עבור לתוכן
Ilan Cohen

נוסעים אמיתיים במטוס שלך

Recommended Posts

פורסם

עד עכשיו קיבלתי תגובות מעורבות לחלקם השבתי בפרטי .אבל לכל אלה שחושבים יהיה משהו

שישב 10 שעות ויסתכל על חלון על לזה לא התכוונתי תמיד הנוסע יכול לטוס טיסות קצרות או עם טייס פרטי במטוסים קלים או אפילו בטיסות ארוכות הוא יוכל להמשיך להיות במחשב גם בדברים אחרים .

בנתיים התגלתה לי אפשרות שאפשר לעשות דבר שכזה מבלי לגרום עומס על השרתים של ווטסים.

העינין עוד בהתחלה אבל כשתהיה האפשרות אני מבטיח לכם שאחרי שאנשים שלא יודעים אפילו

מזה כל נושא הטיסה ברשת הם יגלו עינין ואפלו הצטרפו אח"כ בתור טייסים ופקחים.

אני חוזר על הפניה אם יש אנשים שיודעים על איך תוכנות עובדות וכדומה מוזמנים ליצור קשר

תודה אילן.

פורסם

מה המוטיבציה של מישהו לשבת אפילו בטיסה קצרה כשאתה טס והוא לא מגיע לשום מקום בסוף?

אתה לא מקרין לו סרט, לא נותן אוכל, את הנוף הוא יכול לראות אם הוא יטוס בעצמו ואז הוא גם יהנה יותר.

לא רואה למה שמישהו ירצה לעשות דבר כזה.

אבל שיהיה בהצלחה....

פורסם

לדעתי רעיון מעולה! אתם צודקים לשבת 10 שעות סתם לצפות מהחלון זה לא כייף! אבל תאר לך אתה רואה מישהו טס מעל איזה מקום יפה ! במקום לעשות את הטיסה עצמה "ולבזבז" 10 שעות טיסה! אתה רק נכנס כצופה ! רואה את הנוף לדוגמא מעל שוויץ! ואז אולי יכנס שוב לקראת הנחיתה!

אף אחד לא ישב טיסה שלמה ! אבל כדי לצפות בנוף או בנחיתה, המראה ! זה יהיה נחמד!

ועל הפינג לא צריך לחשוב! כמה אנשים יתחברו לכו מטוס! כ-400 ל747? לא! אלא מעט אנשים שיכנסו לצפות לכמה דקות ויצאו!

פורסם

לדעתי רעיוון נחמד אתה יכול לצאת להיכנס אבל זה שלב מתקדם כבר,

ראשית יהיה נחמד סתם לשים אנשים להסתכל עליהם אבל עקרנית זה יאבד את העניין==> סימולטור

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...