אורח פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 הוא באמת חסר , נראה לי מישהו רשם בהודעה כלשהיא שהמחשב שלו תיקון .
crazyblat פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 אני בא עכשיו לתקן לו את המחשב.....רק בגלל המחשב? תהיו רציניים.....כולה טיסה לסלובקיה...
ha5mvo פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 על מה אתה מצפה שהוא יכתוב, יעקב? מספרי החניה של אלעל בקטמנדו? איך נכנסים לקוקפיט?
Matan Solomon פורסם יולי 13, 2007 דיווח פורסם יולי 13, 2007 מיכאל כולנו יודעים שזה מעבר לזה... היו לא הרבה שירשורים להגיב להם אבל הוא נעלם לאחרונה... מצפים לתגובה ממך עופר אתה חסר
alon_barnea פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 שבת שלום. מתן , מסכים עם כל מילה שלך. כל שרשור ותגובה של עופר בא מתחום התעופה והחיים וזה נכס לחטיבה. מקווה שהכול בסדר? אלון
Ohad Shalev פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 חבר אתה חסר!!!!לא באמת עופר מה קורה? לאן נעלמת לנו? תגיד, התחלקת מראש מגדל אייפל? חלאס עם החבר אתה חסר הזה... כולנו יודעים מתי אמרו את זה וזה לא במאורע חיובי במיוחד אז מספיק, אני לא פונה רק אליך אני פונה לכל מי שמשתמש במשפט הזה שלא במקומו, תפעילו את הגלגלים בקופסא טיפה :arrow: :idea:
dani-manusis פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 אוהד, הוצאת לי את המילים מהפה, בדיוק באתי לכתוב את זה. תגיד ראם אתה בסדר? איך אתה יכול לכתוב כזה משפט בהקשר הזה?? חס וחלילה לומר את זה ועוד על מישהו שהינו בין החיים ואיתנו (אבל לא בפורום) מצטער אם זה נראה תקיף אבל באמת... קצר מוסריות!
Ido Rosenthal פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 טוב חברים, ראם לדעתי הבין, בואו נעצור פה.
Amir Paz פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 יש מקדם K בהתנהגות קפיץ. הוא פשוט משפר אותו ויחזור בגדול... :wink:
Matan Solomon פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 יש מקדם K בהתנהגות קפיץ.הוא פשוט משפר אותו ויחזור בגדול... :wink: חחח הרגת אותי אמיר, אבל קפיץ ירד במיקוד אז עזוב
Moshe Mizrahi פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 יש מקדם K בהתנהגות קפיץ.הוא פשוט משפר אותו ויחזור בגדול... :wink: חחח הרגת אותי אמיר, אבל קפיץ ירד במיקוד אז עזוב דווקא חומר קל....נוסחאות פשוטות, חבל שהורידו לכם
Ran Ben Shmuel פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 משה אני חושב שמתן התבדח כי זה לא ירד מהמיקוד ובלי קשר הבחינה כבר עברה
Moshe Mizrahi פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 משה אני חושב שמתן התבדח כי זה לא ירד מהמיקוד ובלי קשר הבחינה כבר עברה הומור זה תמיד טוב
gilad13 פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 משה אני חושב שמתן התבדח כי זה לא ירד מהמיקוד ובלי קשר הבחינה כבר עברה זה ירד שנה שעברה \:D/ אם אני לא טועה מתן בי"ב
Matan Solomon פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 משה אני חושב שמתן התבדח כי זה לא ירד מהמיקוד ובלי קשר הבחינה כבר עברה זה ירד שנה שעברה \:D/ אם אני לא טועה מתן בי"ב חחח כן אני עשיתי שנה שעברה ושנה שעברה זה ירד.. בכל מקרה זה היה בצחוק ואמיר, אל תנסה להראות חכם חחחח
ראם אדם פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 חבר אתה חסר!!!!לא באמת עופר מה קורה? לאן נעלמת לנו? תגיד, התחלקת מראש מגדל אייפל? חלאס עם החבר אתה חסר הזה... כולנו יודעים מתי אמרו את זה וזה לא במאורע חיובי במיוחד אז מספיק, אני לא פונה רק אליך אני פונה לכל מי שמשתמש במשפט הזה שלא במקומו, תפעילו את הגלגלים בקופסא טיפה :arrow: :idea: וואו רק עכשיו קלטתי אני ממש ממש מצטער זה בכלל לא היה הכיוון!!! :oops: וזה בכלל לא היה הקטע!!! ערכתי מחדש את התגובה שלי!
Amir Paz פורסם יולי 14, 2007 דיווח פורסם יולי 14, 2007 משה אני חושב שמתן התבדח כי זה לא ירד מהמיקוד ובלי קשר הבחינה כבר עברה זה ירד שנה שעברה \:D/ אם אני לא טועה מתן בי"ב חחח כן אני עשיתי שנה שעברה ושנה שעברה זה ירד.. בכל מקרה זה היה בצחוק ואמיר, אל תנסה להראות חכם חחחח רק אמרתי קפיץ כל העולם קפץ.... עשיתי 5 יחידות פיזיקה. כלבת רצינית.... סולומן, אתה תמיד מוזמן אלי למשפטי חוכמה :mrgreen:
Matan Solomon פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אמיר. ס ו ל ו מ ו ן נושא רגיל אצלנו במשפחה שמורידים לנו ו'
Amir Paz פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אמיר.ס ו ל ו מ ו ן נושא רגיל אצלנו במשפחה שמורידים לנו ו' יאללללה בלי טובות... ממציאים לך שמות של טייסים ואתה עוד מתבכיין SOLO MEN.
Or Netzer פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אמיר.ס ו ל ו מ ו ן נושא רגיל אצלנו במשפחה שמורידים לנו ו' יאללללה בלי טובות... ממציאים לך שמות של טייסים ואתה עוד מתבכיין SOLO MEN. אהבתי:] מתן טוב שלא מורידים לכם אות אחרת :mrgreen:
Matan Solomon פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אמיר.ס ו ל ו מ ו ן נושא רגיל אצלנו במשפחה שמורידים לנו ו' יאללללה בלי טובות... ממציאים לך שמות של טייסים ואתה עוד מתבכיין SOLO MEN. חחח, באנגלית זה נראה יותר טוב