפשר שטייס יטוס נגיד יגיע לאילת יקח מכונית ויסע בשטח יותר נכון ישכיר גם על זה תרכיב פה....
hammer פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 יפה יפה מאוד לא מאמין שאפשר לבצע את הרעיון הזה כי זה יותר מדי מסובך ועם כבר אז שקודם יעשו טייס משנה
OmriSoudry פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 יודעים מה הבעיה עם זה? שזה משתמש במנגנון כמו שמשתמש בו ActiveCam... והם לא יתחילו לעשות את זה בחינם... וזה לא רק זווית מבפנים, אלא גם לנוע עם מטוס שלא אתה מטיס ברשת...
Itay Zecharia פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 רעיון נחמד... אבל חשבת שזה יהיה משעמם....?
Moshico Biller פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 לא לא חשבו על זה כי יש בעיה קטנה! זה לא משעמם.... עם זה משעמם לך אז אל תתייחס לזה עם זה יצא פעם לפועל.....
Itay Zecharia פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 לא לא חשבו על זה כי יש בעיה קטנה!זה לא משעמם.... עם זה משעמם לך אז אל תתייחס לזה עם זה יצא פעם לפועל..... מוצ'יקו.... :twisted: תחשוב לשבת כמה שעות מול המחשב... כשאתה לא עושה כלום חוץ מלשבת מול כסא... וחוץ מזה נורא קשה לפתח דבר כזה!
Moshico Biller פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 טוב ומזה המוצ'יקו הזה ניראה לי שמים "ש" לא "צ'" חחחח אז מה אתה איטי הלך לאיבוד ? סתם חחחח
Nimrod פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אני חושב שלפני שמישהו בונה את זה צריך קודם טייס משנה. זה מגניב!! שמישהו ירים בשבילך את הגלגלים יסדר את האוטו פיילוט .
Moshico Biller פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 ואיך בדיוק תיהיה בקשר עם הטייס משנה? בהתכתבות? זה לא שווה! ובמסנג'ר לא לכולם יש וצריך למצוא תוכנה! וגם הכל יהיה בדיליי
Oren Geva פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 טוב, חברים. די! לא נראה לי שמישהו יבוא להיות "נוסע וירטואלי" יישב 10 שעות כשאתם טסים לניו יורק ויסתכל בחלון. אתם הייתם רוצים לעשות את זה? בואו נהיה ריאליים, חוץ מכמה פסיכים כמונו, אנשים לא אוהבים לטוס. ופסיכים כמונו, לא רוצים להיות נוסעים!
Or Netzer פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אני חושב שלפני שמישהו בונה את זה צריך קודם טייס משנה.זה מגניב!! שמישהו ירים בשבילך את הגלגלים יסדר את האוטו פיילוט . שינחית גם את המטוס? שיטוס לבד וזהו
e_dor פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 טוב, חברים. די!לא נראה לי שמישהו יבוא להיות "נוסע וירטואלי" יישב 10 שעות כשאתם טסים לניו יורק ויסתכל בחלון. אתם הייתם רוצים לעשות את זה? בואו נהיה ריאליים, חוץ מכמה פסיכים כמונו, אנשים לא אוהבים לטוס. ופסיכים כמונו, לא רוצים להיות נוסעים! אמת.
Itay Zecharia פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 טוב ומזה המוצ'יקו הזה ניראה לי שמים "ש" לא "צ'" חחחח אז מה אתה איטי הלך לאיבוד ? סתם חחחח מה קשור???רואים שאתה דפוק... :twisted:
Itay Zecharia פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 טוב, חברים. די!לא נראה לי שמישהו יבוא להיות "נוסע וירטואלי" יישב 10 שעות כשאתם טסים לניו יורק ויסתכל בחלון. אתם הייתם רוצים לעשות את זה? בואו נהיה ריאליים, חוץ מכמה פסיכים כמונו, אנשים לא אוהבים לטוס. ופסיכים כמונו, לא רוצים להיות נוסעים! אמת. זה בדיוק מה שרציתי לומר...
e_dor פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 טוב, חברים. די!לא נראה לי שמישהו יבוא להיות "נוסע וירטואלי" יישב 10 שעות כשאתם טסים לניו יורק ויסתכל בחלון. אתם הייתם רוצים לעשות את זה? בואו נהיה ריאליים, חוץ מכמה פסיכים כמונו, אנשים לא אוהבים לטוס. ופסיכים כמונו, לא רוצים להיות נוסעים! אמת. זה בדיוק מה שרציתי לומר... אז אני אשנה כדי שתוכל להגיד, אמת ויציב