עבור לתוכן
Yarden Antebi

חניות של אלעל באירופה

Recommended Posts

פורסם

** שימו לב, לפני פירסום הקובץ עדיין נשארו כמה חניות לא סגורות **

סופיה

פראג

קהיר

מרסיי

מומביי

רומא

סנט-פטרבורג

מוסקבה

ברצלונה

מדריד

Dnepropetrovsk- אוקראינה

חבל (ואני לא רוצה) שיהיו חורים....

פורסם

בברצלונה אלעל חונה בהארד סטאנד הבעיה שאני לא ממש זוכר את האות שלו אני זוכר שזה 5 ככה שאם מישהו יוכל להעלות לכאן את הדפית של ברצלונה עם החניות זה יעזור מאוד.

במדריד אלעל חונה בסטלייט של טרמינל 4 החדש אני אבדוק עם תמונות מהאינטרנט והדפית ואני אתן את החניה המדויקת עוד כמה דקות

פורסם
בברצלונה אלעל חונה בהארד סטאנד הבעיה שאני לא ממש זוכר את האות שלו אני זוכר שזה 5 ככה שאם מישהו יוכל להעלות לכאן את הדפית של ברצלונה עם החניות זה יעזור מאוד.

במדריד אלעל חונה בסטלייט של טרמינל 4 החדש אני אבדוק עם תמונות מהאינטרנט והדפית ואני אתן את החניה המדויקת עוד כמה דקות

אני גם עובד עם דפיות בשילוב תמונות, אבל לשדות הנ"ל לא מצאתי תמונות שאפשר להוציא מהם מידע.

פורסם

המממ יצאתי קצת טמבל לגבי ברצלונה :oops: בכל מקרה שני הסטנדים הם 65 66

לגבי מדריד אני מסיים להשוות ועורך את ההודעה

פורסם

אתה בטוח בקשר לברצלונה? זה נראה בטרמינל של הקרגו....

פורסם

בטוח אני הייתי שמה לפני שנה+

מדריד זה גייט 524 בסטלייט של טרמינל 4, אני בטוח בזה ב95% אחרי כמה וכמה השוואות

פורסם

כשטסתי לפני כמה חודשים לברצלונה גם הלוך וגם חזור התחברנו לשרוול.

פורסם

כשטסתי לפני כמה חודשים לברצלונה גם הלוך וגם חזור התחברנו לשרוול.

הגיוני, אני זוכר שראיתי באחד מהפורומים תמונות של מישהו שהיה שמה ואלעל התחבר לשרוול שם, זה בטוח אחד משרוולי הF. אני אנסה לבדוק את העניין בכל מקרה אני יודע שאלעל לפעמים משתמשים גם בסטנדים

פורסם

אהלן חברים,

אז ככה, קובץ החניות היה מוכן אצלי עוד בשבוע שעבר עם מספר חניות פתוחות, לאט לאט הצטמצמו החורים, וכרגע נשארתי עם 8 יעדים שהחניה בהם לא ברורה.

החלטתי בכל זאת לפרסם את הקובץ כי ברור לי שלא אצליח להשלים את הכל ב-100%, אבל, אם מישהו מוצא לנכון שחסרים יעדים, שהוא יודע את החניה במקום מסוים (שלא הוכנסה) אנא צרו איתי קשר ואעדכן את הקובץ.

כרגע מה שנשאר הוא שתנחתו בשלום ביעד, ותביאו את הנוסעים לחניה הרישמית של אלעל, שמה גם יחכה לכם הצוות הקרקעי והמנוסה של החברה, ויעניק למטוסיכם את הטיפול הראוי לו. :)

תהנו!

ל-30 יום הקרובים זה בקישור הבא:

***עידכון 2!***

http://rapidshare.com/files/43292658/EL ... 2.pdf.html

תודות לאורן טרנר ובן בצלאל שעברו על הקובץ לפני שיחרורו ל"אויר העולם", ולכל האנשים שעזרו במציאת החניות המתאימות.

פורסם
אהלן חברים,

אז ככה, קובץ החניות היה מוכן אצלי עוד בשבוע שעבר עם מספר חניות פתוחות, לאט לאט הצטמצמו החורים, וכרגע נשארתי עם 8 יעדים שהחניה בהם לא ברורה.

החלטתי בכל זאת לפרסם את הקובץ כי ברור לי שלא אצליח להשלים את הכל ב-100%, אבל, אם מישהו מוצא לנכון שחסרים יעדים, שהוא יודע את החניה במקום מסוים (שלא הוכנסה) אנא צרו איתי קשר ואעדכן את הקובץ.

כרגע מה שנשאר הוא שתנחתו בשלום ביעד, ותביאו את הנוסעים לחניה הרישמית של אלעל, שמה גם יחכה לכם הצוות הקרקעי והמנוסה של החברה, ויעניק למטוסיכם את הטיפול הראוי לו. :)

תהנו!

ל-30 יום הקרובים זה בקישור הבא:

http://rapidshare.com/files/43220761/EL ... s.pdf.html

אחלה ניב יפה מאוד!!

פורסם
אתונה A19 או 13.

הכי בקצה :lol:

לא קיים A19 באתונה, אם כבר A13 שזה הקצה הדרומי של הטרמינל הראשי

אלמוג אני פשוט המוווווווממממממממם מעצמך :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר